- 13 Temmuz 2025
- 238
- 62
- 13
- Konu Sahibi Unconscionable
-
Yaptım iki tane yaptım ikisi de negatif. Ama idrarım su gibiydi bilemedimMerak ettim acaba gebelik testi yapsan çıkacakmı çizgi elinde test varsa denermisin bende olmazsa test gelince yaparım içime kurt düştü
Allah esirgesin canım iki gün sonra tekrar kan verYaptım iki tane yaptım ikisi de negatif. Ama idrarım su gibiydi bilemedim
Hiç bir belirti yok, ultrasonda aykırı bir durum görmediğini söyledi doktor, hormon bakalım dedi, kan verdim ve sonuç 280 çıkmış haberim yok ihtimal vermedim. Ben adet olduğumu düşünüyordum bilmiyorum kafam karıştı, barkodları gözümün önünde yapıştırmasalar yanlışlık var dicem o kadar hamile değilim yani benceMerhaba hayırlı olsunadet olduğunuzu sandınız hormon testi vermeye gittiniz ve gebe olduğunuzu öğrendiniz,., belirtiler neydi ultrason da kanama alanı varmı bende şokum şuan
İğneyi hallettim ilkini yaptırdım. Valla ben şaşkınım böyle bişi duymadım hiç yaniAminnn evet iğneni vurun ay bende bi kendimden şüphe ettim ş
Öyle yapcam canısı, hayırlısı bakalım nolcakAllah esirgesin canım iki gün sonra tekrar kan ver
Neden duymadın benim annem annanem hep adet olmuşlar anneme komşu demiş sen hamilesin kirpiklerin yapışmış annemde saçmalama yeni adetim bitti demiş meğer kardeşime hamileymiş annanemde öyleİğneyi hallettim ilkini yaptırdım. Valla ben şaşkınım böyle bişi duymadım hiç yani
Arkadaşımda regl gördü 6 ay karnı şişiyordu ama kilosu olunca anlamadı neler yaptı sigara alkol hoplama zıplama ilaçlar felan şimdi kocaman oldu oğluÖyle yapcam canısı, hayırlısı bakalım nolcak
Ama kaset testte niye çıkmıyor, biri erken gebelik biri normal gebelik testi. Bilmiyorum kafam karıştı, diğerinde değerim 35 di testte çıkmıştı yani. Ay bilmiyorum ya. En iyisi yarın gidip tekrar kan vereyim benNeden duymadın benim annem annanem hep adet olmuşlar anneme komşu demiş sen hamilesin kirpiklerin yapışmış annemde saçmalama yeni adetim bitti demiş meğer kardeşime hamileymiş annanemde öyle
Bu örnekler iyi geldi teşekkür ederimArkadaşımda regl gördü 6 ay karnı şişiyordu ama kilosu olunca anlamadı neler yaptı sigara alkol hoplama zıplama ilaçlar felan şimdi kocaman oldu oğ
Yarın verebilirsin akşamda verebilirsin canım geç saatte olsa hamileyim kanamam var de emin olmak için kanvereceğim de restlerde çıkmayabilir sen bir konu aç bakalım kimler ne diyecekAma kaset testte niye çıkmıyor, biri erken gebelik biri normal gebelik testi. Bilmiyorum kafam karıştı, diğerinde değerim 35 di testte çıkmıştı yani. Ay bilmiyorum ya. En iyisi yarın gidip tekrar kan vereyim ben
Öncelikle sizi tebrik ediyorum hayırlı olsun
Bende barkod hatası mı acaba diyorumHiç bir belirti yok, ultrasonda aykırı bir durum görmediğini söyledi doktor, hormon bakalım dedi, kan verdim ve sonuç 280 çıkmış haberim yok ihtimal vermedim. Ben adet olduğumu düşünüyordum bilmiyorum kafam karıştı, barkodları gözümün önünde yapıştırmasalar yanlışlık var dicem o kadar hamile değilim yani bence
Rica ederim eğer testi saat 15:00 gibi verdiysen gece 12 ile 2 arası tekrar verebilirsinBu örnekler iyi geldi teşekkür ederim
Ay ben bu sıcakta doktordan kaçıyordum gitsem mi ben de kan vermeyeBende barkod hatası mı acaba diyorumprogesteron değeriniz kaç çıktı peki ayyy umut oldunuz bize ya
Siz adet mi oldunuz. Ben yumurta takibi için 90 km yol yaptm Hergün bu sıcaklar daAy ben bu sıcakta doktordan kaçıyordum gitsem mi ben de kan vermeye
Olabilir valla, dur konu açayımYarın verebilirsin akşamda verebilirsin canım geç saatte olsa hamileyim kanamam var de emin olmak için kanvereceğim de restlerde çıkmayabilir sen bir konu aç bakalım kimler ne diyecek
Nasıl yani yumurtlama takibini nasıl yaptınız kiSiz adet mi oldunuz. Ben yumurta takibi için 90 km yol yaptm Hergün bu sıcaklar da
Ayyyy maşallahÖncelikle sizi tebrik ediyorum hayırlı olsunkonuyu görmeleri adına bir kaç arkadaşı etiketliyorum bilginize
Vignette edebiyatc nryyy haifa ElizabethBennettt Hayalim kizim S seraysss77
Teşekkür ediyorum, darısı isteyen herkesin başınaÖncelikle sizi tebrik ediyorum hayırlı olsunkonuyu görmeleri adına bir kaç arkadaşı etiketliyorum bilginize
Vignette edebiyatc nryyy haifa ElizabethBennettt Hayalim kizim S seraysss77
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?