- 17 Şubat 2025
- 189
- 52
- 13
- 27
Allah allah modum düşmesin diye mi diyorsunuz yoksa gerçekten öyle miii bugğn adet olmam gerekirdi ama henüz olmadım hayırlsı ama ben umutsuzdum baya had inşallahNormal canım stres.yapma
Yok niye modun düşmesin diye söyleyeyim Doktorlar %66 artışa bile okeyler seninde artış var zaten regl geçtikten sonra artış daha çok oluyormuş kimine göre değişiyor yani bence var iki gün sonra yine kan verirsinAllah allah modum düşmesin diye mi diyorsunuz yoksa gerçekten öyle miii bugğn adet olmam gerekirdi ama henüz olmadım hayırlsı ama ben umutsuzdum baya had inşallah
Hadi inşallah ya bol dua bekliyorum hepinizdenYok niye modun düşmesin diye söyleyeyim Doktorlar %66 artışa bile okeyler seninde artış var zaten regl geçtikten sonra artış daha çok oluyormuş kimine göre değişiyor yani bence var iki gün sonra yine kan verirsin
Bende de akşam üstü pembe leke geldi daha devamı yok . Büyük ihtimal regl olacağım olmazsam test yapacağımBenim akıntı sekli degismeye basladi umutlarim azalmaya basladi. Nasip artik yaa. Insallah cumayi atlatiriz cumartesiye çıkarızcumartesi de regl gelmezse o zamn belki test yaparim. Nasip artik ya cok kafama taktikca da zorlasiyor farkindayim
Ay deme yaaa. Bende umutsuzlastim epey zaten lekelenmen mi olduBende de akşam üstü pembe leke geldi daha devamı yok . Büyük ihtimal regl olacağım olmazsam test yapacağım
2-3 damla şeklinde leke geldi pembe kırmızı arası . Daha da devamı gelmedi . Bu geceyi sağ Salim atlatırsam sıkıntı yok. Atlatamazsam regl olacağımAy deme yaaa. Bende umutsuzlastim epey zaten lekelenmen mi oldu
Yerlesme genelde daha once oluyor diyorlar. Ama muayeneye hamile olupta gidenlere de demis drmlar ya lekelenmeler olabilir yerlesme lekesi diye. Benimde kafam karisti bu konuda. Insallah bebeklerimiz gelir2-3 damla şeklinde leke geldi pembe kırmızı arası . Daha da devamı gelmedi . Bu geceyi sağ Salim atlatırsam sıkıntı yok. Atlatamazsam regl olacağım
İnşallah bat 15 Mart daha var aslında . Allahım bu yerleşme olsun lütfen. 1.5 yıl oldu daha hiç pozitif olmadı testlerimYerlesme genelde daha once oluyor diyorlar. Ama muayeneye hamile olupta gidenlere de demis drmlar ya lekelenmeler olabilir yerlesme lekesi diye. Benimde kafam karisti bu konuda. Insallah bebeklerimiz gelir
Olacaktir inşallahİnşallah bat 15 Mart daha var aslında . Allahım bu yerleşme olsun lütfen. 1.5 yıl oldu daha hiç pozitif olmadı testlerim
Bende Pcos var tiroid var bir de vitaminlerim düşük. Tiroid için endokrin gidiyorum Pcos içinde gynopol kullanıyorum doktorum biraz daha denememi istedi. Eğer istersen klomene de başlatırım dedi ama ben biraz daha denemek istedimOlacaktir inşallahumutsuz olma. Hic tedavi denedin mi
Evet olurdu ama şuan kupkuru oluşum bazen kafaya takıyorum yalan değilBelirtiler kisiye göre degisiyor zaten, normal zamanda regl yaklasirken olur muydu akinti falan ? Onlarla benzerlik gosteriyor genelde belirtiler. Bende bu ay akinti hep oldu ama bugun mesela degisik bir sekle dönüştü. Insallah güzel bir sebepten olmustur diyorum. Ama biraz da umutsuzlasiyorum..krem akıntı cok kisi gebelik belirtisi diye yazmisti ama bilmiyorum benim basima gelmemisti hamile iken.
Canım bende kan verdim bugün yarın bat günüm bakalım benim ne kadar çıkacak ufaktan stres yaptım.Hadi inşallah ya bol dua bekliyorum hepinizden
Bende öyleyim normalde adet belirtisi bile olurdu akıntı. Sıfır hiç yok ne gebelik belirtisi var ne adet olma belirtisi pek girmemeye çalışıyorum buraya belirti kovalamıyayım diye. Kovalayacak bişey yokEvet olurdu ama şuan kupkuru oluşum bazen kafaya takıyorum yalan değil
Yaa inşallah öyledir ben baya ümidi kestim ama belki dediğiniz gibidir bir mucizedir bakalımCanım bende kan verdim bugün yarın bat günüm bakalım benim ne kadar çıkacak ufaktan stres yaptım.
Bence senin değer iyi adet öncesi böyle okuyormuş zaten stres yapma kendine
Anladim tabi tercih senin pcos varsa ilacla bence denemeye baslaman da uygun olabilirdi. Gerci yumurtlama catlama görüyorsun galiba testlerde o yüzden sıkıntı da olmayabilir.Bende Pcos var tiroid var bir de vitaminlerim düşük. Tiroid için endokrin gidiyorum Pcos içinde gynopol kullanıyorum doktorum biraz daha denememi istedi. Eğer istersen klomene de başlatırım dedi ama ben biraz daha denemek istedim
Belki de senin belirtin de budurEvet olurdu ama şuan kupkuru oluşum bazen kafaya takıyorum yalan değil
Bende de aynı durum akşam üstü pembe leke geldi uzun akıntıyla birlikte. Hafif kramplar var adet oluyorum galibaBende de akşam üstü pembe leke geldi daha devamı yok . Büyük ihtimal regl olacağım olmazsam test yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?