- 28 Haziran 2025
- 1.842
- 486
- 38
- 31
- Konu Sahibi Unconscionable
-
Evet canım özele de testim pozitif çıktı bu ay gittim lekelenmem başlayınca doğru düzgün ilgilenmedi bile kimyasal geçirdim sanırım adet te göremedim atmadı vucudum bakalım hayırlısı bu ayaSinir oluyorum böyle doktorlara, bana da der mi acaba, yaşlandım derim belki o zaman bakardevlet hastaneleri sıkıntı, ama doktora da bağlı bence
Kimyasal ise değer sıfırlanana kadar tahlil yapmak gerekiyo, çok saçma bu kadar ilgisizlikte olmaz yani. Geçmiş olsunEvet canım özele de testim pozitif çıktı bu ay gittim lekelenmem başlayınca doğru düzgün ilgilenmedi bile kimyasal geçirdim sanırım adet te göremedim atmadı vucudum bakalım hayırlısı bu aya
Teşekkür ederimKimyasal ise değer sıfırlanana kadar tahlil yapmak gerekiyo, çok saçma bu kadar ilgisizlikte olmaz yani. Geçmiş olsun
Anladim çiçeğim hayırlısı olsun belki de havalardan gecikti. Bu ay yine denemeye devam o zaman kaldığımız yerdenBalım yok test yapmadım o günden sonra, kan garantı diye, belirti de yok zaten. Yazdıktan sonra uyumuştum uyandım ve regl oldumolsak dert olmasak dert, kadın olmak zor yaniii
HallolduTarlusal kullan canım
Benimde sün başladı bugün söküldü 4 ağustosta rahim filmine gideceğimHalloldu
Aaa mutlaka haber et. Rahim filmimden sonra gebelik kolay diyorlar hadi hayırlısıBenimde sün başladı bugün söküldü 4 ağustosta rahim filmine gideceğim
Hadi hayırlısı canımBenimde sün başladı bugün söküldü 4 ağustosta rahim filmine gideceğim
Canım özel mesaj atmayı biliyor musun yada burdan sorayım ben ovulasyon testi sipariş verdim ama 5. Gün den başlicam olur muAminn inşallah olur teşekkür ediyorum
Canım sen regl bitince 2 gününden başlaCanım özel mesaj atmayı biliyor musun yada burdan sorayım ben ovulasyon testi sipariş verdim ama 5. Gün den başlicam olur mu
Ya ben korktum Eylül ekime kadar deneyelim diyorum inşallah bu ay olurAaa mutlaka haber et. Rahim filmimden sonra gebelik kolay diyorlar hadi hayırlısı
Ya ben korktum Eylül ekime kadar deneyelim diyorum inşallah bu ay olurhepimizin
Ücreti çok uçuk bide 12 13 bin özel sağlık sigortası karşılar mı bilmiyorum 3 4 hastaneye gitmem lazım eşimin işten izni yok otobüsle sıcakta kızımla zor olur tek başıma zaten çekinemem inşallah doğal olur belki eşimin doktor işi olursa giderim bende nasipKorkma ya korkacak ne var. Güçlü kadınsın senerteleme, istiyosun bu bebeği
Anladım canısı sende haklısın vallahi, şehir hastanelerinde çekiyorlar bende bu ay doktora gideceğim eşimle, herşey normal ise bir sonraki aya rahim filmi için şehir hastanesine gideceğim. Hakkımızda hayırlısı olsun gerçektenÜcreti çok uçuk bide 12 13 bin özel sağlık sigortası karşılar mı bilmiyorum 3 4 hastaneye gitmem lazım eşimin işten izni yok otobüsle sıcakta kızımla zor olur tek başıma zaten çekinemem inşallah doğal olur belki eşimin doktor işi olursa giderim bende nasip
Anladım canısı sende haklısın vallahi, şehir hastanelerinde çekiyorlar bende bu ay doktora gideceğim eşimle, herşey normal ise bir sonraki aya rahim filmi için şehir hastanesine gideceğim. Hakkımızda hayırlısı olsun gerçektenÜcreti çok uçuk bide 12 13 bin özel sağlık sigortası karşılar mı bilmiyorum 3 4 hastaneye gitmem lazım eşimin işten izni yok otobüsle sıcakta kızımla zor olur tek başıma zaten çekinemem inşallah doğal olur belki eşimin doktor işi olursa giderim bende nasip
Aminn inşallah olurAnladım canısı sende haklısın vallahi, şehir hastanelerinde çekiyorlar bende bu ay doktora gideceğim eşimle, herşey normal ise bir sonraki aya rahim filmi için şehir hastanesine gideceğim. Hakkımızda hayırlısı olsun gerçektenumarım hemen bebişlerimiz olur da gerek kalmaz böylesi durumlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?