Yumurtlama akıntısı olup ovulasyon sonucu negatif olanlar

aynı şeyleri hissediyoruz.benimde düşük oldu 6 aylık evliyken sonra hep korku oluştu tam adetim düzene girdi bunlarla deneyim dedim.aşim böyle durumlarda itiyor kendinden.o istiyorki zmaan içinde sürpriz olsun bunun günü saatimi oluyor sen çocuk içinmi birliktelik yaşıyorsun diyor bana..bilmem belkide kendince haklı.. eşim şehirdışı çalışıyor benim şansım çok düşük..senin dediğin gibi bende bi bebeğim olsun anne oluyum şifa gibi gelsin istiyorum zorladığımız içinmi kısmetmi bilmiyorum ama çok yoruldum.teşekkür ederim canım desteğin içinn

Ne demek her zaman burdayım, bak ben eşimle herşeyi konuşabiliyorum gerçekten kendimi şanslı hissediyorum asla kırmaz beni bu konuda da hassastır. Ama inan bebek olması için önemli günler diyerek üstünde çok durduğum zaman o da geri çekilme yaşıyor yani zoraki gibi hissediyor şartlanmayı sevmiyor erkekler. Ama mesela birliktelik oluyor sonra soruyor yumurtlama dönemin mi diye bende evet diyorum veya yakındır diyorum kapatıyorum konuyu, ama bu birliktelik gelişi güzel gelişiyor yani dengeyi kurmayı öğrendim diyeyim. Mutlaka tüm kontrollerini yaptır istikrarlı bi tedaviye başla derim. Takviye konusunu bi düşün mesela araştır. Yaparken de gizli yapmaya çalış sadece sen bil ama güvenilir şeyler olsun çünkü önce can sonra canan yani. Sen iyi olacaksın ki tüm bunların bir anlamı olsun değil mi umudumuzu yitirmek yok ve dengede kalmak var. Bak gittim test aldım hiçbirşey çıkmadı, sekiz gün var adete, belki erkendir dedim ama biraz da kafamdan çıkardım bir sonraki test zamanında bu kadar stres olmayacak mesela. Erkenden testi de doğru bulmuyorum dayanamıyoruz ama işte keşke yapmasak, ben ev taşıyacağım diye öğrenmek istiyorum mesela çünkü çok işim var ve tek başımayım malesef

Merhaba 4 aydır korunmuyorum önceki ay idrar testlerim pozitif hcg negatifti, bu ay yine ovulasyon testi yapmaya başladım 7 eylül sat 3 gün sürdü sizce ovulasyon testim pik mi, pco var bu arada

Merhaba 4 aydır korunmuyorum önceki ay idrar testlerim pozitif hcg negatifti, bu ay yine ovulasyon testi yapmaya başladım 7 eylül sat 3 gün sürdü sizce ovulasyon testim pik mi, pco var bu aradaEki Görüntüle 3646000
Merhaba pik gibi görünüyor değerlendirip teste devam edin silinme başlarsa yumurtlama olmuştur zaten. Bi de idrar testleri gerçekten güvenilir değil yalancı pozitif gören insan çok, en garantisi adete üç dört gün kala acilden giriş yaptırıp migrenim var demek gebelik şüphesini sorunca evet deyip kan vermek ben öyle yapmıştım. Umarım yumurtlama görürsünüz

Merhaba 4 aydır korunmuyorum önceki ay idrar testlerim pozitif hcg negatifti, bu ay yine ovulasyon testi yapmaya başladım 7 eylül sat 3 gün sürdü sizce ovulasyon testim pik mi, pco var bu aradaEki Görüntüle 3646000
Birde PCO varmış, size bioes macun tavsiye ederim bu şekilde olup gebelik elde eden arkadaşlarım var bu macun ile. Bende deneyeceğim ama önce foliborn myforce takviyesini denemeyi düşünüyorum çok övüyorlar

Birde PCO varmış, size bioes macun tavsiye ederim bu şekilde olup gebelik elde eden arkadaşlarım var bu macun ile. Bende deneyeceğim ama önce foliborn myforce takviyesini denemeyi düşünüyorum çok övüyorlar
Bana da gittiğim bir doktor in asta diye bir takviye verdi sabahları tablet akşamları saşe şeklinde içiyorsun, bir de progestan başlattırdı aynı dr regl 2. Günü gitmiştim yumurtalara baktı çok problem olacağını sanmıyorum dedi sağlık ocağında hemşireyim kan verdim sonraki gün ama kadın doğum druna göstermedim sonuçları Lh ve testesteron biraz yüksek bakalım bu aydan ümitliyim iletişimde olalım kimse dönüş yapmıyor artık bu sitede

Ohaaaaa bu arada testimde ikinci çizgi belirmiş mesela, days doctor diye bi test, ilkkez kullandım kim bilir nasıl bişi ama insanı umutlandırıyo çok değişik cidden. Hadi buyur hastane yolu gözüktü mesela bana
Anladım canım bi hemşerimiz daha var, sen sonuçlarını paylaşırsın bizimle, tabiki iletişimde kalırız ama dediğim şeyi araştır olur mu instagramdan

Progestanı da regl çok düzensiz diye verdi. Reglin 12. Günü 3x1 vajinal başladım bebek olursa tutunmaya yarıyor olmazsa da regl olmaya yarıyor dedi bakalım

At bakalım bize de hadi inşallah olmuştur ya

yaa canım allah razı olsun mesajın çok değerli allah gönlüne göre versin inş evet gizli yapmak lazım doğru diyorsun.kontrollerim herşeyim çok iyi şükürler olsun doktor top sende dedi :)bende her ay belirti hissedip boş çıkıyor ama 8 gün daha çok var canım bence eve yoğunlaş adetine yakın yaparsın umudunu kaybetme daha hiç bişey belli değil

Teşekkür ederim. Önlem almak için öğrenmek istiyorumda bakalım

Atcam evde değilim abonelikleri iptal etmeye çıktım canısı ama çok merak ediyorum fırsat bulursam acile, bulamazsam test alıp bi kaç gün yapcam bi aklımda sal gitsin diyor ya vallahi varsa vardır yani
Süreci okudum baya uzunmuş ama yinede okudum inşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik yaşamak nasip olur size bende bu ay 4 gün gecikme yaşadım ama malesef bugün kan sonucunda negatif olduğunu öğrendim ve arkasına adet lekelenmem başladı herşey psikolojik gerçekten adetim bile fazla takmakdan gecikti artık bende takmicam

Merhaba bu dönem adetiniz kaç gün sürmüştü, yerleşme kanamasıydı değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…