- 13 Temmuz 2025
- 349
- 90
- 13
- Konu Sahibi Unconscionable
-
Salcam da korkuyorum sürekli enfeksiyon geçiriyorum çünkü varsa önlem almak isterim yaniaşkım bence sal ..
Ayyyy bende seni özledim canımın içiii, tayinim çıktıııı başka ilçeye geçiyorum kuzucum, hastaneye gidersem hemen yazarım wp den
Öncelikle emek verip okuduğun için çok teşekkür ederim. HoşgeldinSüreci okudum baya uzunmuş ama yinede okudum inşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik yaşamak nasip olur size bende bu ay 4 gün gecikme yaşadım ama malesef bugün kan sonucunda negatif olduğunu öğrendim ve arkasına adet lekelenmem başladı herşey psikolojik gerçekten adetim bile fazla takmakdan gecikti artık bende takmicam
Teste devamm bence
Düşükmüş yerleşme değilmiş canısı. İlaç filan kullandım ama ne çare. Sanırım 10 gün kadar sürdüMerhaba bu dönem adetiniz kaç gün sürmüştü, yerleşme kanamasıydı değil mi
Yaa cok sevindimmmAyyyy bende seni özledim canımın içiii, tayinim çıktıııı başka ilçeye geçiyorum kuzucum, hastaneye gidersem hemen yazarım wp den
Sağlıklı gebeliklerimiz olsun en kısa sürede, hepimiz aynı bekleyişteyiz, güzel haberler almak dileğiyleDüşükmüş yerleşme değilmiş canısı. İlaç filan kullandım ama ne çare. Sanırım 10 gün kadar sürdü
İnşallah, güzel dileklerin için teşekkür ederizzz başaracağız yaaa olcak elbet bir günSağlıklı gebeliklerimiz olsun en kısa sürede, hepimiz aynı bekleyişteyiz, güzel haberler almak dileğiylebiz de anne olalımmm
inşallah olacak, bazen ümitsizliğe kapılıyorum ama inanıyorum olacakİnşallah, güzel dileklerin için teşekkür ederizzz başaracağız yaaa olcak elbet bir gün
OLACAAAAAKs
inşallah olacak, bazen ümitsizliğe kapılıyorum ama inanıyorum olacak
Değerlendirmelimiyim bugünü senceTeste devamm bence
O sana kalmışDeğerlendirmelimiyim bugünü sence
İkinci testiniz koyu çıkmış ama kaçıncı güne tekabül ediyoMerhabalaaar ben aranıza yeni katıldıım sizce Ovülasyon testim pik olup çatlamış mı pek tecrübeli değilim sizlerin fikirlerinize ihtiyacım vaaaarrr cevaplarsanız çoook seviniriimEki Görüntüle 3646168
Döngünün 11. Günü yani adetten sonraki 7. Günİkinci testiniz koyu çıkmış ama kaçıncı güne tekabül ediyo
Sanki o zaman pik olmuş gibi, adete kaç gün var pekiDöngünün 11. Günü yani adetten sonraki 7. Gün
Bayağıda varmış aslında testlere devam et bakalım, o koyu günü değerlendirdin mi peki 11. Günü17-18 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?