Yumurtlama 24-25-26-27-28 olanlar gelin birlikte bekleyelim 🦋

Öyle yapacağım dün adet günümdü cuma günü kan vereceğim adetten 3 gün sonrası yani Aslında ben değere değilde artışa takıldım genelde insanların hep 2 kat artıyor ya o yüzden çok teşekkür ederim yorumunuz için

Genelde 3.kanda daha yuksek geliyor beta. Ah sabirsiz bizler istee erken öğrenince bu süreç zor geciyor. Yüzde 60 ve uzerinde artik normal kabul ediliyor demisti benim doktorum.

Genelde 3.kanda daha yuksek geliyor beta. Ah sabirsiz bizler istee erken öğrenince bu süreç zor geciyor. Yüzde 60 ve uzerinde artik normal kabul ediliyor demisti benim doktorum.
Heh bunu duymak istiyordum işte doktor ağzından çooook teşekkür ederim çok sağolun

Ben test yaptım yine. Negatif maalesef

Benimki de tertemiz bir negatif canım. Bir iki damla daha kahve leke geldi. Reglim sökülmedi herhalde o sökülecek . Olsaydı silik de olsa çıkardı diye düşünüyorum

Eklentiler

• IMG_6362.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 42
Benimde bugün 28.günüm kızlar ama gelen giden yok anlamadım olsamda rahatlasam artık

Benimki de tertemiz bir negatif canım. Bir iki damla daha kahve leke geldi. Reglim sökülmedi herhalde o sökülecek . Olsaydı silik de olsa çıkardı diye düşünüyorum
Evet bence de. Zaten belirtim de hiç yoktu. Ama o testte minik gölge çikinca yine boş yere ümitlendim. Bir dahaki ay inşallah olur saglıkla ikimizin de takviye fln kullanıyor musunuz

Evet bence de. Zaten belirtim de hiç yoktu. Ama o testte minik gölge çikinca yine boş yere ümitlendim. Bir dahaki ay inşallah olur saglıkla ikimizin de takviye fln kullanıyor musunuz
İnşallah rabbim nasip ettiği kulundan eylesin. Ben iki aydır gynopol kullanıyorum onun sayesine de erken yumurtluyorum. Tiroid olduğu için levatirion kullanıyorum . Siz

İnşallah rabbim nasip ettiği kulundan eylesin. Ben iki aydır gynopol kullanıyorum onun sayesine de erken yumurtluyorum. Tiroid olduğu için levatirion kullanıyorum . Siz
Ben de erken ymtluyorum sanırım nedenini bilmiyorum ama. Ben d vitamini, b12, folik asit kullanıyorum üç aydır. Eşime de keçiboynuzu na başladık yeni. Bakalım

Ben de erken ymtluyorum sanırım nedenini bilmiyorum ama. Ben d vitamini, b12, folik asit kullanıyorum üç aydır. Eşime de keçiboynuzu na başladık yeni. Bakalım
Galiba bende erken yumurtladım. Eşim bu ay bende kontrole gideyim dedi ona göre bende diğer ay giderim. Hiç kadın doğumcuyla konuşacak gücüm yok. Sancıyla karışık evde yatıyorum şimdi . Reglim önceden çok düzensizdi 30-35 gün arasıydı gynopol 26 güne düştü

Benm eşime de randevu aldık cuma gününe ne kadar benziyor her şey. Hormon testi vs yaptınız mı?
Benm reglim düzenli diye şimdilik gerek duymadı dr. 7 aydır deniyoruz biz

Benm eşime de randevu aldık cuma gününe ne kadar benziyor her şey. Hormon testi vs yaptınız mı?
Benm reglim düzenli diye şimdilik gerek duymadı dr. 7 aydır deniyoruz biz
Bana da dedi bence bu vitaminle bir altı ay dene istersen klomen de başlarım dedi ama şuanlık gerek görmedim bizde geçen sene marttan beri deniyoruz bir yıl oldu. Hep regl olan biriyim nöbetli meslek olunca benim düzenli ilişki olmuyor . Hep yapmadığım gün yumurtlamış oluyorum nedende

Ama nasipse her türlü olur bence onu dert etmeyin. Sperm beş güne kadar yaşıyor. Tek ilişkiyle kalan şanslıları da görüyoruz
Nasip

Kizlar benimde pembe akıntım geldi. Test günü 14 mart idi.
Bir ton belirti yaşadım. Kasık agrilari gaz sancilari gogus agrilari siskinligi gogus ucu kabarciklari.. zaten 2 gun kala olurdu benim lekelenmeler fln sabah birsey yoktu diye biraz heveslenmistim ama ogleden sonra belirti verdi. Nasip ya.. çok umutluydum bu ay. İçimden bir ses olacak diyordu ama ...
Yumurtlama catlama degerlendirmistik. Baya üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…