Yumurtlama 24-25-26-27-28 olanlar gelin birlikte bekleyelim 🦋

Ama nasipse her türlü olur bence onu dert etmeyin. Sperm beş güne kadar yaşıyor. Tek ilişkiyle kalan şanslıları da görüyoruz
Nasip
Haklısınız . Spermin ben yumurtlamadan içerde kalması lazım benimki hep yumurtladıktan sonra oluyor

Haklısınız . Spermin ben yumurtlamadan içerde kalması lazım benimki hep yumurtladıktan sonra oluyor
Erken ymtlayınca bir de tabi. Ben de öyle regl bitişinden ymtlamaya dört gün fln var jfjf kısıtlı zaman. Çatlama dan sonra da ben ilişki olsun istemiyorum belki tutunmasını kötü etkiler diye. Yani ayda dört kere ilişki anca oluyor fjjfjf
Nasipte varsa her türlü olur diyerekten

Yerleşme olabilir kanama devam ediyor mu

Hahah aynı durumdayız artık işyerinden yumurtlama zamanı beni gündüz yazın diyeceğim az kaldı

Kızlar 24 25 26 27 28 de yumurtlama görenler. Kimler regl oldu kimler hamile kimler hala umutla bekliyor ses verin.

Kızlar 24 25 26 27 28 de yumurtlama görenler. Kimler regl oldu kimler hamile kimler hala umutla bekliyor ses verin.
daha regl olmadım regl belirtisi çok fazla , beyaz akıntım da öyle. Hatta iftar öncesi kısa yürüyüş yaptım o kadar akıntım oldu ki tamam regl oldum dedim ama olmadım. İki gündür sahura kadar sıfır uyku en son 6da uyuyorum. Kimse de uykusuzluk problemi olmamıştır herhalde :)

Ya son üç ayda düzensiz adetlerim başladı 18 şubattı adet oldum artık bir haftaya kadar herşey belli olur

Benim yumurtlama sonrası oldu ya iki üç gün uyuyamamıştım

Benim yumurtlama sonrası oldu ya iki üç gün uyuyamamıştım
Valla anlamadım bugün 22. Gün yeniden yumurtladım mı anlamadım. Sabah hem ovu hemde hcg baktım bişey çıkmadı. Dün ovu da az silik vardı. En iyisi bu testlere bakmamak. Eskiler gibi adetim gecikti diye şüphelenmek. Daha regl olmadan 50 tane mana çıkarıyoruz :))

Arkadaşım hamile olduğunu öğrenmeden önce 2 gece hiç uyumadım demişti ama sürekli aklımda hamile miyim düşüncesi vardı hep Googla bi şeyler okuyordum falan demişti siz de mi öylesiniz belki ondandır

Yerleşme olabilir kanama devam ediyor mu
Kanama gibi degil de, seffafin icinde pembe akinti geldi. Az önce wc gittigimde yine vardi. Yani muhtemelen yarina biraz daha artar cumaya da patlar gider. Onca umudum yerle.bir oldu

Ben elendim bugün rgl oldum hiç belirti yoktu zaten. İnşallah sizin olmuştur
Yumurtlama gününüzü biliyor musunuz bende elenecek gibiyim yumurtlama üzerinden 14 gün geçti bugün olmam gerekiyor karnım ağrıyor regl ağrısı gibi benim de geldi gelecek gibi uygulamaya göre ama 4 gün gecikti o biraz Umut oluyor normalde hep 28 günde bir olurum bu ay geç yumurtladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…