Yumurtlama 24-25-26-27-28 olanlar gelin birlikte bekleyelim 🦋

Ne zamandan beri deniyorsun canım? Sağlıcakla al kucağına
Amin canım inşallah hepimize nasip etsin Rabbim 3 aydır deniyoruz canım 3. Denememizdi bu. 3 ay öncesine kadar hapla korunuyordum 3 aydır korunmuyorum folik asite başladım 2. Kutuya yeni başladım

Evet canım 23 25 şubat 1 2 martta ilişki okmuştu
Aaa ben bu fotoğrafı başka bi forumda görüp yorum yazmıştım sanki benimde 26 sında yumurtlamam oldu daha test falan yapmadım pazartesi olsun öyle yapacagim umarım bana da uğurlu gelir bu ay

Ya yerim onu ben bu ara da ne hastalığın var özel değilse
FMF ama 2 sene önce teşhis kondu. Öncesinde bağırsaklardan 2 ameliyat geçirdim. Çok ağır seyrediyor, sindirim sistemi böbrekler kan değerleri alt üst. O yüzden korkuyorum bebek yaşar mı bedenimde bilmiyorum hiç. Gebelik düşünürsem 8 hafta ilaç yok demişti doktor. Henüz düşünmüyordum ama vajinismus da çıktığı için aşmaya çalışıyorduk. Baya da aştık ama işte o da yumurtlamaya denk geldi sanırım Hayırlısı

Kızlar ben çok stres oldum akşam iki tane aynı testten yaptım idrar testi hiç bişey çıkmadı ama betam akşamüstü 12.03 tü nasıl oluyor çok stres oldum modum düştü

Kızlar ben çok stres oldum akşam iki tane aynı testten yaptım idrar testi hiç bişey çıkmadı ama betam akşamüstü 12.03 tü nasıl oluyor çok stres oldum modum düştü
Henüz şeni ve 12 akşam idrarıyla belli olmaması çok normal sabah ilk idrarla aynı markayla yapın farklı marka kullanmayın

Canım çok normal ben sırf bu yüzden kendimi tuttum akşam test yapmadım sabahı bekliyorum. Sırf bunu yaşamamak için çünkü idrarın seyrelmiştir hormonlar falan bu çok normal stres yapma keşke test yapmasaydın hiç

Çok geçmiş olsun tekrardan canım Allah şifa versin Allah ol derse olur merak etme sen

Kızlar benimde reglime 3 gün kaldı bu ay beklentim kalmadı test te negatif bir ara belirti yaşıyor gibiydim ama şuan sadece adet belirtileri var

Kızlar benimde reglime 3 gün kaldı bu ay beklentim kalmadı test te negatif bir ara belirti yaşıyor gibiydim ama şuan sadece adet belirtileri var
Belli olmaz belki belirti olmadan vardır, benimde 2 gün kaldı negatif ince çizgi görüyorum ama koyulaşması gerekirdi olsaydı çok hastayım ilaç içicem artık dayanamıyorum

Kızlar sanırım koyulaşmış Hamileyimmm

Eklentiler

• IMG_0726.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_0723.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_0721.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_0722.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 55
Dünkü böyleydi koyulaşmış dimi

Eklentiler

• IMG_0696.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 59
Kesinlikle koyulaşmış Sağlıkla kavuşun inşallah
Çok teşekkür ederim inşallah herkese size de nasip olur o kadar moralim bozuldu ki arkadaşıma attım neden bu kadar test yapıyorsun adetini bekle delirmiş gibi test yapıyorsun diyo bana bu nasıl bi uslüp insanlar da ki anlamıyorum ya

Kuruduktan sonra gördüm. Sizinki ile benzer belirtileri yaşıyorum kasıklarımda batma var ovulasyon testi kontrolü ile denedik 4.ayım umutlanmak istemiyorum hemen aslında ama siz kan testi verdiniz mi
Ben yurtdışında yaşıyorum hemen kan veremiyorum maalesef. Koyulaşma takıp edicem
İlk 5 dk 10 dk da çizgi yokmuydu peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…