Evet var her ikisinde de görünüyor zaten bat ne zamanKızlar günaydın son kez sorucam artık sonra kendim takip edicem kan verene kadarkoyulaşma var değil mi?
Üstteki dün, alttaki bu sabah
Evet koyulaşma varKızlar günaydın son kez sorucam artık sonra kendim takip edicem kan verene kadarkoyulaşma var değil mi?
Evet gözüküyor gözün aydın canımKızlar günaydın son kez sorucam artık sonra kendim takip edicem kan verene kadarkoyulaşma var değil mi?
Koyulaşmış Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKızlar günaydın son kez sorucam artık sonra kendim takip edicem kan verene kadarkoyulaşma var değil mi?
Evet bugünde deneyin çatlama günü olan ilişkide olasılık daha da artıyorKızlar merhaba size birşey sormak istiyorum ovulasyon testi yapıyorum da dün pik gördüm bugün sabah yaptım silikti yumurta çatladıktan ne kadar sonra döllenir acaba bilginiz varmı dün ilişki oldu ama sabah hemen silikleşti bu yüzden kafam karıştı bugünde ilişki olmalı mı
Tamam teşekkür ederimEvet bugünde deneyin çatlama günü olan ilişkide olasılık daha da artıyor
Teşekkür ederim amin inşallah.Koyulaşmış Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Amin inşallahTeşekkür ederim amin inşallah.Allah en kısa zaman da size de nasip etsin
İlk silik çizgiyi yumurtlamanın kaçıncı günü gördünüz acaba ? Benim sat 15 Şubat ama daha hiç test yapmadım yapsam mı diye düşünüyorumTeşekkür ederim amin inşallah.Allah en kısa zaman da size de nasip etsin
Yumurtlamanın 9. Ya da 10. Günü gördüm.İlk silik çizgiyi yumurtlamanın kaçıncı günü gördünüz acaba ? Benim sat 15 Şubat ama daha hiç test yapmadım yapsam mı diye düşünüyorum
Bugün ve yarında ilişki olsunKızlar merhaba size birşey sormak istiyorum ovulasyon testi yapıyorum da dün pik gördüm bugün sabah yaptım silikti yumurta çatladıktan ne kadar sonra döllenir acaba bilginiz varmı dün ilişki oldu ama sabah hemen silikleşti bu yüzden kafam karıştı bugünde ilişki olmalı mı? Eşim anca akşam evde olur sabah çatladıysa akşama kadar geç kalmış mi olurum ilişki için
28 ya da 1 i yumurtlama o zaman 2-3 gün sonra bir test yapayımYumurtlamanın 9. Ya da 10. Günü gördüm.yumurtlamayı biliyorsanız 9-10 gibi çıkıyor sanırım erken gebelikler de.
Yaa sen pozitif misiiiinKızlar günaydın son kez sorucam artık sonra kendim takip edicem kan verene kadarkoyulaşma var değil mi?
Evet canım hala inanamasam da öyleyimYaa sen pozitif misiiiinhadi gözün aydin canim tebrik ederim inşallah saglikla ilerler
28 Şubat ya da 1 Mart mı yumurtlama?28 ya da 1 i yumurtlama o zaman 2-3 gün sonra bir test yapayım
Evet akıntım o zaman vardı sonra olmadı yumurta akı uzayan cinstendi28 Şubat ya da 1 Mart mı yumurtlama?
1 Mart ise evet bir kaç gün daha bekleyin inşallah pozitif görürsünüzEvet akıntım o zaman vardı sonra olmadı yumurta akı uzayan cinstendi
İnşallah rabbim nasip ettiği kulundan eylesin1 Mart ise evet bir kaç gün daha bekleyin inşallah pozitif görürsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?