- Konu Sahibi Unconscionable
-
Hayır yok hiçbirşeyGöğüsler de değişiklik varmı, vücutta değişiklik varmı. Ay Allahım samanlıkta iğne ara gibiyiztez zamanda muradımıza erelim kurtulalım
Hımm acaba yumurtlama ile mi ilgisi var bilemedim ama catlaman da olmuştu. Çiçeğim bence biz cidden taktığımız için de böyle şeyler hissediyoruz. Geçen ay yumurtlamadan itibaren rahat degildi vücudum yani bende öyle oldu regl gördükten sonra büyük bir rahatlama geldi. İnşallah senin bebisin tutunma aşamalarıdır böyle güzel düşünelim guzel şeyler olsunnEnfeksiyon değilmiş idrar temiz çıktı kuzu ya. Yerleşme olayı için çok erken ama
Anladım, benim öncekinde adete 10 11 gün kala kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti, akıntıda artış, koku hassasiyeti olmuştu. Ben o dönemde kışın ortasında çalıştığım kurumda kaloriferler yanmadığı için hepimiz hasta oluyorduk soğuktan gaz sıkışması şişkinlik üşütme filan oluyordu oma yormuştum. Göğüslerim ise yan yatsam yatırmıyordu. Çok belirti vardı yani. Mu kez 11 gün var ve sadece kasık ağrısı var. Değişik ya keşke döllenme olur olmaz öğrenenilsek ne güzel olurduİnşallah olmaz hastalık daha baya var günümüze zaten çoğu belirtiler gidince hamile olduğunu öğreniyormuş canım sonra belirtiler başlıyormuş ben kızımda koyu idrar görünce aşırı test yapmıştım başka hiçbir belirti yoktu sonra kesinleşti hemen kasık göğüs ağrısı başladı bulantı oldu ve mesela benim adete yakın göğüslerim ağrıyor dolgunlaşıyor anlıyorum hamile olmadığımı adet oluyorum zaten
Anladım canısı, sen benden önce yumurtladın dimiHayır yok hiçbirşey
Haklısın kuzucuğum, ama yanlış yapıyorum bence, sürekli araştırmak psikolojik hamilelik belirtileri yaşatıyor sonuçta bu bilinen bir gerçek. En iyisi bırakayım akışına, zaten bugün istemiyorum çocukHımm acaba yumurtlama ile mi ilgisi var bilemedim ama catlaman da olmuştu. Çiçeğim bence biz cidden taktığımız için de böyle şeyler hissediyoruz. Geçen ay yumurtlamadan itibaren rahat degildi vücudum yani bende öyle oldu regl gördükten sonra büyük bir rahatlama geldi. İnşallah senin bebisin tutunma aşamalarıdır böyle güzel düşünelim guzel şeyler olsunn
Hcg sonucumu bekliyorum akıntım bitti gibi bulantı kramp halsizlik devam heyecanla bekliyorum yazıcam
Benim 12 13 yumurtlama 14 çatlamaAnladım canısı, sen benden önce yumurtladın dimi
Hcg sonucumu bekliyorum akıntım bitti gibi bulantı kramp halsizlik devam heyecanla bekliyorum yazıcam
Çıkmadı mı hala yaaa merak ettim. E nabıza bakıyor musun?Hcg sonucumu bekliyorum akıntım bitti gibi bulantı kramp halsizlik devam heyecanla bekliyorum yazıcam
Hımmm bir gün var aramızdaBenim 12 13 yumurtlama 14 çatlama
Hımmm bir gün var aramızdahaftaya
YaaaHaklısın kuzucuğum, ama yanlış yapıyorum bence, sürekli araştırmak psikolojik hamilelik belirtileri yaşatıyor sonuçta bu bilinen bir gerçek. En iyisi bırakayım akışına, zaten bugün istemiyorum çocukkocamla tartışınca benim haller
Aldım bunuuYaaaaynıyız seninle şimdi bedenine şunu söyleyebilirsin ben elimden geleni yaptım artık tohum verme sırası sende inşallah gönlünce olur her şey
Ne zaman test yapalım :)Gebelik ihtimalimiz var zaten ama erken sanki. Benim göğüste bişi yok aynen benimki de geçince bende başka bişeydir diyorum ama ayy bilmiyorum diğer gebelikte bu kadar olmadı benim o yüzden anlam veremiyorum. İnşallah hamileyizdir tabiki. Ama değilse bu ne ağrısı
Sağlık ocağında çalışıyorum zaten hemşireyim burda verdim sistemin karşısında sürekli yenile tuşunda elimÇıkmadı mı hala yaaa merak ettim. E nabıza bakıyor musun?
Merhabaa. Ben de bu ay klomen içtim 25 temmuzda test yapacağım konuşmalarınızı okudum ben de katılayım dedimÖnümüzdeki cuma test yaparım ben artık 25 temmuzda
Aay heyecanlı bekleyiş desene :) bu arada ben de yazılımcıyım hadi bakalım umarım beraber hamile kalır cocuklarımıza kodlama öğretirizMerhabaa. Ben de bu ay klomen içtim 25 temmuzda test yapacağım konuşmalarınızı okudum ben de katılayım dedim
İyi yapmışın canım klomen bende kullanmıştım ama kaçırdım sanırım çatlamayı yada bu ay baya gelişti yumurtam bu ay işe yaramış olabilirMerhabaa. Ben de bu ay klomen içtim 25 temmuzda test yapacağım konuşmalarınızı okudum ben de katılayım dedim
Yumurta geliştiriyor canım hadi hayırlı haberle gelAay heyecanlı bekleyiş desene :) bu arada ben de yazılımcıyım hadi bakalım umarım beraber hamile kalır cocuklarımıza kodlama öğretirizklomen ne bu arada
Klomen yumurta büyütme ilacı. Bende pcos var o yüzden yumurtam çok geç büyüyor doktor verdiAay heyecanlı bekleyiş desene :) bu arada ben de yazılımcıyım hadi bakalım umarım beraber hamile kalır cocuklarımıza kodlama öğretirizklomen ne bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?