Yumurtlama akıntısı olup ovulasyon sonucu negatif olanlar

Yumurta geliştiriyor canım hadi hayırlı haberle gel
Valla ben ilk kez bu ay denedim öyle de hesaplama yapmadım açıkçası. Sadece app e kaydettim ilişki tarihlerini ama burada herkesin büyük çabalarını görünce de gözüm korkmadı değil. Bunlar da tarihlerim ne olur bilmiyorum.

Eklentiler

• IMG_4450.webp
    21 KB · Görüntüleme: 18
Hiç gözünü korkutma olay çok basit eğer bir hastalığınız vs yoksa düzenli ilişkiyle olur inşallah. Doktorumun bana önerisi ilişkiden sonra 10 dk ayağa kalkma dedi. Bir de bunu uygulayın derim

Asla takvime inanma Banada yumurtlama 15 Temmuz gösterdi ama benim 12 13 de yumurtlama 14 de çatlama oldu ben kaç ay takvimle hareket ettim olmadı bu ay ovilasyonla takip ettim

Eklentiler

• IMG_4998.webp
    50,8 KB · Görüntüleme: 17
Asla takvime inanma Banada yumurtlama 15 Temmuz gösterdi ama benim 12 13 de yumurtlama 14 de çatlama oldu ben kaç ay takvimle hareket ettim olmadı bu ay ovilasyonla takip ettim
Evet ovülasyon testi aslında düzenli regl olanlar için şart değil ya bence eşinizin işi dolayısıyla ayrı kalmanız gerekmiyorda günaşırı ilişki yeter ben 3 ay regl olmadığımı bilirim o yüzden bir ara yaptım pik gördüm 2 kere ama olmadı maalesef. Umarım hepimizin pozitif olur bu ay

benüm regl gününde olmaz ya ileri ya geri atar bende ondan ilk takvime güvendim ama boşuna güvenmişim neyse bu ay umudum var canım

Peki kızlar bir şey sormak istiyorum. Biz üç senedir takvim hesabı korunuyoruz yani reglim bittikten sonra 5-7 gün korunmasız ilişki sonra da prezervatif kullanıyoruz. Geçen gün bir arkadaşımla konuşuyorduk 10 senelik evli ve bir senedir deniyorlar artık. Doktor demiş ki 10 senede korunsan da olacaksa olurdu artık tüp bebeğe başlayalım demiş. Yani düşündüm de biz de 8 senedir beraber ilk beş sene ben korunuyordum. Yani ilk kez bu ay hiç korunmadık acaba bizim de olmuyor mu cocuğumuz diye bir şey kapladı içimi arkadaşımla konuştukrtan sonra. Çünkü eşimin testis kanseri geçmişi var ve tek testisi alınmış yani sperm sayısı az zaten ama kemo görmemiş ve 11 sene önce olmuş. Kafam cok karışık koşsam mı doktora yoksa bir kaç ay bir şey düşünmeden denesem mi ?

Kızlar birde düzenli ilaç kullananlar var mı ya ne zaman bırakmamız gerekir ben günde 2 3 içiyorum mide ilacı

Evet doğru diyorsun ovülasyon ile takip etmem lazım aslında günlerimi

Siz bi doktora gidin hormon tahlili verin ultrasondan bakılsın detaylı deneyin zaten 1 sene olmazsa tedavi oluyor aşılama tüp bebek

Evet doğru diyorsun ovülasyon ile takip etmem lazım aslında günlerimi
Tabikide en azından bilginiz olur mesela ben birdaha test almam çünki tam yumurtlama çatlama zamanı beyaz akıntım oldu fazlasıyla yumurtamın çatladığınıda akıntı şeffaf yapışkan olunca anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…