- 17 Şubat 2025
- 189
- 52
- 13
- 27
Prodoctor early marka içini açtım ben görüyorum ve pembe renk gride değil acaba erken diye mi böyle yavaş yavaş yerleşmeye mi başladı bi kaç gün önce ağrım başladı bu sabahta açık kahve lekelenmem başladı adetim 3 gün sonraYa fotoğraflarda niye gölge gibi çıkıyor ben ilk 2-5 dk içerisinde gördüğüm için heyecan yaptım ama yok gibi sanki hemen heveslenmeyeyim
Hangi marka regl geçti miYa fotoğraflarda niye gölge gibi çıkıyor ben ilk 2-5 dk içerisinde gördüğüm için heyecan yaptım ama yok gibi sanki hemen heveslenmeyeyim
İlk dakika lar çıktıysa hamile olabilirsinizProdoctor early marka içini açtım ben görüyorum ve pembe renk gride değil acaba erken diye mi böyle yavaş yavaş yerleşmeye mi başladı bi kaç gün önce ağrım başladı bu sabahta açık kahve lekelenmem başladı adetim 3 gün sonra
Canım bence var ama inşallah yalancı pozitif değildir. İçini açıp da çeker misinProdoctor early marka içini açtım ben görüyorum ve pembe renk gride değil acaba erken diye mi böyle yavaş yavaş yerleşmeye mi başladı bi kaç gün önce ağrım başladı bu sabahta açık kahve lekelenmem başladı adetim 3 gün sonra
Yok benim ilk yaptığımda 9 dakka fark ettim ikincisinde 1 dakka da çıktı hamileyim ve açıklamada diyor zaten 5 dkYaa çok sevindim. Benim 7. Dkda farkettim ama emin olamadım kurumaya da benziyor. İnşallah değildir
İlk dakikalarda çıktı zaten o yüzden şaşırdım reglime 3 gün var akşama doğrı test tekrar yenileyim mi?İlk dakika lar çıktıysa hamile olabilirsiniz
Bence yarını bekleyin bu marka kolay kolay yalancı çıkarmıyor bende bu marka ile öğrendimİlk dakikalarda çıktı zaten o yüzden şaşırdım reglime 3 gün var akşama doğrı test tekrar yenileyim mi?
Bi kaba koyup 10 sn bekletin ben öyle yaptım iki tane aynı anda yaptım garanti olsun diyeİlk dakikalarda çıktı zaten o yüzden şaşırdım reglime 3 gün var akşama doğrı test tekrar yenileyim mi?
Çok mantıklı sonradan aklıma geldi peki kaset var elimde yapsam çıkar mı 3 gün kalaBi kaba koyup 10 sn bekletin ben öyle yaptım iki tane aynı anda yaptım garanti olsun diye
silik çıkarÇok mantıklı sonradan aklıma geldi peki kaset var elimde yapsam çıkar mı 3 gün kala
Beklemek en iyisi beta yükseldikçe çizgi belirginleşir o yüzden bekleyin güzel sonucu alırsınızÇok mantıklı sonradan aklıma geldi peki kaset var elimde yapsam çıkar mı 3 gün kala
Elimde erken gebelik olarak geçen Strip test var 10 ml hcg algılıyor. Varsa da silik çizgi çıkar diye düşünüyorum.Erken gebelik mi normal kaset test mi yapacaksınız ben yumurtlamanın 7. Gününde ovülasyon testi yaptım elimde o olduğu için çıkmadı ne yazık ki
Benimde böyle işte yükleyince yok gibi duruyor yada kendimi kandırıyorum bilmiyorumYa fotoğraflarda niye gölge gibi çıkıyor ben ilk 2-5 dk içerisinde gördüğüm için heyecan yaptım ama yok gibi sanki hemen heveslenmeyeyim
Sanki gölge var gibi bu testin hcg algılama ml nedir acaba. Kaç ml den başlıyor 25 ise böyle çıkması normal gibiÇıkartıncada bu şekilde
Sanırım gölge ya akşama tekrar yapıcam yarın da sabah tekrar yapıcam çünkü yarın anneme temizliğine yardıma gidicem duruma göre ağır kaldırmamSanki gölge var gibi bu testin hcg algılama ml nedir acaba. Kaç ml den başlıyor 25 ise böyle çıkması normal gibi
hem gördüm hem de göremedim gibi. Açınca daha net görünüyor sanki. Ben de bugün yaptım bunun gibi beyazlık bi tarafı da çizgi gibiYa fotoğraflarda niye gölge gibi çıkıyor ben ilk 2-5 dk içerisinde gördüğüm için heyecan yaptım ama yok gibi sanki hemen heveslenmeyeyim
Rabbim hepimize masip etsin inşallah ben artık günü geçince yapmayı düşünüyorum geçerse tabiSanırım gölge ya akşama tekrar yapıcam yarın da sabah tekrar yapıcam çünkü yarın anneme temizliğine yardıma gidicem duruma göre ağır kaldırmam
İdrar testinizin görselleri var mı birde hangi idrar testi gördükten sonra yaptınız kan testi ve kaç beta çıktı yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurumBeklemek en iyisi beta yükseldikçe çizgi belirginleşir o yüzden bekleyin güzel sonucu alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?