Yumurtlama 24-25-26-27-28 olanlar gelin birlikte bekleyelim 🦋

Anladim tabi tercih senin pcos varsa ilacla bence denemeye baslaman da uygun olabilirdi. Gerci yumurtlama catlama görüyorsun galiba testlerde o yüzden sıkıntı da olmayabilir.

Belki de senin belirtin de budur
Arkadaşlarım klomenle hamile kaldı . Bende maddi yönden biraz rahatlamak istiyorum o yüzden başlamadım aslında. Tüm borcum haziran gibi bitiyor rahat alışveriş yapar . Almak istediklerimi alırım diye şuan daha sıcak bakıyorum

Kızlar erken yumurtladığım için bugün adet olmam gerekiyordu henüz olmadım Beta değerlerim 8 Mart: 12.03 10 Mart: 20.26 artış az olduğu için çok üzüldüm. Erken yumurtladığımı farketmesem normalde beklediğim adet günü pazar günü. Ben hangisini baz almalıyım? Adet öncesi beta artışı normal mi? Herkese soruyorum bi yorum arıyorum ikide bir sizi rahatsız ediyorum çünkü içim hiç rahat değil

Elimde sadece ovülasyon testlerimle kaset test var.Kaset testim boşa gitmesin diye yine dayanamadım bata 3 gün kala ovülasyon testi yaptım.Son 3 hala ovülasyon testiyle bile öğrenenler oluyormuş ama benim yine o da hüsran görünmeyecek kadar silik çizgi

Birde bu beta değerini öğrendiğim zamanlarda açık kahve akıntım oldu ama bugün adet günüm itibari ile gelmedi akşama kadar akıntı

Kızlar

Bende de aynı durum akşam üstü pembe leke geldi uzun akıntıyla birlikte. Hafif kramplar var adet oluyorum galiba çatlamanjn üstünden 14 gün geçti. Yerleşms kanaması şimdi olur mu ki
Bende de kramp mevcut . Akıntının şuanda devamı daha yok gelmedi . Ped koydum takip edeceğim

Sen bilirsin tabiki canim en iyisini en aklina yatani tercih et hersey gönlümüzden geçtiği gibi olur insallah

Yok hayır yapmadım eğer yerleşmeyse kanamadan 3 gün sonra testte çıktığını görmüştüm . Bekleyebileceğim güne kadar beklemeyi düşünüyorum
Ben yaptım bugün aşırı silik gölge gibi bir sey gördüm siz de görüyor musunuz

Eklentiler

• IMG_20250311_174758~3.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 51
Yumurtlama gördüğün günden 14 gün sayip o günü regl günü kabul edeceksin,
Beta artisin da gayet normal bence takma bu kadar daha cok yeni çünkü bu seviyede artış normal kabul edilir cok kucuk bir degerle ogrenmissin çünkü. 12 den 100lere cikmasini bekleyemeyiz hemen dogal olarak. Aslinda gecikmeyi beklesen daha yüksek cikardi beta.

Eklentiler

• IMG_6360.webp
    10 KB · Görüntüleme: 43
Karnım ağrıyor yarına regl sökülür gibi nasip artık
Kramplar bende de var ama daha regl olmadım sadece akşam beş gibi bir kaç damla leke geldi başka da gelmedi. Bu ay olmazsa rabbim diğer aya nasip etsin iniallah

Kramplar bende de var ama daha regl olmadım sadece akşam beş gibi bir kaç damla leke geldi başka da gelmedi. Bu ay olmazsa rabbim diğer aya nasip etsin iniallah
Amin inşallah işte benim de aynı:) çok minik iki damla açık pembe geldi sonrası yok. Çatlama zamanlarımız da aynı 23 Şubat.

Amin inşallah işte benim de aynı:) çok minik iki damla açık pembe geldi sonrası yok. Çatlama zamanlarımız da aynı 23 Şubat.
Bu testi ne zaman yapmıştınız ? Pcos falan var mı ? Ben yarın sabah test alacağım eğer regl olmazsam gün aşırı yapıp takip etmek istiyorum

Testi bugün yaptım. Pcos yok.. İnşallah olmazsınız ya yazın buraya da sonucu
Nöbet çıkışı uyuyup uyanıp öyle yapacağım en azından idrar konsantre olur . İniallah tegl olmam olursamda haber veririm size de

Valla ben adet oldum olucam kasık ağrıları geldi her an olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…