Bu test pek yanıltmıyor bence var ve cok başındasınızKizlar adetime 1 gün kaldı dün yapmıştım böyle çıktı sizce gebelik olabilir mi
Bugün de lekelenme yaşadım adet oluyorum sandım kesildi
Arkadaşlarım klomenle hamile kaldı . Bende maddi yönden biraz rahatlamak istiyorum o yüzden başlamadım aslında. Tüm borcum haziran gibi bitiyor rahat alışveriş yapar . Almak istediklerimi alırım diye şuan daha sıcak bakıyorumAnladim tabi tercih senin pcos varsa ilacla bence denemeye baslaman da uygun olabilirdi. Gerci yumurtlama catlama görüyorsun galiba testlerde o yüzden sıkıntı da olmayabilir.
Belki de senin belirtin de budur
Birde bu beta değerini öğrendiğim zamanlarda açık kahve akıntım oldu ama bugün adet günüm itibari ile gelmedi akşama kadar akıntıKızlar erken yumurtladığım için bugün adet olmam gerekiyordu henüz olmadım Beta değerlerim 8 Mart: 12.03 10 Mart: 20.26 artış az olduğu için çok üzüldüm. Erken yumurtladığımı farketmesem normalde beklediğim adet günü pazar günü. Ben hangisini baz almalıyım? Adet öncesi beta artışı normal mi? Herkese soruyorum bi yorum arıyorum ikide bir sizi rahatsız ediyorum çünkü içim hiç rahat değil
Bende de kramp mevcut . Akıntının şuanda devamı daha yok gelmedi . Ped koydum takip edeceğimKızlar
Bende de aynı durum akşam üstü pembe leke geldi uzun akıntıyla birlikte. Hafif kramplar var adet oluyorum galibaçatlamanjn üstünden 14 gün geçti. Yerleşms kanaması şimdi olur mu ki
Test yaptınız mı bugünBende de kramp mevcut . Akıntının şuanda devamı daha yok gelmedi . Ped koydum takip edeceğim
Yok hayır yapmadım eğer yerleşmeyse kanamadan 3 gün sonra testte çıktığını görmüştüm . Bekleyebileceğim güne kadar beklemeyi düşünüyorumTest yaptınız mı bugün
Sen bilirsin tabiki canim en iyisini en aklina yatani tercih etArkadaşlarım klomenle hamile kaldı . Bende maddi yönden biraz rahatlamak istiyorum o yüzden başlamadım aslında. Tüm borcum haziran gibi bitiyor rahat alışveriş yapar . Almak istediklerimi alırım diye şuan daha sıcak bakıyorum
Ben yaptım bugün aşırı silik gölge gibi bir sey gördüm siz de görüyor musunuzYok hayır yapmadım eğer yerleşmeyse kanamadan 3 gün sonra testte çıktığını görmüştüm . Bekleyebileceğim güne kadar beklemeyi düşünüyorum
Yumurtlama gördüğün günden 14 gün sayip o günü regl günü kabul edeceksin,Kızlar erken yumurtladığım için bugün adet olmam gerekiyordu henüz olmadım Beta değerlerim 8 Mart: 12.03 10 Mart: 20.26 artış az olduğu için çok üzüldüm. Erken yumurtladığımı farketmesem normalde beklediğim adet günü pazar günü. Ben hangisini baz almalıyım? Adet öncesi beta artışı normal mi? Herkese soruyorum bi yorum arıyorum ikide bir sizi rahatsız ediyorum çünkü içim hiç rahat değil
Ben de silik bir çizgi görüyorum 3-4 güne daha çok belli olurBen yaptım bugün aşırı silik gölge gibi bir sey gördüm siz de görüyor musunuz
Karnım ağrıyor yarına regl sökülür gibiBen de silik bir çizgi görüyorum 3-4 güne daha çok belli olur
Kramplar bende de var ama daha regl olmadım sadece akşam beş gibi bir kaç damla leke geldi başka da gelmedi. Bu ay olmazsa rabbim diğer aya nasip etsin iniallahKarnım ağrıyor yarına regl sökülür gibinasip artık
Amin inşallahKramplar bende de var ama daha regl olmadım sadece akşam beş gibi bir kaç damla leke geldi başka da gelmedi. Bu ay olmazsa rabbim diğer aya nasip etsin iniallah
Bu testi ne zaman yapmıştınız ? Pcos falan var mı ? Ben yarın sabah test alacağım eğer regl olmazsam gün aşırı yapıp takip etmek istiyorumAmin inşallahişte benim de aynı:) çok minik iki damla açık pembe geldi sonrası yok. Çatlama zamanlarımız da aynı 23 Şubat.
Testi bugün yaptım. Pcos yok.. İnşallah olmazsınız yaBu testi ne zaman yapmıştınız ? Pcos falan var mı ? Ben yarın sabah test alacağım eğer regl olmazsam gün aşırı yapıp takip etmek istiyorum
Nöbet çıkışı uyuyup uyanıp öyle yapacağım en azından idrar konsantre olur . İniallah tegl olmam olursamda haber veririm size deTesti bugün yaptım. Pcos yok.. İnşallah olmazsınız yayazın buraya da sonucu
Evet mantıklı...kolay gelsinn beklemedeyimNöbet çıkışı uyuyup uyanıp öyle yapacağım en azından idrar konsantre olur . İniallah tegl olmam olursamda haber veririm size de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?