- Konu Sahibi Unconscionable
-
Düşük olur deme bende vardı ama ilaçla sorun olmadı bırakma ilaçları gebelikte kullanılır ilaçlar var benim kanda bile yüksekti enfeksiyon hatta idrarda üreme vardı hemen kötü düşünme arkadaşım+1 bende yeşil akıntı başladı yineolsada düşüğe gidecek, geçmeyen bi illet, artık bıktım
Bu saatte yorum yaptığın için teşekkür ederimDüşük olur deme bende vardı ama ilaçla sorun olmadı bırakma ilaçları gebelikte kullanılır ilaçlar var benim kanda bile yüksekti enfeksiyon hatta idrarda üreme vardı hemen kötü düşünme arkadaşım
Doktora mı gitsem veya sağlık ocağına. Dur bakalım yarın dut alcam mutlaka. Gerekirse tekrar doktora giderim artıkHemen enfeksiyon ilacına başla dut kaynat suyunu iç mutlaka ben sana dedim illet birler ama toz antibiyotik fitil iyi geliyor
Canısı doktora git bence uzman görüşü al. Dut iyi gelir belki ama once bilimsel olarak faydalan derim. Yani sonrasi bir şey olsa niye gitmedim dersinDoktora mı gitsem veya sağlık ocağına. Dur bakalım yarın dut alcam mutlaka. Gerekirse tekrar doktora giderim artık
Doktora git tabiki sabahDoktora mı gitsem veya sağlık ocağına. Dur bakalım yarın dut alcam mutlaka. Gerekirse tekrar doktora giderim artık
Sende idrar kültürü vermelisinDoktora mı gitsem veya sağlık ocağına. Dur bakalım yarın dut alcam mutlaka. Gerekirse tekrar doktora giderim artık
Sürekli gidiyorum devlet hastanelerinin tek bildiği ilaç yazıp yollamak. Artık gitmek istemiyorum, e nabız reçete geçmişi hep antibiyotik fitil vs.Canısı doktora git bence uzman görüşü al. Dut iyi gelir belki ama once bilimsel olarak faydalan derim. Yani sonrasi bir şey olsa niye gitmedim dersin
Verdim değişen bişi yok ilaç yaz yolla, ne açıklama var ne bişi. Neyse ya vallahi benimde artık gücüm yok gerçekten. HayırlısıSende idrar kültürü vermelisin
Verdim değişen bişi yok ilaç yaz yolla, ne açıklama var ne bişi. Neyse ya vallahi benimde artık gücüm yok gerçekten. Hayırlı
Ya bütün mesajlarınızı okudum. Kalbim sizinleVerdim değişen bişi yok ilaç yaz yolla, ne açıklama var ne bişi. Neyse ya vallahi benimde artık gücüm yok gerçekten. Hayırlısı
Ah varya kıyamam seni çok iyi anlıyorumVerdim değişen bişi yok ilaç yaz yolla, ne açıklama var ne bişi. Neyse ya vallahi benimde artık gücüm yok gerçekten. Hayırlısı
Sen yine de git bence canım. Hassas olduğunu söylersin farklı.bir doktora da yönelebilirsin.Sürekli gidiyorum devlet hastanelerinin tek bildiği ilaç yazıp yollamak. Artık gitmek istemiyorum, e nabız reçete geçmişi hep antibiyotik fitil vs..
Teşekkür ederimYa bütün mesajlarınızı okudum. Kalbim sizinleumarım hepimiz en kısa zamanda kucağımıza alırız bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde. Bence hiç stres yapma yarın bi doktora git derim ben
Şehir hastanesine gittim orada da aynı muamele. Bilmiyorum gideceğim zaten mecbur canısıSen yine de git bence canım. Hassas olduğunu söylersin farklı.bir doktora da yönelebilirsin.
Nasılsın bacım gittin mi doktoraŞehir hastanesine gittim orada da aynı muamele. Bilmiyorum gideceğim zaten mecbur canısı
mdi test yaptım yani saat tam 17 de koyulaşma var lh testinde acaba dedim gebelik oluluyor da artış mı oldu lhŞehir hastanesine gittim orada da aynı muamele. Bilmiyorum gideceğim zaten mecbur canısı
Ayyy vallahi olabilir, kaç gün var adeteBen şi
mdi test yaptım yani saat tam 17 de koyulaşma var lh testinde acaba dedim gebelik oluluyor da artış mı oldu lh
Sıvı alımı olayına dikkat ederek mi yaptım pekiBen şi
mdi test yaptım yani saat tam 17 de koyulaşma var lh testinde acaba dedim gebelik oluluyor da artış mı oldu lh
Regl belirsiz 28 30 arası olurAyyy vallahi olabilir, kaç gün var adete
EvetSıvı alımı olayına dikkat ederek mi yaptım peki
Sen nasıl oldun akıntın ne durumdaSıvı alımı olayına dikkat ederek mi yaptım peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?