Yumurtlama 24-25-26-27-28 olanlar gelin birlikte bekleyelim 🦋

Canım 22 si çatladıysa bugün adet günün senin ama. En geç yarın adet olman gerekiyor anlayamadım gebelik testleri pozitif kan negatif mi çıktı?

Kızlar yumurtlama ne zaman olduysa üstüne 15. Günde max regl olmanız gerekiyor bir çoğunuz yanlış hesaplıyorsunuz

Canım 22 si çatladıysa bugün adet günün senin ama. En geç yarın adet olman gerekiyor anlayamadım gebelik testleri pozitif kan negatif mi çıktı?
Silik cizgi cikti bariz pembe ama bende 6 sinda kan verdim negatif cikti yalanci pozitif dedim ama regl yok sanci girip cikiyor goguslerim 5 gundur nerdeysr ultura hasas anlamadim gitti

Kızlar yumurtlama ne zaman olduysa üstüne 15. Günde max regl olmanız gerekiyor bir çoğunuz yanlış hesaplıyorsunuz
Yumurtlamayı anlamak için başka belirti var mı peki? Akıntı okudum bir yerde başka da bilgim yok. Öyle bi hesap olduğunu bile yeni öğrendim. 6 aylık evliyim, öncesinde çok daha uzaktım bu konulara

Bir de benim vücut sıcaklığım 1 haftadır 37.5 derece. Normalim 36.7dir. Atak dönemlerimde yükselir ama 3 gün sürer en fazla. O da aklımı kurcalıyor

Silik cizgi cikti bariz pembe ama bende 6 sinda kan verdim negatif cikti yalanci pozitif dedim ama regl yok sanci girip cikiyor goguslerim 5 gundur nerdeysr ultura hasas anlamadim gitti
Bence yine tekrarlamalısın testi bugün adet günün hadi en geç yarın olman lazım. Şimdi bile yapsan çıkar ilk idrarı beklemene gerek yok

Yumurtlamayı anlamak için başka belirti var mı peki? Akıntı okudum bir yerde başka da bilgim yok. Öyle bi hesap olduğunu bile yeni öğrendim. 6 aylık evliyim, öncesinde çok daha uzaktım bu konulara
Çok yenisiniz daha normal tabi ki yumurtama döneminde kremsi akıntım oluyor çatlamaya yakında yumurta akı kıvamında uzayan akıntı geliyor. Ama bu çok değişken bi durum kimisinde olur kimisinde olmaz

Bir de benim vücut sıcaklığım 1 haftadır 37.5 derece. Normalim 36.7dir. Atak dönemlerimde yükselir ama 3 gün sürer en fazla. O da aklımı kurcalıyor
Sabah aynı saatte dil altından yataktan kalkmadan mı ölçüyorsun eğer öyleyse evet ısı baya yükselmiş gözüküyor

Sabah aynı saatte dil altından yataktan kalkmadan mı ölçüyorsun eğer öyleyse evet ısı baya yükselmiş gözüküyor
Hayır, atak takibi de yaptığım için hep alnımdan ölçüyorum. Atak geçirmediğim halde fazla uzun sürdü bu sıcaklık. Yorgunum da ama onu belirti olarak göremiyorum çünkü hep yorgunum 23ünde o yoğun uzayan akıntı oldu. Bu arada Predictor buldum yarın sabah bu yumurtlama tarihinden cesaret alıp yapacağım. Hayırlısı

Umarım gönlünüzde ki sizi bulur

Bu bahsettiğin batma çok hafif çekilme gibi bi batma mı? Sabah testini paylaşır mısın çok merak ettim
Evet çekilme gibi bide göbek deliğimin alt tarafında da oluyor arada. Sağ belime de hafif ağrı vuruyor. paylaşıcam inan bende çok heyecanlanıyorum umarım hüsrana uğramam

Evet çekilme gibi bide göbek deliğimin alt tarafında da oluyor arada. Sağ belime de hafif ağrı vuruyor. paylaşıcam inan bende çok heyecanlanıyorum umarım hüsrana uğramam
İnşallah vardır, dua edicem sinir batması gibi çekilme gibi bende de var dediklerin. Ama hastalıktandır diye şüphelenmedim hiç. Biraz saçma gelecek ama bi kedim var bildiğin soğuk nevale, bikaç gün önce gelip karnıma yatıp yaladı. Ondan sonra psikolojim bozuldu resmen
Bu kadar şüphelenmiyordum normalde

Ya yerim onu ben bu ara da ne hastalığın var özel değilse

Hayirli olsun canimmm saglikla gelsin sende bize et
Ederim tabikiii ilk denememiz kimyasal olmuştu 7.15 öğrenmiştim ertesi akşam 3.60 a düşüp kanamam olmuştu hasta olmuştum. Bu ay 11 inde adet olmam gerekiyor iyi mi değer sizce korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…