Yumurtlama 24-25-26-27-28 olanlar gelin birlikte bekleyelim 🦋

Ya fotoğraflarda niye gölge gibi çıkıyor ben ilk 2-5 dk içerisinde gördüğüm için heyecan yaptım ama yok gibi sanki hemen heveslenmeyeyim
Prodoctor early marka içini açtım ben görüyorum ve pembe renk gride değil acaba erken diye mi böyle yavaş yavaş yerleşmeye mi başladı bi kaç gün önce ağrım başladı bu sabahta açık kahve lekelenmem başladı adetim 3 gün sonra

İlk dakika lar çıktıysa hamile olabilirsiniz

Canım bence var ama inşallah yalancı pozitif değildir. İçini açıp da çeker misin

Yaa çok sevindim. Benim 7. Dkda farkettim ama emin olamadım kurumaya da benziyor. İnşallah değildir
Yok benim ilk yaptığımda 9 dakka fark ettim ikincisinde 1 dakka da çıktı hamileyim ve açıklamada diyor zaten 5 dk

Erken gebelik mi normal kaset test mi yapacaksınız ben yumurtlamanın 7. Gününde ovülasyon testi yaptım elimde o olduğu için çıkmadı ne yazık ki
Elimde erken gebelik olarak geçen Strip test var 10 ml hcg algılıyor. Varsa da silik çizgi çıkar diye düşünüyorum.
7. Günde ovulasyon testi asla göstermez bence anca 12,13. Gün de gösterebilir.
7. Gün tam yerleşme zamanı oluyor çünkü.

Çıkartıncada bu şekilde

Eklentiler

• IMG_4934.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 78
Sanki gölge var gibi bu testin hcg algılama ml nedir acaba. Kaç ml den başlıyor 25 ise böyle çıkması normal gibi
Sanırım gölge ya akşama tekrar yapıcam yarın da sabah tekrar yapıcam çünkü yarın anneme temizliğine yardıma gidicem duruma göre ağır kaldırmam

Eklentiler

• IMG_4936.webp
    54,6 KB · Görüntüleme: 81
Ya fotoğraflarda niye gölge gibi çıkıyor ben ilk 2-5 dk içerisinde gördüğüm için heyecan yaptım ama yok gibi sanki hemen heveslenmeyeyim
hem gördüm hem de göremedim gibi. Açınca daha net görünüyor sanki. Ben de bugün yaptım bunun gibi beyazlık bi tarafı da çizgi gibi

Beklemek en iyisi beta yükseldikçe çizgi belirginleşir o yüzden bekleyin güzel sonucu alırsınız
İdrar testinizin görselleri var mı birde hangi idrar testi gördükten sonra yaptınız kan testi ve kaç beta çıktı yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum

Kızlarrrr sizceee 5. DK da çektim inanamıyorum

Eklentiler

• IMG_0699.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_0698.webp
    25 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_0696.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…