- 17 Şubat 2025
- 189
- 52
- 13
- 27
Bence varrr ay maşşallah az önce bende o testimin üzerinden yaklaşık 3 saat sonra yaptım ve hemen belirdi ve böyle çekebilmek için uğraşmadım gözüküyor hemen atıyorum benimkinide allahım sağlıkla nasip etsin inş maşalllah kıx koş kan verKızlarrrr sizceee5. DK da çektim inanamıyorum
Yaa çok heyecan yaptım aylardır yapıyorum bu testi asla böyle kırmızı çizgi görmedim umarım vardır benimledir bebeğimBence varrr ay maşşallah az önce bende o testimin üzerinden yaklaşık 3 saat sonra yaptım ve hemen belirdi ve böyle çekebilmek için uğraşmadım gözüküyor hemen atıyorum benimkinide allahım sağlıkla nasip etsin inş maşalllah kıx koş kan ver
Hayır öyle düşünmeyin benimde öyle oldu yaptığımda canlı daha iyi görüyordumBenimde böyle işte yükleyince yok gibi duruyor yada kendimi kandırıyorum bilmiyorum
Bence var ya kaç gün vardı adete seninki daha belli maşallahKızlarrrr sizceee5. DK da çektim inanamıyorum
5 vardı bugün 9. Günü yumurtlamanın ay inşallah öyledir canım hepimiz kıpkırmızı çizgiler görelim inşallahBence var ya kaç gün vardı adete seninki daha belli maşallah
Ben kendimi inandırıp sonra üzülmek istemiyorum açıkcası hayırlısı olsun bakalım rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalımHayır öyle düşünmeyin benimde öyle oldu yaptığımda canlı daha iyi görüyordum
Benim 5 varken hiç yok gibi silik seninki baya belli maşallah5 vardı bugün 9. Günü yumurtlamanın ay inşallah öyledir canım hepimiz kıpkırmızı çizgiler görelim inşallah
Amin inşallah Allah herkesin kucağını doldursunBen kendimi inandırıp sonra üzülmek istemiyorum açıkcası hayırlısı olsun bakalım rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalım
İnşallah sizede nasip olur tüm isteyen herkese nasip olur henüz ben inanamıyorum gerçi ama ilk idrarla sabah tekrar yapıcam koyulaşma olursa o zaman inanırımBenim 5 varken hiç yok gibi silik seninki baya belli maşallah
Allah gönlünüzdekini hayırlısıyla versin inşallah. Ben istiyor muyum o bile belli değil. Yani isterim ama yaşamazsa diye korkuyorum. Kronik hastayım ilacı bırakmam gerekecek. varsa ilaçtan minimum zarar görsün erken belli olsun istiyorum sadece.5 vardı bugün 9. Günü yumurtlamanın ay inşallah öyledir canım hepimiz kıpkırmızı çizgiler görelim inşallah
Bende 2 Mart catlama iğnesi oldum 2 gün çok sancım oldu ve geçti 2 sonra da ara ara grap girer gibi sağlı solu agrimi oluyor bugün ignenin 6 günü şuan adet olacak gibi ağrılarım var yorgunluk midede yanma rel günümde de 16 Mart iğnenin etkisi mi yoksa döllenme oluyor Bilgi sevirseniz sevinirimBence varrr ay maşşallah az önce bende o testimin üzerinden yaklaşık 3 saat sonra yaptım ve hemen belirdi ve böyle çekebilmek için uğraşmadım gözüküyor hemen atıyorum benimkinide allahım sağlıkla nasip etsin inş maşalllah kıx koş kan ver
Yaa çok heyecan yaptım aylardır yapıyorum bu testi asla böyle kırmızı çizgi görmedim umarım vardır benimledir bebeğiminanamıyorum hala yapmayacaktım test falan belirtiler çok üst üste geldi dayanamadım kan veremem yurtdışında yaşıyorum canım koyulaşma takip edicem gün gün inşallah benimledir at sende canım bakayım
Ay hadi inşallahhh vardır canım haber ver mutlakaNormalde pembe gözümle görüyorum gri gibi duruyor dkdkkd kan vermeye gidiyorum arkadaşlar yarın temizlşk yapılacak ona göre dikkat ederim
Predictor earlyBence var hangi marka? Güzel haberler alın inşallah
Çok geçmiş olsun inşallah dilediğiniz gibi erkenden öğrenirsinizAllah gönlünüzdekini hayırlısıyla versin inşallah. Ben istiyor muyum o bile belli değil. Yani isterim ama yaşamazsa diye korkuyorum. Kronik hastayım ilacı bırakmam gerekecek. varsa ilaçtan minimum zarar görsün erken belli olsun istiyorum sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?