Yumurtlama akıntısı olup ovulasyon sonucu negatif olanlar

Merhabalar kasık ağrım akıntım oldu iki gün önce öncesinde ve sonrasında testi uyguladım ama hep silikti sadece bir gün bir tık koyuydu sonrası hep silik ağrılar geçti akıntı bitti hala pozitif yok sizce yumurtlama dönemini kaçırdımmı

Merhaba yeni gördüm, bu arada Testlerini atmalısın yorumlamak için

Kızlar ne durumdasınız? Benim bu ay 1 eylül adet günüm beklenen adet ise 27 eylül. Bu defa herhangi bir takip yapmadım. Akışına bıraktım. Yumurtlamaya dair gelen o akıntı beklediğimden erken geldi ve o zamanları dağerlendirdik plansız idi. Ve gününü tam kestiremediğim şekilde ayın 12. Sinden beri göğüslerim inanılmaz ağrıyor ucunda da değişik bir hassasiyet var, yumurtlama dönemi ile alakalıdır dedim ama günler oldu hala geçmedi. Yumurtlama olsa bi kaç güne geçmesi lazımdı. 6 gündür ağrıyor olması tuhaf geldi, önceki gebelikte de belirtim böyleydi acaba bebek mi var diye düşünüyorum. Adete de daha sekiz gün olduğunu düşününce haliyle test yapma şansım yok çünkü çıkmaz. Bi yandan tayin vs ev taşıyacağız varsa dikkat etmek istiyorum. Bu tarz geçmeyen göğüs ağrısı gebelik belirtisi olabilir mi veya hormonlara bağlı olarak yumurtlamadan adet dönemine kadar böyle bir ağrı olabilir mi yaşayan varsa bi yorum yapmanız çok makbule geçer

merhaba.ovulasyon testi pik olduğu gün mü yumurtlama günü silikleşmeye başladığında mı mı ilişki hangisi anlamaıdm bi yardımcı olurmusunuz nolur

merhaba.ovulasyon testi pik olduğu gün mü yumurtlama günü silikleşmeye başladığında mı mı ilişki hangisi anlamaıdm bi yardımcı olurmusunuz nolur
Merhaba bence şu şekilde zaten düzenli aralıklarla ve su tüketmeden testi yaptığında yavaş yavaş koyulaşma başlıyor haliyle de pik öncesini de pik sonrasını da pik gününü de değerlendirmiş oluyorsunuz bunlara dikkat ettiğiniz zaman bence pi öncesini pik günü ve sonrasını değerlendirmek gerekiyor, ama ben bu ay yumurtlama haftasını, eşimin sorunu olmadığı için her gün değerlendirdim. Bakalım nolacak

çok tşk ederim.benim dün testim koyu çıktı akşam saatlerinde ama eşim olmadığı için değerlendiremedim.pikten sonraki gün yani bugün geçmiş mi oluyor o kadar çok yerde okudum ki kafam karıştı kusura bakmayın ya

İçin rahatlasın istiyorsan bence bugün testini tekrarla ve değerlendirme işini akşama bırakma bence, yumurta 12-24 saat yaşıyor biliyosun. Hatta bugün öğleden sonra ve akşam olacak şekilde iki test yapabilirsin

Bazılarında mesela pik görünüyor diyelim, sonraki günlerde koyuluk devam edebiliyor silikleşmeye başladığında zaten yumurtlama olmuş demek

canım işte dün pikti.testlerimi akşamüstü yapıyorum 6 da işten çıkıyorum malesef.bugün yine test yapıyım aynı koyuluktamı bakıyım .. bir de silikleştiyse bugün hala şanslı günüm çatlama olmuş demek demi.pik günümü yumurtlama günümü silikleştiğindemi onu anlayamadım:)

Evet öyle diyorlar ama ben pik ila silikleşme arasındaki saat farkını çok önemsiyorum. Genelde çok takılmıyor insanlar ama ben çok etkili önemli olduğunu düşünüyorum

Evet öyle diyorlar ama ben pik ila silikleşme arasındaki saat farkını çok önemsiyorum. Genelde çok takılmıyor insanlar ama ben çok etkili önemli olduğunu düşünüyorum
yaa napcaz böylee benimde eşim bunların hiç birine inanmıyor.özellikle bugünlerde ya şehir dışında oluyor ya da tartışma çıkıyor.o kadar tükendimki artık çabalamaktan.bazen diyorum sal gitsin yumurtlama günü olmadan olmuyor diyorlar bilmiyorum ne yapacağım şaşırdım yaş 36 zaman daralıyor ya vazgeçicem ya çabalıcam 1 yıllık evliyim henüz

Benimde 32 galiba saymayı bıraktım da, çok iyi anlıyorum seni eşin desteği aslında muazzam önemli bi olay. Üzülme canını sıkma çünkü bi çoğunun yaşadığı durum bunlar. Yumurtlama ise bilimsel bişi, eşin nesine inanmıyor böyle şeylerin acaba test olayına mı inanmıyor. Bak ben bu ay akıntıya göre hareket ettim, önceden düşüğüm var. İlkinde mesela çok yoğun çalışıyordum teftiş geçiriyorduk kurumda. Gece geliyordum eve bir ay böyle çalıştım ve sadece bir gün birliktelik oldu o dönemde hamilelik elde ettim. Sonrasında ise günlerce denedim testler takviyeler vs. Salınca daha iyi oluyor demek istiyorum bir de foliborn myforce takviyesini deneyeceğim bu ay olmaz ise. Bakalım, anne olmak istediğini çok iyi anlıyorum bende öyleyim çünkü. Sıkıntılı bir hayat geçirdim kendimi bildim bileli ve sanki bana şifa olacakmış gibi ihtiyacım var bebeğe. Ama elbet bir gün olacak buna inanıyorum lütfen umudunu yitirme ve yaşın kritik olduğu için lütfen bulduğun her anı değerlendir bunu yaparken de keyif almaya odaklan ilişkini diri tutmaya odaklan ben artık böyle yapıyorum. Zorlama olayı gerçekten erkekleri itiyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…