- 17 Şubat 2025
- 189
- 52
- 13
- 27
Amin canım inşallah hepimize nasip etsin RabbimNe zamandan beri deniyorsun canım? Sağlıcakla al kucağına
Aaa ben bu fotoğrafı başka bi forumda görüp yorum yazmıştım sanki benimde 26 sında yumurtlamam oldu daha test falan yapmadım pazartesi olsun öyle yapacagim umarım bana da uğurlu gelir bu ayEvet canım 23 25 şubat 1 2 martta ilişki okmuştu
GözünaydınBen geldimmmmKızlar bana çok dua edin olur mu lütfen
FMF ama 2 sene önce teşhis kondu. Öncesinde bağırsaklardan 2 ameliyat geçirdim. Çok ağır seyrediyor, sindirim sistemi böbrekler kan değerleri alt üst. O yüzden korkuyorum bebek yaşar mı bedenimde bilmiyorum hiç. Gebelik düşünürsem 8 hafta ilaç yok demişti doktor. Henüz düşünmüyordum ama vajinismus da çıktığı için aşmaya çalışıyorduk. Baya da aştık ama işte o da yumurtlamaya denk geldi sanırımYa yerim onu benbu ara da ne hastalığın var özel değilse
Henüz şeni ve 12 akşam idrarıyla belli olmaması çok normal sabah ilk idrarla aynı markayla yapın farklı marka kullanmayınKızlar ben çok stres oldum akşam iki tane aynı testten yaptım idrar testi hiç bişey çıkmadı ama betam akşamüstü 12.03 tü nasıl oluyor çok stres oldum modum düştü
Canım çok normal ben sırf bu yüzden kendimi tuttum akşam test yapmadım sabahı bekliyorum. Sırf bunu yaşamamak için çünkü idrarın seyrelmiştir hormonlar falan bu çok normal stres yapma keşke test yapmasaydın hiçKızlar ben çok stres oldum akşam iki tane aynı testten yaptım idrar testi hiç bişey çıkmadı ama betam akşamüstü 12.03 tü nasıl oluyor çok stres oldum modum düştü
Çok geçmiş olsun tekrardan canım Allah şifa versin Allah ol derse olur merak etme senFMF ama 2 sene önce teşhis kondu. Öncesinde bağırsaklardan 2 ameliyat geçirdim. Çok ağır seyrediyor, sindirim sistemi böbrekler kan değerleri alt üst. O yüzden korkuyorum bebek yaşar mı bedenimde bilmiyorum hiç. Gebelik düşünürsem 8 hafta ilaç yok demişti doktor. Henüz düşünmüyordum ama vajinismus da çıktığı için aşmaya çalışıyorduk. Baya da aştık ama işte o da yumurtlamaya denk geldi sanırımHayırlısı
Belli olmaz belki belirti olmadan vardır, benimde 2 gün kaldı negatif ince çizgi görüyorum ama koyulaşması gerekirdi olsaydı çok hastayım ilaç içicem artık dayanamıyorumKızlar benimde reglime 3 gün kaldı bu ay beklentim kalmadı test te negatif bir ara belirti yaşıyor gibiydim ama şuan sadece adet belirtileri var
Koyulaşmış bence hepiniz sağlıkla kavuşursunuz inşallahDünkü böyleydi koyulaşmış dimi
Canım inşallah Allah sizlere de nasip etsin en kısa zaman da dua edicem hepinizeKoyulaşmış bence hepiniz sağlıkla kavuşursunuz inşallah
Kesinlikle koyulaşmışCanım inşallah Allah sizlere de nasip etsin en kısa zaman da dua edicem hepinize
Çok teşekkür ederim inşallah herkese size de nasip olurKesinlikle koyulaşmışSağlıkla kavuşun inşallah
Gözüküyor canım hemen mi çıktıBuna da bakarmısınız 1gün gecikti regl
Kuruduktan sonra gördüm. Sizinki ile benzer belirtileri yaşıyorum kasıklarımda batma var ovulasyon testi kontrolü ile denedik 4.ayım umutlanmak istemiyorum hemen aslında ama siz kan testi verdiniz miGözüküyor canım hemen mi çıktı
Ben yurtdışında yaşıyorum hemen kan veremiyorum maalesef. Koyulaşma takıp edicemKuruduktan sonra gördüm. Sizinki ile benzer belirtileri yaşıyorum kasıklarımda batma var ovulasyon testi kontrolü ile denedik 4.ayım umutlanmak istemiyorum hemen aslında ama siz kan testi verdiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?