Yumurtlama 24-25-26-27-28 olanlar gelin birlikte bekleyelim 🦋

Kızlar merhaba testime bakar mısınız çok silik var gibi mi duruyor bana mı öyle geliyor

Eklentiler

• IMG_1049.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_1050.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_1051.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_1052.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 39
Allah allah modum düşmesin diye mi diyorsunuz yoksa gerçekten öyle miii bugğn adet olmam gerekirdi ama henüz olmadım hayırlsı ama ben umutsuzdum baya had inşallah
Yok niye modun düşmesin diye söyleyeyim Doktorlar %66 artışa bile okeyler seninde artış var zaten regl geçtikten sonra artış daha çok oluyormuş kimine göre değişiyor yani bence var iki gün sonra yine kan verirsin

Eklentiler

• Screenshot_20250311-174749.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 41
Hadi inşallah ya bol dua bekliyorum hepinizden

Testime bakar mısınız şimdi yaptım yumurtlama mı dünden beridir böyle

Eklentiler

• IMG_0553.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_0554.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_0553.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 53
Bende de akşam üstü pembe leke geldi daha devamı yok . Büyük ihtimal regl olacağım olmazsam test yapacağım

Ay deme yaaa. Bende umutsuzlastim epey zaten lekelenmen mi oldu
2-3 damla şeklinde leke geldi pembe kırmızı arası . Daha da devamı gelmedi . Bu geceyi sağ Salim atlatırsam sıkıntı yok. Atlatamazsam regl olacağım

2-3 damla şeklinde leke geldi pembe kırmızı arası . Daha da devamı gelmedi . Bu geceyi sağ Salim atlatırsam sıkıntı yok. Atlatamazsam regl olacağım
Yerlesme genelde daha once oluyor diyorlar. Ama muayeneye hamile olupta gidenlere de demis drmlar ya lekelenmeler olabilir yerlesme lekesi diye. Benimde kafam karisti bu konuda. Insallah bebeklerimiz gelir

Yerlesme genelde daha once oluyor diyorlar. Ama muayeneye hamile olupta gidenlere de demis drmlar ya lekelenmeler olabilir yerlesme lekesi diye. Benimde kafam karisti bu konuda. Insallah bebeklerimiz gelir
İnşallah bat 15 Mart daha var aslında . Allahım bu yerleşme olsun lütfen. 1.5 yıl oldu daha hiç pozitif olmadı testlerim

Olacaktir inşallah umutsuz olma. Hic tedavi denedin mi
Bende Pcos var tiroid var bir de vitaminlerim düşük. Tiroid için endokrin gidiyorum Pcos içinde gynopol kullanıyorum doktorum biraz daha denememi istedi. Eğer istersen klomene de başlatırım dedi ama ben biraz daha denemek istedim

Evet olurdu ama şuan kupkuru oluşum bazen kafaya takıyorum yalan değil

Bende öyleyim normalde adet belirtisi bile olurdu akıntı. Sıfır hiç yok ne gebelik belirtisi var ne adet olma belirtisi pek girmemeye çalışıyorum buraya belirti kovalamıyayım diye. Kovalayacak bişey yok

Canım bende kan verdim bugün yarın bat günüm bakalım benim ne kadar çıkacak ufaktan stres yaptım.
Bence senin değer iyi adet öncesi böyle okuyormuş zaten stres yapma kendine
Yaa inşallah öyledir ben baya ümidi kestim ama belki dediğiniz gibidir bir mucizedir bakalım güzel sonuçlarınızı bekliyorum inşallah

Kizlar adetime 1 gün kaldı dün yapmıştım böyle çıktı sizce gebelik olabilir mi
Bugün de lekelenme yaşadım adet oluyorum sandım kesildi

Eklentiler

• IMG_20250311_162959.webp
    51,9 KB · Görüntüleme: 50
Anladim tabi tercih senin pcos varsa ilacla bence denemeye baslaman da uygun olabilirdi. Gerci yumurtlama catlama görüyorsun galiba testlerde o yüzden sıkıntı da olmayabilir.
Belki de senin belirtin de budur

Kızlar
Bende de akşam üstü pembe leke geldi daha devamı yok . Büyük ihtimal regl olacağım olmazsam test yapacağım
Bende de aynı durum akşam üstü pembe leke geldi uzun akıntıyla birlikte. Hafif kramplar var adet oluyorum galiba çatlamanjn üstünden 14 gün geçti. Yerleşms kanaması şimdi olur mu ki

Benimde 23 mart pik 24 mart çatlama oldu adete 1 gün kala testim negatifti. 2 gün gecikmem var normalde gününde olur. Negatif çıkacak diye test yapmaya da korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…