- 13 Temmuz 2025
- 238
- 62
- 13
- Konu Sahibi Unconscionable
-
Teşekkürler, yerleşme kanaması dedi değer yüksek ve iyi dedi düşüş olmaması önemli dedi, her ihtimale karşı düşük olmaması için iğne verdi cuma kontrol varPeki doktor ne dedi? Gerçekten mucize gibi. Yerleşme kanaması çok silik olur çünkü. Çok sevindim adınıza
Teşekürler. Kesinlikle öyle, belirti yok. bende belirti yok diye tripteyim mesela çünkü hep belirti ariyoruz herkeste bişi oluyor filanKonu sahibi tebrik ederim sizi ne harika bi haber
Evet kizlar biz de bizim topikte aylardir belirti kovaliyoruz ama gordugumuz gibi en guzeli beklemek erken test yapmamak olacaksa oluyor belirti falan hikaye
Nasılsın kan vermeye gidecekmisinTeşekürler. Kesinlikle öyle, belirti yok. bende belirti yok diye tripteyim mesela çünkü hep belirti ariyoruz herkeste bişi oluyor filan
5 gün sürüyor azalma yok sanki kimyasal yinePeki kanamada azalma var mı kaç gün sürer normal de regl
Iyi misin çiçeğim son durumun nedir? Degerin cok güzel kimyasal olduğunu düşünmüyorum açıkçası sende iyi düşün
Iyi misin çiçeğim son durumun nedir? Kimyasal olduğunu düşünmüyorum degerin cok güzel çünkü iyi düşün lütfen
Kan vermeden bilemezsin bende verdim kan eğer yoksa kür yapacağım
Değerin düşmüş mü? Çok üzüldüm şuanKızlar kimyasal malesef
Kaça düştü değerin hayırlısı olsun sen dikkat et ilaç bişey içme regl olsan bileKızlar kimyasal malesef
Evet düşmüş, sağlık olsun kızlar, nasipten ötesi olmuyor üzgün değilim bunda bi hayır var mutlakaDeğerin düşmüş mü? Çok üzüldüm şuan
Aynen öyle benimde negatif şükür sevindim doktor bakalım ne verecek ilaç bide kür deneyeceğim bu ayEvet düşmüş, sağlık olsun kızlar, nasipten ötesi olmuyor üzgün değilim bunda bi hayır var mutlaka
hayırlısı olsun tabiki, kanama çok yoğun zaten. Sökülmesini temenni ediyorumKaça düştü değerin hayırlısı olsun sen dikkat et ilaç bişey içme regl olsan bile
Dene bakalım, bende öncelik değerin sıfırlanmasını bekleyeceğimAynen öyle benimde negatif şükür sevindim doktor bakalım ne verecek ilaç bide kür deneyeceğim bu ay
Akıntım ve kasık ağrım var ama kop koyu çizgi göremedim pik olabilir mi bu pcos var bende döngümün 15. Günü
Teşekkür ederim,, son mesajınıda şimdi gördüm geçmiş olsunDeğerlendir, testi yapmaya devam et koyulaşma devam ederse değerlendirme devam. Silk çizgi görene kadar değerlendirme ve teste devam bence
Doktor bana klomen ve Progestan verdi sende al kimyasalada engel oluyor Progestanhayırlısı olsun tabiki, kanama çok yoğun zaten. Sökülmesini temenni ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?