Yumurtlama akıntısı olup ovulasyon sonucu negatif olanlar

Merhabalar kizlar benim 3 gündür lekelenmem var adetim geçiyor böyle dün beta verdim bu şekilde çıktı genelde önce iki kez verdiğimde 1.20 çıkmıştı sizce yükselme ihtimali var mıdır

Eklentiler

• IMG_20250924_093433.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 54
Ver kuzu ya nolacak lütfen ver valla merak ederiz. Ama beklerim diyosan böylesi daha iyi gelecekse tabiki sen bilirsin
Merhaba benım dün erken gebelik testim böyle cıkdı bıraz bekledı ama bıraz comforr marka sizce yanı dogrumudur

Eklentiler

• IMG_8706.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 42
Benimde yok.simdiye tester kipkirmizi olmaliydi

Eklentiler

• 1000203134.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar üzmek istemem ama bebe time, Artimed, Days doctor,Days comfort, freely genelde yalancı pozitif veriyor. Hele ki Artimed.
Awox, laboquick kaset testini sipariş verin veya alın derim

Naptin canim benim yaptin mi test ben az once yine yaptim cikmadi sanki yine artik yok sanirim
Kuzu iki gün vardı daha ama ben bugün bir adet oldum vallahi öteki tarafa gittim geldim o sancıyı çekince de dedim ki, şekerim senin çocuk neyine sen daha adet sancısına ağlıyosun dedim öyle atlattık bugünü demekki erken yumurtmadım 12-13 gibi diyordum 12 siymiş işte. ya aman bizim canımın sağolsun ya tedavime başlayacağım hem. Çocukta artık hayırlısı, foliborn myforce alcam işte, promosyonu bekliyorum sende takılma yine deneriz.

Merhaba benim de adet agrim coktu ve baya yogun pihtili geliyordu 2 aydir inositol kullaniyorum gecen ay adetim 15 gun gecikti ama cok yogun ve cok agrili olmadi faydasi oldu sanki bu ay myo inositol d-cro alacagim insallah fayda eder

Merhaba benim de adet agrim coktu ve baya yogun pihtili geliyordu 2 aydir inositol kullaniyorum gecen ay adetim 15 gun gecikti ama cok yogun ve cok agrili olmadi faydasi oldu sanki bu ay myo inositol d-cro alacagim insallah fayda eder
Ayyy aynı durumdayız. Umarım fayda eder kuzucum ama ben bu adet dönemimde o kadar rahatsız oldum ki sanırım adet kabına geçiş yapacağım. Birincisi bu, çünkü sürekli enfeksiyon geçiriyorum ve ped kullanımından dedi doktor. Onun dışında foliborn myforce kullanmayı düşünüyorum senin dediğin takviye mi ve araştırdın mı

Turkiye de doktora gittigimde doktor onermisti inofolic combi hp diye bi ilac ama yetisemedim alamadim burada yurtdisinda bu icerikde takviye bulup kullanmaya basladim hem agriya hem kaliiteli yumurta olusmasina fayda ediyormus

Ya simdi baktim netten ayni icerikde takviyeler bence bi deneyin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…