Yumurtlama akıntısı olup ovulasyon sonucu negatif olanlar

O işler hiç belli olmuyor ya benim yengem de çok kolay hamile kalır ilk ayda oldu. Ama 20 yıldır hamilelik dışında hep takvim yöntemiyle korunuyor. Sorun şu ki sperm 5 gün canlı kalabiliyormuş içeride o yüzden riskli ama kötü düşünmeyin 3 ay deneyin sonra doktora gidin derim ben

Bu app lerdeki tarihlerle ne kadar fark oluyor
Merhabalar şöyle aktarabilirim, ben her ay düzenli regl olurum. Tabi illaki 2-3 gün önce sonra sarktığı da oluyor. Ovulasyon testiyle bugün pik gördüm 1 saat önce. Ama uygulamaları baz alsam 2 gün sonrayı dikkate almam gerekirdi. Bir gün dolu bir gün boş değerlendiriyorsanız şayet yumurtlama günlerini denk gelme oranı çok yüksek.

Anladım evet düzenli gün aşırı denemek lazım

Anladım evet düzenli gün aşırı denemek lazım
Spermler 3 gün yaşayabildiği için iki günde bir şansınızı oldukça arttırır. Benim öyle imkanım olmaz, belli günler olsun nokta atışı yapayım derseniz ya da ben tam günümü bilmek istiyorum aksi takdirde kaygım artıyor diyorsanız Ovülasyon testleri bu açıdan rahatlatıcı. O ay yumurta olup olmadığını da anlıyor insan.

Testleri takip etmek de ayrı bir stres gibi geliyor bana

Ben regl oldum sanırım, hcg de çıkmadı halen , predictor test yaptım evde şimdi negatif. Akıntım da koyulaştı regle benzer bi hal aldı elendim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…