Yumurtlama 24-25-26-27-28 olanlar gelin birlikte bekleyelim 🦋

Evet canım hala inanamasam da öyleyim teşekkür ederim canım inşallah tek temennim sağlıkla ilerlemesi. inşallah sana da nasip olur ve burda ki tüm isteyen herkese
Insallah canim ilerler sen icini ferah tut. Amiin inşallah enn yakin zamanda bana da nasip olur
Belirtilerin var mıydı canim ? Bide test günün ne zamandi yumurtlamaya göre

Insallah canim ilerler sen icini ferah tut. Amiin inşallah enn yakin zamanda bana da nasip olur
Belirtilerin var mıydı canim ? Bide test günün ne zamandi yumurtlamaya göre
25 Şubat yumurtlama testim pik oldu. Sanırım 26 ya da 27 de çatladı. Yüksek ihtimalle 26 da çatladı diye düşünüyorum canım. 26 dan hesaplarsam 10. Gün de çok silik çıktı. Ama kırmızıydı test canım. Bugün 13. Günü yumurtlamanın yarın bat günüm.

Ay iyi yaa hadi bakalim insallah guzelce daha da netleserek artar koyulasma.
Belirti söyle bana belirtiii

Ay iyi yaa hadi bakalim insallah guzelce daha da netleserek artar koyulasma.
Belirti söyle bana belirtiii
İnşallah canım yarın doktor randevum var bakalım inşallah iyi geçer ay belirti kahverengi lekelenmem oldu en çok oydu benim için belirti. Arada meme ucum sızladı ama çok nadir o hep oluyordu bana. O silik çıktığı gün yani 10. Günü yumurtlamanın sağ kasığım resmen oyuldu bacağıma ağrı vurdu belim çok ağrıdı ve ağzımın tadı çok değişti dudaklarım kurudu ağzım kurudu hatta buraya da yazdım belirti mi diye . Şuan da sağlı sollu kasık ağrım var sarımtrak akıntım var gaz ve aşırı aşırı karnım şiş ve gergin

Hadi bakalim hersey yolunda olsun canim benim.
Ya bugun benimde bel agrim oldu ama kemik agrisi gibi degisikti.
Yumurtlamadan beri de seffaf akıntım var. Bide kasık ağrım. Bi heves bekliyorum bende. Insallah bende pozitifi görebilirim. Cuma fln test günüm benimde.

Aa yani 5 günün mü var canım kaçında çatlama oldu. Akıntı benim çok değişikti ama asla kremsi akıntım olmadı çoğu yerde kremsi akıntı gebelik belirtisi diyor ama bende olmadı. Şuan adet olacakmış gibi sanki ucunda gibi bi ıslaklık var.
İnşallah olur canım ne zaman test yapıcaksın. Yani 4 gün mü var bata

28i catlama oldu canim test günüm cuma günü. Bakalim insallah bende pozitif haberi alabilirim canim.
Benimde normal seffaf akıntı kremsi degil de. Nasip artik bakalim

Kızlar adete 3 gün kala ilk öğrendiğim beta :12.03 bugün bir gün kala beta 20.26 modum düştü çok 2 kat artmadı

Kızlar adete 3 gün kala ilk öğrendiğim beta :12.03 bugün bir gün kala beta 20.26 modum düştü çok 2 kat artmadı
Öyle düşünme canım sakin ol herkesin iki katı artacak diye bişey yok. Regl geçmesini bekle inşallah kimyasal olmaz benimde geçen ay üç gün kala 30 du beta regl günü 1.2 olmuştu sonrada kanama oldu zaten. Bu ay içinde bat 14 Mart onu bekliyorum

Benimde bata 3 gün kala 12.03 bir gün kala 20.26 bakalım bekliyorum düşünmemeye çalışıcam yarın adet olmam gerekiyor normal şartlarda hatta normalde benim adet günüme 6 gün var ben erken yumurtladığımı bildiğim için yarın diyorum bakalım

Bence yarın da test yapma baktın regl olmadın diğer gün yaparsın hem betanda yükselmiş olur

Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım öncelikle hepinize sevgilerimi iletiyorum. 26.02.25 tarihi yumurtlama günümdü. 27.02.25 tarihinde birlikte olduk daha sonra da 6.3.25 tarihinde oldu. Çok düşük ihtimal ama umut umuttur işte. Sizce ne zaman test yapmalıyım?

Bizim çatlamamız aynı bende cumayı bekliyorum inşallah pozitif görürüz
Ya insallah pozitif görürüz bir umut bekliyoruz iste. Belirtin var mi senin ?
Bende cumayı bekliyorum kızlar inşallah bizde testte pembeleri görürüz
Amin aminn insallah biz de kopkoyu gebelik testlerimizi görelim cumaya
Sende belirti var mi ?

Kızlar ben test yaptım negatif çıktı son adet tarihim 13 Şubat artık bir umudum kalmadı

Ya insallah pozitif görürüz bir umut bekliyoruz iste. Belirtin var mi senin ?

Amin aminn insallah biz de kopkoyu gebelik testlerimizi görelim cumaya
Sende belirti var mi ?
bende göğüsler şiş ve hassas bide uç kahverengi kısmı beze beze olmuş. onun dışında ayaklarım ve sırtım sürekli ağrıyor aşırı gaz kabızlık ve şişlik var karın bölgemde. ara arada batmalar oluyor bunun dışında bir belirtim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…