- 17 Şubat 2025
- 189
- 52
- 13
- 27
Öyle yapacağım dün adet günümdü cuma günü kan vereceğim adetten 3 gün sonrası yaniYumurtlama gördüğün günden 14 gün sayip o günü regl günü kabul edeceksin,
Beta artisin da gayet normal bence takma bu kadar daha cok yeni çünkübu seviyede artış normal kabul edilir cok kucuk bir degerle ogrenmissin çünkü. 12 den 100lere cikmasini bekleyemeyiz hemen dogal olarak. Aslinda gecikmeyi beklesen daha yüksek cikardi beta.
Genelde 3.kanda daha yuksek geliyor beta. Ah sabirsiz bizler istee erken öğrenince bu süreç zor geciyor. Yüzde 60 ve uzerinde artik normal kabul ediliyor demisti benim doktorum.Öyle yapacağım dün adet günümdü cuma günü kan vereceğim adetten 3 gün sonrası yaniAslında ben değere değilde artışa takıldım genelde insanların hep 2 kat artıyor ya o yüzden çok teşekkür ederim yorumunuz için
Heh bunu duymak istiyordum işte doktor ağzındanGenelde 3.kanda daha yuksek geliyor beta. Ah sabirsiz bizler istee erken öğrenince bu süreç zor geciyor. Yüzde 60 ve uzerinde artik normal kabul ediliyor demisti benim doktorum.
Ben test yaptım yine. Negatif maalesefNöbet çıkışı uyuyup uyanıp öyle yapacağım en azından idrar konsantre olur . İniallah tegl olmam olursamda haber veririm size de
erken mi oldunuz sizin bat 14 mart değil miydi. yani cuma günü aynıydık sanki sizinleBende adet oldum kızlar
27 şubatta pik 28 şubatta da çatlayima görmüştüm ben.Yaptığım hesaba göre 14 ünde olmam gerekiyordu sanırım.Ama erken de oldum maaleseferken mi oldunuz sizin bat 14 mart değil miydi. yani cuma günü aynıydık sanki sizinle
benimde aynı bende cumayı bekliyorum. inşallah diğer aya olur canım sağlık olsun sıkma canını27 şubatta pik 28 şubatta da çatlayima görmüştüm ben.Yaptığım hesaba göre 14 ünde olmam gerekiyordu sanırım.Ama erken de oldum maalesef
İnşallah sıksak da sıkmasak da elden bir şey gelmiyor zaten.İnşallah sizin bu ay olurbenimde aynı bende cumayı bekliyorum. inşallah diğer aya olur canım sağlık olsun sıkma canını
inşallah ben geçen ay yaşadığım kimyasaldan ötürü korkudan kan bile vermek istemiyorumİnşallah sıksak da sıkmasak da elden bir şey gelmiyor zaten.İnşallah sizin bu ay olur
Ben test yaptım yine. Negatif maalesef
Evet bence de. Zaten belirtim de hiç yoktu. Ama o testte minik gölge çikinca yine boş yere ümitlendim. Bir dahaki ay inşallah olur saglıkla ikimizin deBenimki de tertemiz bir negatif canım. Bir iki damla daha kahve leke geldi. Reglim sökülmedi herhalde o sökülecek . Olsaydı silik de olsa çıkardı diye düşünüyorum
İnşallah rabbim nasip ettiği kulundan eylesin. Ben iki aydır gynopol kullanıyorum onun sayesine de erken yumurtluyorum. Tiroid olduğu için levatirion kullanıyorum . SizEvet bence de. Zaten belirtim de hiç yoktu. Ama o testte minik gölge çikinca yine boş yere ümitlendim. Bir dahaki ay inşallah olur saglıkla ikimizin detakviye fln kullanıyor musunuz
Ben de erken ymtluyorum sanırım nedenini bilmiyorum ama. Ben d vitamini, b12, folik asit kullanıyorum üç aydır. Eşime de keçiboynuzu na başladık yeni. Bakalımİnşallah rabbim nasip ettiği kulundan eylesin. Ben iki aydır gynopol kullanıyorum onun sayesine de erken yumurtluyorum. Tiroid olduğu için levatirion kullanıyorum . Siz
Galiba bende erken yumurtladım. Eşim bu ay bende kontrole gideyim dedi ona göre bende diğer ay giderim. Hiç kadın doğumcuyla konuşacak gücüm yok. Sancıyla karışık evde yatıyorum şimdi . Reglim önceden çok düzensizdi 30-35 gün arasıydı gynopol 26 güne düştüBen de erken ymtluyorum sanırım nedenini bilmiyorum ama. Ben d vitamini, b12, folik asit kullanıyorum üç aydır. Eşime de keçiboynuzu na başladık yeni. Bakalım
Benm eşime de randevu aldık cuma gününeGaliba bende erken yumurtladım. Eşim bu ay bende kontrole gideyim dedi ona göre bende diğer ay giderim. Hiç kadın doğumcuyla konuşacak gücüm yok. Sancıyla karışık evde yatıyorum şimdi . Reglim önceden çok düzensizdi 30-35 gün arasıydı gynopol 26 güne düştü
Bana da dedi bence bu vitaminle bir altı ay dene istersen klomen de başlarım dedi ama şuanlık gerek görmedim bizde geçen sene marttan beri deniyoruz bir yıl oldu. Hep regl olan biriyim nöbetli meslek olunca benim düzenli ilişki olmuyor . Hep yapmadığım gün yumurtlamış oluyorum nedendeBenm eşime de randevu aldık cuma gününene kadar benziyor her şey. Hormon testi vs yaptınız mı?
Benm reglim düzenli diye şimdilik gerek duymadı dr. 7 aydır deniyoruz biz
Ama nasipse her türlü olur bence onu dert etmeyin. Sperm beş güne kadar yaşıyor. Tek ilişkiyle kalan şanslıları da görüyoruzBana da dedi bence bu vitaminle bir altı ay dene istersen klomen de başlarım dedi ama şuanlık gerek görmedim bizde geçen sene marttan beri deniyoruz bir yıl oldu. Hep regl olan biriyim nöbetli meslek olunca benim düzenli ilişki olmuyor . Hep yapmadığım gün yumurtlamış oluyorum nedende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?