- 23 Haziran 2024
- 399
- 125
- 23
- 25
- Konu Sahibi Unconscionable
-
O işler hiç belli olmuyor ya benim yengem de çok kolay hamile kalır ilk ayda oldu. Ama 20 yıldır hamilelik dışında hep takvim yöntemiyle korunuyor. Sorun şu ki sperm 5 gün canlı kalabiliyormuş içeridePeki kızlar bir şey sormak istiyorum. Biz üç senedir takvim hesabı korunuyoruzyani reglim bittikten sonra 5-7 gün korunmasız ilişki sonra da prezervatif kullanıyoruz. Geçen gün bir arkadaşımla konuşuyorduk 10 senelik evli ve bir senedir deniyorlar artık. Doktor demiş ki 10 senede korunsan da olacaksa olurdu artık tüp bebeğe başlayalım demiş. Yani düşündüm de biz de 8 senedir beraber ilk beş sene ben korunuyordum. Yani ilk kez bu ay hiç korunmadık acaba bizim de olmuyor mu cocuğumuz diye bir şey kapladı içimi arkadaşımla konuştukrtan sonra. Çünkü eşimin testis kanseri geçmişi var ve tek testisi alınmış yani sperm sayısı az zaten ama kemo görmemiş ve 11 sene önce olmuş. Kafam cok karışık koşsam mı doktora yoksa bir kaç ay bir şey düşünmeden denesem mi ?
Ben pepapp ve flo dan takvim hesabını takip ediyordum gösterdiği ovülasyon tarihlerim içinApp neydi bilmiyorum
Aman asla güvenme öyle ona bakarakBen pepapp ve flo dan takvim hesabını takip ediyordum gösterdiği ovülasyon tarihlerim için
Okkey bir sonraki ay ovğlasyon testi ile takip edeceğimAman asla güvenme öyle ona bakarak
Evet bazıları adetten önceki gün yumurtlama görüyor. Bazıları adet biter bitmez ertesi gün. Çok fark ediyorAman asla güvenme öyle ona bakarak
Okkey bir sonraki ay ovğlasyon testi ile takip edeceğim
Bekliyoruz bizdeSağlık ocağında çalışıyorum zaten hemşireyim burda verdim sistemin karşısında sürekli yenile tuşunda elim
Merhabalar şöyle aktarabilirim, ben her ay düzenli regl olurum. Tabi illaki 2-3 gün önce sonra sarktığı da oluyor. Ovulasyon testiyle bugün pik gördüm 1 saat önce. Ama uygulamaları baz alsam 2 gün sonrayı dikkate almam gerekirdi. Bir gün dolu bir gün boş değerlendiriyorsanız şayet yumurtlama günlerini denk gelme oranı çok yüksek.Bu app lerdeki tarihlerle ne kadar fark oluyor
Anladım evet düzenli gün aşırı denemek lazımMerhabalar şöyle aktarabilirim, ben her ay düzenli regl olurum. Tabi illaki 2-3 gün önce sonra sarktığı da oluyor. Ovulasyon testiyle bugün pik gördüm 1 saat önce. Ama uygulamaları baz alsam 2 gün sonrayı dikkate almam gerekirdi. Bir gün dolu bir gün boş değerlendiriyorsanız şayet yumurtlama günlerini denk gelme oranı çok yüksek.
Spermler 3 gün yaşayabildiği için iki günde bir şansınızı oldukça arttırır. Benim öyle imkanım olmaz, belli günler olsun nokta atışı yapayım derseniz ya da ben tam günümü bilmek istiyorum aksi takdirde kaygım artıyor diyorsanız Ovülasyon testleri bu açıdan rahatlatıcı. O ay yumurta olup olmadığını da anlıyor insan.Anladım evet düzenli gün aşırı denemek lazım
Testleri takip etmek de ayrı bir stres gibi geliyor banaSpermler 3 gün yaşayabildiği için iki günde bir şansınızı oldukça arttırır. Benim öyle imkanım olmaz, belli günler olsun nokta atışı yapayım derseniz ya da ben tam günümü bilmek istiyorum aksi takdirde kaygım artıyor diyorsanız Ovülasyon testleri bu açıdan rahatlatıcı. O ay yumurta olup olmadığını da anlıyor insan.
Bu da ayrı bir bakış açısı elbette, umuyorum ki gerek kalmadan hamilelik haberinizi alırız. Rabbim isteyen, bekleyen herkesin kucağını doldursun.Testleri takip etmek de ayrı bir stres gibi geliyor bana
İnşallah çok teşekkür ederimBu da ayrı bir bakış açısı elbette, umuyorum ki gerek kalmadan hamilelik haberinizi alırız. Rabbim isteyen, bekleyen herkesin kucağını doldursun.
Rica ederim.İnşallah çok teşekkür ederim
Çok erken daha 23 gün oldu ama anlamadım yaBen regl oldum sanırım, hcg de çıkmadı halen , predictor test yaptım evde şimdi negatif. Akıntım da koyulaştı regle benzer bi hal aldı elendim galiba
Bazen erken oluyorum bende maalesef. Anlıyorum sizi üzülüp sıkmayın canınızı bir daha ki aya guzel şeyler olsunBen regl oldum sanırım, hcg de çıkmadı halen , predictor test yaptım evde şimdi negatif. Akıntım da koyulaştı regle benzer bi hal aldı elendim galiba
İnşallahBazen erken oluyorum bende maalesef. Anlıyorum sizi üzülüp sıkmayın canınızı bir daha ki aya guzel şeyler olsun
+1 bende yeşil akıntı başladı yineBazen erken oluyorum bende maalesef. Anlıyorum sizi üzülüp sıkmayın canınızı bir daha ki aya guzel şeyler olsun
Hemen enfeksiyon ilacına başla dut kaynat suyunu iç mutlaka ben sana dedim illet birler ama toz antibiyotik fitil iyi geliyor+1 bende yeşil akıntı başladı yineolsada düşüğe gidecek, geçmeyen bi illet, artık bıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?