Yumurtlama akıntısı olup ovulasyon sonucu negatif olanlar

+1 bende yeşil akıntı başladı yine olsada düşüğe gidecek, geçmeyen bi illet, artık bıktım
Düşük olur deme bende vardı ama ilaçla sorun olmadı bırakma ilaçları gebelikte kullanılır ilaçlar var benim kanda bile yüksekti enfeksiyon hatta idrarda üreme vardı hemen kötü düşünme arkadaşım

Bu saatte yorum yaptığın için teşekkür ederim Napayım ilki böyle gitti bu kezde aynısı olacak hissine kapıldım ister istemez. Yarın gidip dut alcam. Bir buçuk ay boyunca üç kutu antibiyotik kullandım. Geçmedi deyip yazdı sürekli doktorum. Tam ilaçlardan kurtuldum dedim iki hafta rahattım tekrar görünce aşırı sinirim bozuldu.. hayırlısı diyeyim

Canısı doktora git bence uzman görüşü al. Dut iyi gelir belki ama once bilimsel olarak faydalan derim. Yani sonrasi bir şey olsa niye gitmedim dersin
Sürekli gidiyorum devlet hastanelerinin tek bildiği ilaç yazıp yollamak. Artık gitmek istemiyorum, e nabız reçete geçmişi hep antibiyotik fitil vs.

Verdim değişen bişi yok ilaç yaz yolla, ne açıklama var ne bişi. Neyse ya vallahi benimde artık gücüm yok gerçekten. Hayırlı

Verdim değişen bişi yok ilaç yaz yolla, ne açıklama var ne bişi. Neyse ya vallahi benimde artık gücüm yok gerçekten. Hayırlısı
Ya bütün mesajlarınızı okudum. Kalbim sizinle umarım hepimiz en kısa zamanda kucağımıza alırız bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde. Bence hiç stres yapma yarın bi doktora git derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…