Evet haklısın arkadaşlar gelip geçici. Eşim çok şükür çok destekçi zaten istemiyor kimseye bişey söylememi. İster istemez korkuyor o da birşey olur eder diye. Söylemeyi düşünmüyorum kimseye. Bizi en iyi eşlerimiz anlarİnsanlara takılmaya gerek yok. Ben eşimden başkasıyla paylaşmıyorum. Ne kadar sevdiğimiz kişiler de olsa bizim kadar anlayamayabilirler. Canınızı sıkmayın, bebişe kendinize odaklanın
Öyle tabii çok fazla etken var, kem göz varEvet haklısın arkadaşlar gelip geçici. Eşim çok şükür çok destekçi zaten istemiyor kimseye bişey söylememi. İster istemez korkuyor o da birşey olur eder diye. Söylemeyi düşünmüyorum kimseye. Bizi en iyi eşlerimiz anlar
Hayırlısı inşallah hepimiz içinBelli olmaz belki belirti olmadan vardır, benimde 2 gün kaldı negatif ince çizgi görüyorum ama koyulaşması gerekirdi olsaydı çok hastayım ilaç içicem artık dayanamıyorum
Yerleşme olabilir Dr gidebilrisinArkadaşlar sabah akıntım olmuştu kahverengi birde şimdi oldu sabah 2-3 damla akşam 2-3 damla su gibi açık kahve akıntı. Hamile olduğunu öğrenip akıntısı olan var mı insan korkuyor
Benim bütün belirtilerim gitti ya adet belirtisi de gitti. Sadece kabızlık ve göğüslerim çok şiş başka belirtim yok. 2-3 gün kaldı reglime akıntım hep beyaz akıntıydı ama bir kaç gündür çok fazla akıntım yokGaliba en belirleyici belirti akıntı olması.Çünkğ böyle kasık ağrısı,yorgunluk vs bende neredeyse her ay oluyor.Adetime 4 gün kaldı ve hiç akıntım olmadı.Ama diğer kasıklarıma Ağrı girmesi vs hep var
Sen test yaptın mı canımGaliba en belirleyici belirti akıntı olması.Çünkğ böyle kasık ağrısı,yorgunluk vs bende neredeyse her ay oluyor.Adetime 4 gün kaldı ve hiç akıntım olmadı.Ama diğer kasıklarıma Ağrı girmesi vs hep var
Ya bence beyaz akıntı olması bana bir işaret gibi geliyor çünkü onun dışındaki her şey zaten regl öncesi belirtilerle aynı.Test yapmadım bu arada elimde erken gebelik testim yok açıkçası zaten olsaydı da benim durumum için erken gibi henüz test yapmak içinBenim bütün belirtilerim gitti ya adet belirtisi de gitti. Sadece kabızlık ve göğüslerim çok şiş başka belirtim yok. 2-3 gün kaldı reglime akıntım hep beyaz akıntıydı ama bir kaç gündür çok fazla akıntım yok
Ocak ayında kimyasal gebelik yaşadım o zaman beyaz akıntım hep vardı hatta kanama başlamadan bir gün önce bile beyaz akıntım vardı. Reglime 10 gün kala öğrenmiştim bence erken çatlamıştı yumurtam bilmiyorum. Dün test yaptım negatif ti canım olsaydı çıkardı bence o ay yaşadığım belirtilerin hiç biri yok o yüzden hiç umutlanmıyorum.Ya bence beyaz akıntı olması bana bir işaret gibi geliyor çünkü onun dışındaki her şey zaten regl öncesi belirtilerle aynı.Test yapmadım bu arada elimde erken gebelik testim yok açıkçası zaten olsaydı da benim durumum için erken gibi henüz test yapmak için
Beyaz akıntı bende de oldu ama şimdi hepsi gitti gibi belirtilerin az önce kasığıma sadece sancı girdi bıçak gibi adım atamadım ama adetime 2 gün varken test yaptım negatif bence hiç bir belirtiye aldanmayın sadece adetin geçmesini bekleyin negatif çıktığı için dün acile gittim serum falan yedim ilaç içiyorum şimdi yarında adet günüm gecikirse ilaçlardan gecikecekKızlar sizde durumlar nasıl belirti yaşayanlar var mı ya da güzel haber olanlar var mı aramızda
Ben bugün test yaptım negatif. Bat a 5 kaldı. Değişme ihtimali var mı? Belirtiler azaldı ama öksürünce hapşırınca batıyor alt karın tam ortasıKızlar sizde durumlar nasıl belirti yaşayanlar var mı ya da güzel haber olanlar var mı aramızda
Ben bugün test yaptım negatif. Bat a 5 kaldı. Değişme ihtimali var mı? Belirtiler azaldı ama öksürünce hapşırınca batıyor alt karın tam ortasıgeç
bence test için erken keşke yapıp moralini bozmasaydın canım. Tabiki değişebilir adet günü yapmanı öneririmBen bugün test yaptım negatif. Bat a 5 kaldı. Değişme ihtimali var mı? Belirtiler azaldı ama öksürünce hapşırınca batıyor alt karın tam ortası
O kişiden kişiye değişiyor bence ben burda regl bir hafta kala silik çizgi gören bile gördümTeşekkür ederimöyle yapayım en güzeli. İlaç kullanıyorum varsa erkenden bırakmış olayım düşüncesiyle yaptım ama en erken 2 kala çıkar herhalde değil mi
Beyaz akıntı ve kasık ağrısı devam ediyor gecikmenin ikinci günündeyim testler silik veya gölge gibi kan tahlili kesin sonuç sizde test için çok acele etmeyin derimKızlar sizde durumlar nasıl belirti yaşayanlar var mı ya da güzel haber olanlar var mı aramızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?