- 13 Temmuz 2025
- 348
- 90
- 13
- Konu Sahibi Unconscionable
-
Anladım kuzu, umarım işe yarar ve bebişlerin olur bir sürüTurkiye de doktora gittigimde doktor onermisti inofolic combi hp diye bi ilac ama yetisemedim alamadim burada yurtdisinda bu icerikde takviye bulup kullanmaya basladim hem agriya hem kaliiteli yumurta olusmasina fayda ediyormus
Deneyeceğim kuzu, aklımda yani o mesele. Bu dönem bitimine almayı düşünüyorum bakalımYa simdi baktim netten ayni icerikde takviyeler bence bi deneyin derim
Cok da umudum yok ama hayrlisi olsun insallah agri ve yogun kanama konusunda bile bu ay rahat hissettim oyle diyeyimAnladım kuzu, umarım işe yarar ve bebişlerin olur bir sürü
Bu güzel bi haber, önce bizler iyi olalım sonrası sonraCok da umudum yok ama hayrlisi olsun insallah agri ve yogun kanama konusunda bile bu ay rahat hissettim oyle diyeyim
İns diger aylar hayirli olur canim ben az once bir daha yaptim bana var gubi geldi gec mi dollendi ya da ben ki kuruntu yapiyorum bilinmezKuzu iki gün vardı daha ama ben bugün bir adet oldum vallahi öteki tarafa gittim geldim o sancıyı çekince de dedim ki, şekerim senin çocuk neyine sen daha adet sancısına ağlıyosun dedim öyle atlattık bugünüdemekki erken yumurtmadım 12-13 gibi diyordum 12 siymiş işte. ya aman bizim canımın sağolsun ya tedavime başlayacağım hem. Çocukta artık hayırlısı, foliborn myforce alcam işte, promosyonu bekliyorum sende takılma yine deneriz.
Valla kuzu git kan ver, Gerçekten testler inanılmaz yanıltıcı. Yıpranmaktan başka bişey geçmiyor elimize. Kan garantiİns diger aylar hayirli olur canim ben az once bir daha yaptim bana var gubi geldi gec mi dollendi ya da ben ki kuruntu yapiyorum bilinmez
Var gibi kuzu ama benimkiler de böyle çıktı hemde dört test birden. Markası ne testin ?
Araştır bi bak bakalım yorumları nasılmış.. beklenen adet ne zamandıSentecanim
Dündü olmadim daha simdilik 1 gun gecti bu test yeni gorunmeye basladi eczanelrde kutusu eflatun renkli sente yazıyor üstündeAraştır bi bak bakalım yorumları nasılmış.. beklenen adet ne zamandı
Canısı testi tekrarlaDündü olmadim daha simdilik 1 gun gecti bu test yeni gorunmeye basladi eczanelrde kutusu eflatun renkli sente yazıyor üstünde
Ins tekrarlarım olmadi alirim tekrar olmazsamCanısı testi tekrarlaayyy hadi inşallahhhhh
Belirtilerin neler, ya şu şeker ölçmek için parmağa iğne batırıp makineye koyuyorlar ya aynen öyle acilen bi kanda gebelik üretmeleri gerek benceIns tekrarlarım olmadi alirim tekrar olmazsam
Belirtilerim su an adet belirtisi degilse eger gogsume kolum degmiyor sis karnimw hep agri vuruyor aniden kramp seklinde birde hep oluyormuş gibi islaklik hissediyorum ama temizim gibu gibi iste aynen ya seker ölçümü gibu iyi olurduBelirtilerin neler, ya şu şeker ölçmek için parmağa iğne batırıp makineye koyuyorlar ya aynen öyle acilen bi kanda gebelik üretmeleri gerek bence
Kuzu ilk zamanlar zaten adet belirtileri oluyorBelirtilerim su an adet belirtisi degilse eger gogsume kolum degmiyor sis karnimw hep agri vuruyor aniden kramp seklinde birde hep oluyormuş gibi islaklik hissediyorum ama temizim gibu gibi iste aynen ya seker ölçümü gibu iyi olurdu
Kasette görünüyor kuzuEvet aynen cok ayirt edilmiyor bu son testimdi nasil gorunuyor mu
EVET BUNDA BENDE GÖRDÜM.KAÇ GÜN GEÇTİ YUMURTLAMADAN BERİEvet aynen cok ayirt edilmiyor bu son testimdi nasil gorunuyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?