neden öyle diyorsun benimde 14 şubat son adet tarihi cuma günü test yapmayı düşünüyorumKızlar ben test yaptım negatif çıktı son adet tarihim 13 Şubat artık bir umudum kalmadı
yumurtan çatladıktan 14 gün sonra yani beklenen adet tarihinde yapabilirsin test. olabilir tek ilişki ile hamile kalan çok kişi var buralardaArkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım öncelikle hepinize sevgilerimi iletiyorum. 26.02.25 tarihi yumurtlama günümdü. 27.02.25 tarihinde birlikte olduk daha sonra da 6.3.25 tarihinde oldu. Çok düşük ihtimal ama umut umuttur işte. Sizce ne zaman test yapmalıyım?
Göğüsle ilgili belirtimiz aynıbende göğüsler şiş ve hassas bide uç kahverengi kısmı beze beze olmuş. onun dışında ayaklarım ve sırtım sürekli ağrıyor aşırı gaz kabızlık ve şişlik var karın bölgemde. ara arada batmalar oluyor bunun dışında bir belirtim yok.
bende daha önceden yoktu internette baktım hamilelik belirtileri arasında var ama dediğiniz gibi bende yormak istemiyorum ben geçen ay kimyasal yaşamıştım çok etkilendimGöğüsle ilgili belirtimiz aynısırt agrisi bende de var ama yoruldugum icin bilac gün pek anlayamadim belirti mi yorgunluk mu. Bel sirt agrisi ve gaz bende de var. Birde kasık agrisi var. Ya iste hepsi hem bebis hem baska sey belirtisi. Insan umutlanmak istiyor ama..
Bir gigus ucundaki o minik bezeler hep var miydi onu hatırlayamıyorum bu donemde mi cikti
Üzüldümbende daha önceden yoktu internette baktım hamilelik belirtileri arasında var ama dediğiniz gibi bende yormak istemiyorum ben geçen ay kimyasal yaşamıştım çok etkilendim
İnşallah siz güzel sonuçlar alırsınızneden öyle diyorsun benimde 14 şubat son adet tarihi cuma günü test yapmayı düşünüyorum
Kaşık ve bel ağrım var regl olacak diyorum ama olmadım bacaklarıma vurdu dün ilk defa. Gazda yanındaYa insallah pozitif görürüzbir umut bekliyoruz iste. Belirtin var mi senin ?
Amin aminn insallah biz de kopkoyu gebelik testlerimizi görelim cumaya
Sende belirti var mi ?
Korkmana gerek yok canım beta 2 günde bir iki kat artıyor zaten normal yani illa 22 olmasına gerek YokKızlar adete 3 gün kala ilk öğrendiğim beta :12.03 bugün bir gün kala beta 20.26 modum düştü çok 2 kat artmadı
Benim %68 artmış benim ama normalde iki kat derler ya çok üzüldüm. Bugün adet günüm normalde bakalımKorkmana gerek yok canım beta 2 günde bir iki kat artıyor zaten normal yani illa 22 olmasına gerek Yok%66 artıs bile Okey senin normal yani
Hep benzer belirtilerimiz var galiba. Bakalim ne olacak :) insallah bebislerimizin belirtisidir bunlarKaşık ve bel ağrım var regl olacak diyorum ama olmadım bacaklarıma vurdu dün ilk defa. Gazda yanında
Bel ağrım hafifleyince kaşık ağrılarım oluyor . Sabah yatakda kasıklarım ağrıyordu .tuvalete gittim ama gelen giden yok. SızlıyorHep benzer belirtilerimiz var galiba. Bakalim ne olacak :) insallah bebislerimizin belirtisidir bunlar
Ay cok gergin bekleyis günleri. Wcye korkarak gittigimiz günlere giris yaptık çünkü. Insallah mutlu edecek haberi alirizBel ağrım hafifleyince kaşık ağrılarım oluyor . Sabah yatakda kasıklarım ağrıyordu .tuvalete gittim ama gelen giden yok. Sızlıyor
Canım nasıl istiyor test yapmak ama negatif test koleksiyonum var resmen o yüzden bekleyebileceğim güne kadar bekleyeyim diyorum. Zaten bugün nöbete gideceğim yarın nöbet çıkışı uyurum öyle geçer gün . Perşembe tutamaya bilirim kendimiAy cok gergin bekleyis günleri. Wcye korkarak gittigimiz günlere giris yaptık çünkü. Insallah mutlu edecek haberi aliriztest yapmayi düşünüyor musun cumadan önce
Rabbim bize de nasip etsin burdan Kasım anneleri topiğine gidelimBenimde batım Cuma günü kızlar Allahım bu ay artık hepimize güzel hayırlı haberler almayı nasip etsinDün gece baya bir kasık ağrısı yaşadım adet olacakmışım gibi.Yine adet öncesi gibi olan kramplarım var gelip giden bakalım artık
Amin inşallahRabbim bize de nasip etsin burdan Kasım anneleri topiğine gidelim
Benim akıntı sekli degismeye basladi umutlarim azalmaya basladi. Nasip artik yaa. Insallah cumayi atlatiriz cumartesiye çıkarızCanım nasıl istiyor test yapmak ama negatif test koleksiyonum var resmen o yüzden bekleyebileceğim güne kadar bekleyeyim diyorum. Zaten bugün nöbete gideceğim yarın nöbet çıkışı uyurum öyle geçer gün . Perşembe tutamaya bilirim kendimi
o hiç belli olmaz bence kötü düşünme olursa şansına olmazsa hayırlısı değilmiş olur. herkeste belirti olacakİnşallah siz güzel sonuçlar alırsınızBenim olsaydı şimdiye öğrenmiştim daha öncekinde Regliden 1 hafta önce öğrenmiştim ve belirtilerimde vardı
bende neredeyse hiç akıntı yok neden acaba bir ara beyaz krem gibi olmuştu sonra kesildi bir dahada olmadı.Benim akıntı sekli degismeye basladi umutlarim azalmaya basladi. Nasip artik yaa. Insallah cumayi atlatiriz cumartesiye çıkarızcumartesi de regl gelmezse o zamn belki test yaparim. Nasip artik ya cok kafama taktikca da zorlasiyor farkindayim
Benim %68 artmış benim ama normalde iki kat derler ya çok üzüldüm. Bugün adet günüm normalde bakalı
Belirtiler kisiye göre degisiyor zaten, normal zamanda regl yaklasirken olur muydu akinti falan ? Onlarla benzerlik gosteriyor genelde belirtiler. Bende bu ay akinti hep oldu ama bugun mesela degisik bir sekle dönüştü. Insallah güzel bir sebepten olmustur diyorum. Ama biraz da umutsuzlasiyorum..krem akıntı cok kisi gebelik belirtisi diye yazmisti ama bilmiyorum benim basima gelmemisti hamile iken.o hiç belli olmaz bence kötü düşünme olursa şansına olmazsa hayırlısı değilmiş olur. herkeste belirti olacak
bende neredeyse hiç akıntı yok neden acaba bir ara beyaz krem gibi olmuştu sonra kesildi bir dahada olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?