Yumurtlama 24-25-26-27-28 olanlar gelin birlikte bekleyelim 🦋

İnşallah sizede nasip olur tüm isteyen herkese nasip olur henüz ben inanamıyorum gerçi ama ilk idrarla sabah tekrar yapıcam koyulaşma olursa o zaman inanırım
Bizede at bakalım
inşallah sağlıkla kavuşursunuz en kısa süreden

İnşallah benim de sağ tarafımda batma oluyo arada kasığıma doğru bacağıma vuruyor hafif hafif
Kızlar benim catlamam 22 Şubat yumurtlama,20 24 gün kan verdim negatif testler silik ama yalancı pozitf herhalde regl olmadım göğüs hasasiyetim devam ediyor akıntım bir yoğunlaşıyor bir normale dönüyor bugün yumurtlamanın 17cingunundeyim daha olmadım reglme 5 gün kaldı poztife donermi sizce

Ben de görüyorum bence de var gibi kan sonucunuzu bizimle de paylaşın

Yumurtlamadan emin misin canım ovülasyon mu yaptın ? Yumurtlamanın 17. Günüyse eğer şuan hamilelik varsa belli olması lazımdı ya da regl olman gerekiyordu

Yakındanda böyle yoldayım özele kan vermeye gidiyorum. Eşim askerde telefonla alacak haberi varsa eğer

Eklentiler

• IMG_4952.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 64
Bir de bu teste bakar mısınız peki ihtimal var mı? Yarın ilk idrarla da bakacağım

Regl 5 gün kala herşey mümkün bence

Yumurtlamadan emin misin canım ovülasyon mu yaptın ? Yumurtlamanın 17. Günüyse eğer şuan hamilelik varsa belli olması lazımdı ya da regl olman gerekiyordu
Eminim ovulasyon takibi yaptım 2 gün pikti 3. Gün silikti 20 Şubatta pili gördüm 22 de siliklesti normalde yumurtlamam hep adete 15 gün kala felan olurdu bu 2 aydır erken yumurtlama oldu reglme 5 gün kaldı ama kan negatif testler pozitifdi kan karıştı desem sağlık kabinine verdim onlarda özel lab veriolarmis barkod yoktu bilgileri kağıda yazdı adama verdi kanında ayrı verdi sanmam ama ara ara kasık ağrılarım var akıntım sefaf beyaz meme uçlarım sis hasas ama olmadım daha

Yumurtlama kaçıncı gün? Çziginin olması gereken yerde beyaz çizgi çıkmış bilemedim şuan umarım vardır.
Takip yapmadım ama tarihlere bakarak 24/25 şubat. Test prodoctor bi de anlam veremedim. Regl 7 gün sonra. Bulabilirsem predictorla deneyeceğim

24 şubatta çatlama olduysa 12. Gündesiniz regl ye 2 var
Evet ama yumurtlamanın erken olduğunu düşünüyorum akıntıya bakarak. Normal regl tarihim hep 13ten 13e gidiyordu. Yumurtlama takip etmediğim için sat esas aldım. Bu ay 15ine denk geliyor ama bekleyip göreceğim. Yumurtlamayı esas alırsam 2 günden sonra gecikme olacak. Çok erken test de yaptım korkudan ama hep bembeyaz çıkıyordu. Son testten emin olamadım. Beyaz kısmın sol tarafında çok ince bir koyu çizgi görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…