Yumurtlama 24-25-26-27-28 olanlar gelin birlikte bekleyelim 🦋

Kızlarrrr sizceee 5. DK da çektim inanamıyorum
Bence varrr ay maşşallah az önce bende o testimin üzerinden yaklaşık 3 saat sonra yaptım ve hemen belirdi ve böyle çekebilmek için uğraşmadım gözüküyor hemen atıyorum benimkinide allahım sağlıkla nasip etsin inş maşalllah kıx koş kan ver

Yaa çok heyecan yaptım aylardır yapıyorum bu testi asla böyle kırmızı çizgi görmedim umarım vardır benimledir bebeğim inanamıyorum hala yapmayacaktım test falan belirtiler çok üst üste geldi dayanamadım kan veremem yurtdışında yaşıyorum canım koyulaşma takip edicem gün gün inşallah benimledir at sende canım bakayım

Hayır öyle düşünmeyin benimde öyle oldu yaptığımda canlı daha iyi görüyordum
Ben kendimi inandırıp sonra üzülmek istemiyorum açıkcası hayırlısı olsun bakalım rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalım

Benim 5 varken hiç yok gibi silik seninki baya belli maşallah
İnşallah sizede nasip olur tüm isteyen herkese nasip olur henüz ben inanamıyorum gerçi ama ilk idrarla sabah tekrar yapıcam koyulaşma olursa o zaman inanırım

5 vardı bugün 9. Günü yumurtlamanın ay inşallah öyledir canım hepimiz kıpkırmızı çizgiler görelim inşallah
Allah gönlünüzdekini hayırlısıyla versin inşallah. Ben istiyor muyum o bile belli değil. Yani isterim ama yaşamazsa diye korkuyorum. Kronik hastayım ilacı bırakmam gerekecek. varsa ilaçtan minimum zarar görsün erken belli olsun istiyorum sadece.

Bende 2 Mart catlama iğnesi oldum 2 gün çok sancım oldu ve geçti 2 sonra da ara ara grap girer gibi sağlı solu agrimi oluyor bugün ignenin 6 günü şuan adet olacak gibi ağrılarım var yorgunluk midede yanma rel günümde de 16 Mart iğnenin etkisi mi yoksa döllenme oluyor Bilgi sevirseniz sevinirim

Eklentiler

• IMG_4946.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_4951.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 58
Bende 2 Mart catlama iğnesi oldum 2 gün çok sancım oldu ve geçti 2 sonra da ara ara grap girer gibi sağlı solu agrimi oluyor bugün ignenin 6 günü şuan adet olacak gibi ağrılarım var yorgunluk midede yanma rel günümde de 16 Mart iğnenin etkisi mi yoksa döllenme oluyor Bilgi sevirseniz sevinirim

Normalde pembe gözümle görüyorum gri gibi duruyor dkdkkd kan vermeye gidiyorum arkadaşlar yarın temizlşk yapılacak ona göre dikkat ederim

Gördüm var bence canım kırmızıysa gri değilse vardır diye düşünüyorum

Çok geçmiş olsun inşallah dilediğiniz gibi erkenden öğrenirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…