Yumurtlama 24-25-26-27-28 olanlar gelin birlikte bekleyelim 🦋

Kızlar benim kahverengi akıntım geliyor beyazla karışık açık kahve korkuyorum dün beta değerim 12.03 tü

Valla yaptım dün akşam çıkmayıncada stres oldum
Sivi alimi etkiler ek olarak kscinci idrar allah bilir bence teste gerek yok p.tesi saglik ocaginda kan ver takip et bende dusuk degerle ogrendim takip ettim 390 kusurlerde biraktim 5 haftalik olunca kontrole gittim ve kesemi gordum ama sagliksiz gebelikti gelismedi kalp atmadi dusukle sonuclandi su an keyfini cikar olacaga engel olamazsin krndini strese sokup bebegi etkileme su anda tutunma asamasin da bol bol dinlen uzan is yapma bol su tuket

Yumurtlama zamanını biliyo musun belki geç döllenmedir

Bol su tüketimine çocuğa karar verdiğimizden berri dikkat ediyorum 2 lt iş yerinde suyun vsr hep içerdim dinlenmek pek mümkün olmayacak çalışıyorum ama masa başı işim çok şükür o konuda şanslıyım elimden geldiğince dinlenmeye çalışacağım çok teşekkür ederim bilgiler için peki adete 3 gün varken 12.03 iyi bir değer mi normal mi

Sabah test yaptın mı canım baktın mı koyulaşmaya. Korkma benden de geldi o
Hayır canım yapmadım elimde test yok peki normal mi 12.03 adete 3 gün kala. Normalde erken yumurtladığımı bilmesem aslında benim 7 gün var adetime ama erken yumurtladığım için 4 gün kala diyorum

Cok yeni yakaladigin icin sana dusuk geliyor kardesim 3 gun gecikmeye 400 degerle ogtendi simdi 2 yasinda cok yeni daha dusuk olmasi normal

Kızlar toplu söyleyeyim gittim nöbetçi eczaneen aldım predictor early silik çizgi çıktı hala benimleymiş bebiş yarın akşamda kan sonucu vericem şimdilik kafam rahat artık bol bol dua bekliyorum

İnsanlara takılmaya gerek yok. Ben eşimden başkasıyla paylaşmıyorum. Ne kadar sevdiğimiz kişiler de olsa bizim kadar anlayamayabilirler. Canınızı sıkmayın, bebişe kendinize odaklanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…