Yumurtlama akıntısı olup ovulasyon sonucu negatif olanlar

Sinir oluyorum böyle doktorlara, bana da der mi acaba, yaşlandım derim belki o zaman bakar devlet hastaneleri sıkıntı, ama doktora da bağlı bence
Evet canım özele de testim pozitif çıktı bu ay gittim lekelenmem başlayınca doğru düzgün ilgilenmedi bile kimyasal geçirdim sanırım adet te göremedim atmadı vucudum bakalım hayırlısı bu aya

Evet canım özele de testim pozitif çıktı bu ay gittim lekelenmem başlayınca doğru düzgün ilgilenmedi bile kimyasal geçirdim sanırım adet te göremedim atmadı vucudum bakalım hayırlısı bu aya
Kimyasal ise değer sıfırlanana kadar tahlil yapmak gerekiyo, çok saçma bu kadar ilgisizlikte olmaz yani. Geçmiş olsun

Balım yok test yapmadım o günden sonra, kan garantı diye, belirti de yok zaten. Yazdıktan sonra uyumuştum uyandım ve regl oldum olsak dert olmasak dert, kadın olmak zor yaniii
Anladim çiçeğim hayırlısı olsun belki de havalardan gecikti. Bu ay yine denemeye devam o zaman kaldığımız yerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…