Canım 22 si çatladıysa bugün adet günün senin ama. En geç yarın adet olman gerekiyor anlayamadım gebelik testleri pozitif kan negatif mi çıktı?Eminim ovulasyon takibi yaptım 2 gün pikti 3. Gün silikti 20 Şubatta pili gördüm 22 de siliklesti normalde yumurtlamam hep adete 15 gün kala felan olurdu bu 2 aydır erken yumurtlama oldu reglme 5 gün kaldı ama kan negatif testler pozitifdi kan karıştı desem sağlık kabinine verdim onlarda özel lab veriolarmis barkod yoktu bilgileri kağıda yazdı adama verdi kanında ayrı verdi sanmam ama ara ara kasık ağrılarım var akıntım sefaf beyaz meme uçlarım sis hasas ama olmadım daha
Silik cizgi cikti bariz pembe ama bende 6 sinda kan verdim negatif cikti yalanci pozitif dedim ama regl yok sanci girip cikiyor goguslerim 5 gundur nerdeysr ultura hasas anlamadim gittiCanım 22 si çatladıysa bugün adet günün senin ama. En geç yarın adet olman gerekiyor anlayamadım gebelik testleri pozitif kan negatif mi çıktı?
Yumurtlamayı anlamak için başka belirti var mı peki? Akıntı okudum bir yerde başka da bilgim yok. Öyle bi hesap olduğunu bile yeni öğrendim. 6 aylık evliyim, öncesinde çok daha uzaktım bu konularaKızlar yumurtlama ne zaman olduysa üstüne 15. Günde max regl olmanız gerekiyor bir çoğunuz yanlış hesaplıyorsunuz
Bence yine tekrarlamalısın testi bugün adet günün hadi en geç yarın olman lazım. Şimdi bile yapsan çıkar ilk idrarı beklemene gerek yokSilik cizgi cikti bariz pembe ama bende 6 sinda kan verdim negatif cikti yalanci pozitif dedim ama regl yok sanci girip cikiyor goguslerim 5 gundur nerdeysr ultura hasas anlamadim gitti
Çok yenisiniz daha normal tabi kiYumurtlamayı anlamak için başka belirti var mı peki? Akıntı okudum bir yerde başka da bilgim yok. Öyle bi hesap olduğunu bile yeni öğrendim. 6 aylık evliyim, öncesinde çok daha uzaktım bu konulara
Sabah aynı saatte dil altından yataktan kalkmadan mı ölçüyorsun eğer öyleyse evet ısı baya yükselmiş gözüküyorBir de benim vücut sıcaklığım 1 haftadır 37.5 derece. Normalim 36.7dir. Atak dönemlerimde yükselir ama 3 gün sürer en fazla. O da aklımı kurcalıyor
Hayır, atak takibi de yaptığım için hep alnımdan ölçüyorum. Atak geçirmediğim halde fazla uzun sürdü bu sıcaklık. Yorgunum da ama onu belirti olarak göremiyorum çünkü hep yorgunumSabah aynı saatte dil altından yataktan kalkmadan mı ölçüyorsun eğer öyleyse evet ısı baya yükselmiş gözüküyor
Umarım gönlünüzde ki sizi bulurHayır, atak takibi de yaptığım için hep alnımdan ölçüyorum. Atak geçirmediğim halde fazla uzun sürdü bu sıcaklık. Yorgunum da ama onu belirti olarak göremiyorum çünkü hep yorgunum23ünde o yoğun uzayan akıntı oldu. Bu arada Predictor buldum yarın sabah bu yumurtlama tarihinden cesaret alıp yapacağım. Hayırlısı
Bu bahsettiğin batma çok hafif çekilme gibi bi batma mı? Sabah testini paylaşır mısın çok merak ettimİnşallahbenim de sağ tarafımda batma oluyo arada kasığıma doğru bacağıma vuruyor hafif hafif
Evet çekilme gibi bide göbek deliğimin alt tarafında da oluyor arada. Sağ belime de hafif ağrı vuruyor.Bu bahsettiğin batma çok hafif çekilme gibi bi batma mı? Sabah testini paylaşır mısın çok merak ettim
Testim yok bilmiyorum 2 gun once kan 0.31 cikmisti en dogru sonuc kan zatrn grc dollenme olabilir miBence yine tekrarlamalısın testi bugün adet günün hadi en geç yarın olman lazım. Şimdi bile yapsan çıkar ilk idrarı beklemene gerek yok
İnşallah vardır, dua edicemEvet çekilme gibi bide göbek deliğimin alt tarafında da oluyor arada. Sağ belime de hafif ağrı vuruyor.paylaşıcam inan bende çok heyecanlanıyorum umarım hüsrana uğramam
Yani yumurtlama olduysa sonrasında olabilir belki bugün de geçsin bi kaç gün daha bekle istersenTestim yok bilmiyorum 2 gun once kan 0.31 cikmisti en dogru sonuc kan zatrn grc dollenme olabilir mi
Ya yerim onu benİnşallah vardır, dua edicemsinir batması gibi çekilme gibi bende de var dediklerin. Ama hastalıktandır diye şüphelenmedim hiç. Biraz saçma gelecek ama bi kedim var bildiğin soğuk nevale, bikaç gün önce gelip karnıma yatıp yaladı. Ondan sonra psikolojim bozuldu resmen
Bu kadar şüphelenmiyordum normalde
Hayirli olsun canimmm saglikla gelsin sende bize etBen geldimmmmKızlar bana çok dua edin olur mu lütfen
Ya çok sevindimmmBen geldimmmmKızlar bana çok dua edin olur mu lütfen
Ederim tabikiiiHayirli olsun canimmm saglikla gelsin sende bize et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?