- 20 Aralık 2023
- 624
- 104
- 23
- 29
- Konu Sahibi Unconscionable
-
Merhaba benım dün erken gebelik testim böyle cıkdı bıraz bekledı ama bıraz comforr marka sizce yanı dogrumudurVer kuzu ya nolacak lütfen ver valla merak ederiz. Ama beklerim diyosan böylesi daha iyi gelecekse tabiki sen bilirsin
Bugünde kaset test yapdım böyle cıkdı kırmızı degol ama yarın adet olmam lazımEvet ya ne sıkıntılı işler, yani gelmişiz bilmem kaç yılına, çok mu zor acaba şu gebelik için yeni testler üretmek filan
Hiç bir fikrim yok inanMerhabalar kizlar benim 3 gündür lekelenmem var adetim geçiyor böyle dün beta verdim bu şekilde çıktı genelde önce iki kez verdiğimde 1.20 çıkmıştı sizce yükselme ihtimali var mıdır
Çizgi görünüyor vallaBugünde kaset test yapdım böyle cıkdı kırmızı degol ama yarın adet olmam lazım
Elendim kuzu gerci 3 gun var amaÇizgi görünüyor valla
Kuzu benimki de öyleymiş ama bugün sonuç için gittiğimde adet olmazsan bir hafta sonra tekrar gel dedi bakalım nolacakElendim kuzu gerci 3 gun var ama
Bende test yaptim miratech atacagim sana bakalim bekleyelim ne olacakKuzu benimki de öyleymiş ama bugün sonuç için gittiğimde adet olmazsan bir hafta sonra tekrar gel dedi bakalım nolacak
At bakalım testlere inancım kalmadı amaBende test yaptim miratech atacagim sana bakalim bekleyelim ne olacak
Bilmiyorum bu testlerden çektiğimiz neydiBenimde yok.simdiye tester kipkirmizi olmaliydi
kuşum seni merak edip girdim biliyormusun :) okudum yazdıklarını allahtan umut kesilmez bekle bakalım olmadı öbür ay devam beraber değerlendirip beklerizBilmiyorum bu testlerden çektiğimiz neydi
Ayyykuşum seni merak edip girdim biliyormusun :) okudum yazdıklarını allahtan umut kesilmez bekle bakalım olmadı öbür ay devam beraber değerlendirip bekleriz
Naptin canim benim yaptin mi test ben az once yine yaptim cikmadi sanki yine artik yok sanirimBilmiyorum bu testlerden çektiğimiz neydi
Kuzu iki gün vardı daha ama ben bugün bir adet oldum vallahi öteki tarafa gittim geldim o sancıyı çekince de dedim ki, şekerim senin çocuk neyine sen daha adet sancısına ağlıyosun dedim öyle atlattık bugünüNaptin canim benim yaptin mi test ben az once yine yaptim cikmadi sanki yine artik yok sanirim
Merhaba benim de adet agrim coktu ve baya yogun pihtili geliyordu 2 aydir inositol kullaniyorum gecen ay adetim 15 gun gecikti ama cok yogun ve cok agrili olmadi faydasi oldu sanki bu ay myo inositol d-cro alacagim insallah fayda ederKuzu iki gün vardı daha ama ben bugün bir adet oldum vallahi öteki tarafa gittim geldim o sancıyı çekince de dedim ki, şekerim senin çocuk neyine sen daha adet sancısına ağlıyosun dedim öyle atlattık bugünüdemekki erken yumurtmadım 12-13 gibi diyordum 12 siymiş işte. ya aman bizim canımın sağolsun ya tedavime başlayacağım hem. Çocukta artık hayırlısı, foliborn myforce alcam işte, promosyonu bekliyorum sende takılma yine deneriz.
Ayyy aynı durumdayız. Umarım fayda eder kuzucum ama ben bu adet dönemimde o kadar rahatsız oldum ki sanırım adet kabına geçiş yapacağım. Birincisi bu, çünkü sürekli enfeksiyon geçiriyorum ve ped kullanımından dedi doktor. Onun dışında foliborn myforce kullanmayı düşünüyorum senin dediğin takviye mi ve araştırdın mıMerhaba benim de adet agrim coktu ve baya yogun pihtili geliyordu 2 aydir inositol kullaniyorum gecen ay adetim 15 gun gecikti ama cok yogun ve cok agrili olmadi faydasi oldu sanki bu ay myo inositol d-cro alacagim insallah fayda eder
Turkiye de doktora gittigimde doktor onermisti inofolic combi hp diye bi ilac ama yetisemedim alamadim burada yurtdisinda bu icerikde takviye bulup kullanmaya basladim hem agriya hem kaliiteli yumurta olusmasina fayda ediyormusAyyy aynı durumdayız. Umarım fayda eder kuzucum ama ben bu adet dönemimde o kadar rahatsız oldum ki sanırım adet kabına geçiş yapacağım. Birincisi bu, çünkü sürekli enfeksiyon geçiriyorum ve ped kullanımından dedi doktor. Onun dışında foliborn myforce kullanmayı düşünüyorum senin dediğin takviye mi ve araştırdın mı
Ya simdi baktim netten ayni icerikde takviyeler bence bi deneyin derimAyyy aynı durumdayız. Umarım fayda eder kuzucum ama ben bu adet dönemimde o kadar rahatsız oldum ki sanırım adet kabına geçiş yapacağım. Birincisi bu, çünkü sürekli enfeksiyon geçiriyorum ve ped kullanımından dedi doktor. Onun dışında foliborn myforce kullanmayı düşünüyorum senin dediğin takviye mi ve araştırdın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?