Yumurtlama 24-25-26-27-28 olanlar gelin birlikte bekleyelim 🦋

Ederim tabikiii ilk denememiz kimyasal olmuştu 7.15 öğrenmiştim ertesi akşam 3.60 a düşüp kanamam olmuştu hasta olmuştum. Bu ay 11 inde adet olmam gerekiyor iyi mi değer sizce korkuyorum
Korkma saglikla ilerler insallah bol bol dinlen agir is yapma bol su ic dikkat et nasipte varsa gelir zaten

Ederim tabikiii ilk denememiz kimyasal olmuştu 7.15 öğrenmiştim ertesi akşam 3.60 a düşüp kanamam olmuştu hasta olmuştum. Bu ay 11 inde adet olmam gerekiyor iyi mi değer sizce korkuyorum
Yanlış hatırlamıyorsam 6 sında test verdim negatif demiştiniz değil mi yeni yükseliyor bence adet gününüz de daha gelmemiş

Yanlış hatırlamıyorsam 6 sında test verdim negatif demiştiniz değil mi yeni yükseliyor bence adet gününüz de daha gelmemiş
Hayır test vermedim canım ama dün aynı idrar testi negatifti

Korkma saglikla ilerler insallah bol bol dinlen agir is yapma bol su ic dikkat et nasipte varsa gelir zaten
Yaa amin inşallah eşim askerde nasıl mutlu oldu rabbim isteyen herkese nasip etsin bol bol dua edicem size sizde bana edin nolur

Ay çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah
Aminnn inşallah hala tedirginim 2 kart artsın dünyalar benim olacak dualarınızı bekliyorum hepinizden Allah isteyen herkese nasip etsin şu duyguyu eşim askerde aradım ağlıyor aşırı değişik duygular içerisindeyim

Dualarımız sizinle Allah’ın izniyle hiçbir şey olmaz sağlıkla artar inşallah

Ne zamandan beri deniyorsun canım? Sağlıcakla al kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…