Yumurtlama 24-25-26-27-28 olanlar gelin birlikte bekleyelim 🦋

yumurtan çatladıktan 14 gün sonra yani beklenen adet tarihinde yapabilirsin test. olabilir tek ilişki ile hamile kalan çok kişi var buralarda

Göğüsle ilgili belirtimiz aynı sırt agrisi bende de var ama yoruldugum icin bilac gün pek anlayamadim belirti mi yorgunluk mu. Bel sirt agrisi ve gaz bende de var. Birde kasık agrisi var. Ya iste hepsi hem bebis hem baska sey belirtisi. Insan umutlanmak istiyor ama..
Bir gigus ucundaki o minik bezeler hep var miydi onu hatırlayamıyorum bu donemde mi cikti

bende daha önceden yoktu internette baktım hamilelik belirtileri arasında var ama dediğiniz gibi bende yormak istemiyorum ben geçen ay kimyasal yaşamıştım çok etkilendim

bende daha önceden yoktu internette baktım hamilelik belirtileri arasında var ama dediğiniz gibi bende yormak istemiyorum ben geçen ay kimyasal yaşamıştım çok etkilendim
Üzüldüm insallah Allahım bu ay saglikla bebeklerimizin haberini almayi nasip eder. Bende bir heves bekliyorum iste. İnşallah isteyen herkese bebisler nasip eder Allahım

neden öyle diyorsun benimde 14 şubat son adet tarihi cuma günü test yapmayı düşünüyorum
İnşallah siz güzel sonuçlar alırsınız Benim olsaydı şimdiye öğrenmiştim daha öncekinde Regliden 1 hafta önce öğrenmiştim ve belirtilerimde vardı

Ya insallah pozitif görürüz bir umut bekliyoruz iste. Belirtin var mi senin ?

Amin aminn insallah biz de kopkoyu gebelik testlerimizi görelim cumaya
Sende belirti var mi ?
Kaşık ve bel ağrım var regl olacak diyorum ama olmadım bacaklarıma vurdu dün ilk defa. Gazda yanında

Korkmana gerek yok canım beta 2 günde bir iki kat artıyor zaten normal yani illa 22 olmasına gerek Yok %66 artıs bile Okey senin normal yani
Benim %68 artmış benim ama normalde iki kat derler ya çok üzüldüm. Bugün adet günüm normalde bakalım

Hep benzer belirtilerimiz var galiba. Bakalim ne olacak :) insallah bebislerimizin belirtisidir bunlar
Bel ağrım hafifleyince kaşık ağrılarım oluyor . Sabah yatakda kasıklarım ağrıyordu .tuvalete gittim ama gelen giden yok. Sızlıyor

Bel ağrım hafifleyince kaşık ağrılarım oluyor . Sabah yatakda kasıklarım ağrıyordu .tuvalete gittim ama gelen giden yok. Sızlıyor
Ay cok gergin bekleyis günleri. Wcye korkarak gittigimiz günlere giris yaptık çünkü. Insallah mutlu edecek haberi aliriz test yapmayi düşünüyor musun cumadan önce

Ay cok gergin bekleyis günleri. Wcye korkarak gittigimiz günlere giris yaptık çünkü. Insallah mutlu edecek haberi aliriz test yapmayi düşünüyor musun cumadan önce
Canım nasıl istiyor test yapmak ama negatif test koleksiyonum var resmen o yüzden bekleyebileceğim güne kadar bekleyeyim diyorum. Zaten bugün nöbete gideceğim yarın nöbet çıkışı uyurum öyle geçer gün . Perşembe tutamaya bilirim kendimi

Benimde batım Cuma günü kızlar Allahım bu ay artık hepimize güzel hayırlı haberler almayı nasip etsin Dün gece baya bir kasık ağrısı yaşadım adet olacakmışım gibi.Yine adet öncesi gibi olan kramplarım var gelip giden bakalım artık

Rabbim bize de nasip etsin burdan Kasım anneleri topiğine gidelim

Benim akıntı sekli degismeye basladi umutlarim azalmaya basladi. Nasip artik yaa. Insallah cumayi atlatiriz cumartesiye çıkarız cumartesi de regl gelmezse o zamn belki test yaparim. Nasip artik ya cok kafama taktikca da zorlasiyor farkindayim

İnşallah siz güzel sonuçlar alırsınız Benim olsaydı şimdiye öğrenmiştim daha öncekinde Regliden 1 hafta önce öğrenmiştim ve belirtilerimde vardı
o hiç belli olmaz bence kötü düşünme olursa şansına olmazsa hayırlısı değilmiş olur. herkeste belirti olacak
bende neredeyse hiç akıntı yok neden acaba bir ara beyaz krem gibi olmuştu sonra kesildi bir dahada olmadı.

Belirtiler kisiye göre degisiyor zaten, normal zamanda regl yaklasirken olur muydu akinti falan ? Onlarla benzerlik gosteriyor genelde belirtiler. Bende bu ay akinti hep oldu ama bugun mesela degisik bir sekle dönüştü. Insallah güzel bir sebepten olmustur diyorum. Ama biraz da umutsuzlasiyorum..krem akıntı cok kisi gebelik belirtisi diye yazmisti ama bilmiyorum benim basima gelmemisti hamile iken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…