- 14 Kasım 2024
- 15
- 10
- 3
Yoktu o yüzden emin olamıyorum ben de bir kaç gün beklemeyi düşünüyorum sabredersemBen yurtdışında yaşıyorum hemen kan veremiyorum maalesef. Koyulaşma takıp edicem
İlk 5 dk 10 dk da çizgi yokmuydu peki?
Sabah test yaptın mı canım baktın mı koyulaşmaya. Korkma benden de geldi oKızlar benim kahverengi akıntım geliyor beyazla karışık açık kahve korkuyorumdün beta değerim 12.03 tü
Regl ne zamandıYoktu o yüzden emin olamıyorum ben de bir kaç gün beklemeyi düşünüyorum sabredersem
Ben halen regl olmadimÇok geçmiş olsun tekrardan canım Allah şifa versin Allah ol derse olur merak etme sen
Hayır elimde test yokSabah test yaptın mı canım baktın mı koyulaşmaya. Korkma benden de geldi o
2 gün var canım salı günü olmam gerekiyorRegl ne zamandı
Senin degerin 12 di demi test yapmana gerek yok 2 gune bir saglik ocaginda kan ver streste yapmaHayır elimde test yok
Valla yaptım dün akşam çıkmayıncada stres oldumSenin degerin 12 di demi test yapmana gerek yok 2 gune bir saglik ocaginda kan ver streste yapma
Sivi alimi etkiler ek olarak kscinci idrar allah bilir bence teste gerek yok p.tesi saglik ocaginda kan ver takip et bende dusuk degerle ogrendim takip ettim 390 kusurlerde biraktim 5 haftalik olunca kontrole gittim ve kesemi gordum ama sagliksiz gebelikti gelismedi kalp atmadi dusukle sonuclandi su an keyfini cikar olacaga engel olamazsin krndini strese sokup bebegi etkileme su anda tutunma asamasin da bol bol dinlen uzan is yapma bol su tuketValla yaptım dün akşam çıkmayıncada stres oldum
Dr bana kesiikle stresten uzak durqcaksin drdi brnde pcos ve diyabet vardi bu sana verilen mucize dedi bu iki faktore ragmen stresli gergin ortamdan kac stresrle girme dediValla yaptım dün akşam çıkmayıncada stres oldum
Dün olmam gerekiyordu 1gün gecikme yaşadım test sonucu silik gibi geliyor güvenemiyorum. Belirti olarak göğüslerde şişkinlik ve kasıklarda batma şeklinde bi ağrı var bu ağrıyı ilk defa hissediyorum. Gaz var bir deRegl ne zamandı
Yumurtlama zamanını biliyo musun belki geç döllenmedirDün olmam gerekiyordu 1gün gecikme yaşadım test sonucu silik gibi geliyor güvenemiyorum. Belirti olarak göğüslerde şişkinlik ve kasıklarda batma şeklinde bi ağrı var bu ağrıyı ilk defa hissediyorum. Gaz var bir de
Ovulasyon testlerim bunlar tam olarak pik hangisi emin olamadım ama bu günleri gün aşırı olarak değerlendirdikYumurtlama zamanını biliyo musun belki geç döllenmedir
Bol su tüketimine çocuğa karar verdiğimizden berri dikkat ediyorum 2 lt iş yerinde suyun vsr hep içerdim dinlenmek pek mümkün olmayacak çalışıyorum ama masa başı işim çok şükür o konuda şanslıyım elimden geldiğince dinlenmeye çalışacağımSivi alimi etkiler ek olarak kscinci idrar allah bilir bence teste gerek yok p.tesi saglik ocaginda kan ver takip et bende dusuk degerle ogrendim takip ettim 390 kusurlerde biraktim 5 haftalik olunca kontrole gittim ve kesemi gordum ama sagliksiz gebelikti gelismedi kalp atmadi dusukle sonuclandi su an keyfini cikar olacaga engel olamazsin krndini strese sokup bebegi etkileme su anda tutunma asamasin da bol bol dinlen uzan is yapma bol su tuket
Hayır canım yapmadım elimde test yok peki normal mi 12.03 adete 3 gün kala. Normalde erken yumurtladığımı bilmesem aslında benim 7 gün var adetime ama erken yumurtladığım için 4 gün kala diyorumSabah test yaptın mı canım baktın mı koyulaşmaya. Korkma benden de geldi o
Cok yeni yakaladigin icin sana dusuk geliyor kardesim 3 gun gecikmeye 400 degerle ogtendi simdi 2 yasinda cok yeni daha dusuk olmasi normalBol su tüketimine çocuğa karar verdiğimizden berri dikkat ediyorum 2 lt iş yerinde suyun vsr hep içerdim dinlenmek pek mümkün olmayacak çalışıyorum ama masa başı işim çok şükür o konuda şanslıyım elimden geldiğince dinlenmeye çalışacağımçok teşekkür ederim bilgiler için peki adete 3 gün varken 12.03 iyi bir değer mi normal mi
Var gibi ama innovita mı bu başka bi testle tekrarlayın bence benim innovitada gölge çıkınca araştırdım biraz falsoluymuşBuna da bakarmısınız 1gün gecikti regl
İnsanlara takılmaya gerek yok. Ben eşimden başkasıyla paylaşmıyorum. Ne kadar sevdiğimiz kişiler de olsa bizim kadar anlayamayabilirler. Canınızı sıkmayın, bebişe kendinize odaklanınÇok teşekkür ederim inşallah herkese size de nasip oluro kadar moralim bozuldu ki arkadaşıma attım neden bu kadar test yapıyorsun adetini bekle delirmiş gibi test yapıyorsun diyo bana bu nasıl bi uslüp insanlar da ki anlamıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?