- 13 Temmuz 2025
- 349
- 90
- 13
- Konu Sahibi Unconscionable
-
Ben bir süre oluruna bırakcam canısı, iznim bitti, üç aydır rapor izin vs, işe döncemmecbur. iş ortamım stresli o yüzden bi süre mola, akışta kalmayı tercih ediyorum şimdilikDoktor bana klomen ve Progestan verdi sende al kimyasalada engel oluyor Progestan
Sanırım benimde stres sıkıntı etki ediyor Rabbim hayırlısı ile kavuştursun bizleri dilediğimiz herşeye isteyen herkese nasip etsin
Merhaba arkadaşlar,aranıza yeni katıldım, gebelik istiyorum öncesinde buralara gelip sürekli insanların yorumlarını okurdum, ovulasyon testi almaya karar verdim bundan iki ay önce 5 haftalık bir düşük yaşadım. Şimdi ise ovulasyon testi ile takip ederek nokta atışı yapmak istiyorum. 1 temmuz regl başlangıcı idi. Döngü ise 27 gün düzenlidir. Testlere başladım ve foto yükledim umarım doğru yüklemişimdir. sorunum ise ayın 10 unda yumurta akı kıvamında dediğimiz akıntı başladı buna rağmen testlerde pik vs göremiyorum testlerde bi sorun olabilir mi başına gelen varmı? Testleri sabah sekiz dokuz gibi uyanıp ilk idrarı yaptıktan iki saat sonraki idrar ile yaptım. Ayrıca 10. Ve 11. Günü değerlendirdim tabi ancak kafamda soru işaretleri var, bu arada testim innovitanın sattığı aynı hassaslıkta olan arsima testlerden, yani üç gündür azalarak devam eden akıntı var testlerde pik yok. cevaplarınızı bekliyorum kızlar
Şimdilik erteledim gibi görünüyor iş yoğunluğu olcak, daha uygun bir zamana inşMrb . Size tavsiyem dr a yumurta takibi yaptırın ve catlatma ignesi olun.
Merhaba yeni gördüm, bu arada Testlerini atmalısın yorumlamak içinMerhabalar kasık ağrım akıntım oldu iki gün önce öncesinde ve sonrasında testi uyguladım ama hep silikti sadece bir gün bir tık koyuydu sonrası hep silik ağrılar geçti akıntı bitti hala pozitif yok sizce yumurtlama dönemini kaçırdımmı
Merhaba bence şu şekilde zaten düzenli aralıklarla ve su tüketmeden testi yaptığında yavaş yavaş koyulaşma başlıyor haliyle de pik öncesini de pik sonrasını da pik gününü de değerlendirmiş oluyorsunuz bunlara dikkat ettiğiniz zaman bence pi öncesini pik günü ve sonrasını değerlendirmek gerekiyor, ama ben bu ay yumurtlama haftasını, eşimin sorunu olmadığı için her gün değerlendirdim. Bakalım nolacakmerhaba.ovulasyon testi pik olduğu gün mü yumurtlama günü silikleşmeye başladığında mı mı ilişki hangisi anlamaıdm bi yardımcı olurmusunuz nolur
çok tşk ederim.benim dün testim koyu çıktı akşam saatlerinde ama eşim olmadığı için değerlendiremedim.pikten sonraki gün yani bugün geçmiş mi oluyor o kadar çok yerde okudum ki kafam karıştı kusura bakmayın yaMerhaba bence şu şekilde zaten düzenli aralıklarla ve su tüketmeden testi yaptığında yavaş yavaş koyulaşma başlıyor haliyle de pik öncesini de pik sonrasını da pik gününü de değerlendirmiş oluyorsunuz bunlara dikkat ettiğiniz zaman bence pi öncesini pik günü ve sonrasını değerlendirmek gerekiyor, ama ben bu ay yumurtlama haftasını, eşimin sorunu olmadığı için her gün değerlendirdim. Bakalım nolacak
İçin rahatlasın istiyorsan bence bugün testini tekrarla ve değerlendirme işini akşama bırakma bence, yumurta 12-24 saat yaşıyor biliyosun. Hatta bugün öğleden sonra ve akşam olacak şekilde iki test yapabilirsinçok tşk ederim.benim dün testim koyu çıktı akşam saatlerinde ama eşim olmadığı için değerlendiremedim.pikten sonraki gün yani bugün geçmiş mi oluyor o kadar çok yerde okudum ki kafam karıştı kusura bakmayın ya
Bazılarında mesela pik görünüyor diyelim, sonraki günlerde koyuluk devam edebiliyor silikleşmeye başladığında zaten yumurtlama olmuş demekçok tşk ederim.benim dün testim koyu çıktı akşam saatlerinde ama eşim olmadığı için değerlendiremedim.pikten sonraki gün yani bugün geçmiş mi oluyor o kadar çok yerde okudum ki kafam karıştı kusura bakmayın ya
canım işte dün pikti.testlerimi akşamüstü yapıyorum 6 da işten çıkıyorum malesef.bugün yine test yapıyım aynı koyuluktamı bakıyım .. bir de silikleştiyse bugün hala şanslı günüm çatlama olmuş demek demi.pik günümü yumurtlama günümü silikleştiğindemi onu anlayamadım:)İçin rahatlasın istiyorsan bence bugün testini tekrarla ve değerlendirme işini akşama bırakma bence, yumurta 12-24 saat yaşıyor biliyosun. Hatta bugün öğleden sonra ve akşam olacak şekilde iki test yapabilirsin
Evet öyle diyorlar ama ben pik ila silikleşme arasındaki saat farkını çok önemsiyorum. Genelde çok takılmıyor insanlar ama ben çok etkili önemli olduğunu düşünüyorumcanım işte dün pikti.testlerimi akşamüstü yapıyorum 6 da işten çıkıyorum malesef.bugün yine test yapıyım aynı koyuluktamı bakıyım .. bir de silikleştiyse bugün hala şanslı günüm çatlama olmuş demek demi.pik günümü yumurtlama günümü silikleştiğindemi onu anlayamadım:)
yaa napcaz böyleeEvet öyle diyorlar ama ben pik ila silikleşme arasındaki saat farkını çok önemsiyorum. Genelde çok takılmıyor insanlar ama ben çok etkili önemli olduğunu düşünüyorum
Benimde 32 galibayaa napcaz böyleebenimde eşim bunların hiç birine inanmıyor.özellikle bugünlerde ya şehir dışında oluyor ya da tartışma çıkıyor.o kadar tükendimki artık çabalamaktan.bazen diyorum sal gitsin yumurtlama günü olmadan olmuyor diyorlar bilmiyorum ne yapacağım şaşırdım yaş 36 zaman daralıyor ya vazgeçicem ya çabalıcam 1 yıllık evliyim henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?