Yumurtlama akıntısı olup ovulasyon sonucu negatif olanlar

Enfeksiyon değilmiş idrar temiz çıktı kuzu ya. Yerleşme olayı için çok erken ama
Hımm acaba yumurtlama ile mi ilgisi var bilemedim ama catlaman da olmuştu. Çiçeğim bence biz cidden taktığımız için de böyle şeyler hissediyoruz. Geçen ay yumurtlamadan itibaren rahat degildi vücudum yani bende öyle oldu regl gördükten sonra büyük bir rahatlama geldi. İnşallah senin bebisin tutunma aşamalarıdır böyle güzel düşünelim guzel şeyler olsunn

Anladım, benim öncekinde adete 10 11 gün kala kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti, akıntıda artış, koku hassasiyeti olmuştu. Ben o dönemde kışın ortasında çalıştığım kurumda kaloriferler yanmadığı için hepimiz hasta oluyorduk soğuktan gaz sıkışması şişkinlik üşütme filan oluyordu oma yormuştum. Göğüslerim ise yan yatsam yatırmıyordu. Çok belirti vardı yani. Mu kez 11 gün var ve sadece kasık ağrısı var. Değişik ya keşke döllenme olur olmaz öğrenenilsek ne güzel olurdu

Haklısın kuzucuğum, ama yanlış yapıyorum bence, sürekli araştırmak psikolojik hamilelik belirtileri yaşatıyor sonuçta bu bilinen bir gerçek. En iyisi bırakayım akışına, zaten bugün istemiyorum çocuk kocamla tartışınca benim haller

Yaaa aynıyız seninle şimdi bedenine şunu söyleyebilirsin ben elimden geleni yaptım artık tohum verme sırası sende inşallah gönlünce olur her şey

Ne zaman test yapalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…