- 23 Nisan 2023
- 1.608
- 282
- 53
- 37
- Konu Sahibi Unconscionable
-
Ins yaaa hic e nabiza düşmedi daha ben onceden bir sayfadan bakıyordum bir türlü sayfayi bulamadimKuzu varyasonucun çıkmadı demek, acile gidip istemeyi düşünüyorum ben kuzu
Ins yaaa hic e nabiza düşmedi daha ben onceden bir sayfadan bakıyordum bir türlü sayfayi bulamadim
Iste tc yazılıyordu baba adinin 2 3.hatfi diyirdu sağlık ocaginda verdigimiz kan çıkıyordu dogum yılı falan yazılıyorduNasıl bi sayfa kuzu, işlem detayı olabilir mi
O neresiymiş öyle yaIste tc yazılıyordu baba adinin 2 3.hatfi diyirdu sağlık ocaginda verdigimiz kan çıkıyordu dogum yılı falan yazılıyordu
Kuzu, laboratuvarda devam eden analiz sürecinin takibi diye bişi varmış e devlette, ona baksana, ben şifremi yanlış gire gire hesabı bir saatliğine pasif etmiş bulunmaktayımIns yaaa hic e nabiza düşmedi daha ben onceden bir sayfadan bakıyordum bir türlü sayfayi bulamadim
Aaaa cok.sasirdim su anKızlar, hastaneyi aradım sonuç sordum ve negatif olduğunu öğrendim. Yani gebe değilim aşırı şaşırdım. Artimed kullanmayın dört tane test yaptım üç gün içerisinde ve dördü de pozitif gösterdi aman diyeyim.
Hayirlisi olsunAaaa cok.sasirdim su an
Üzülmedim kuzu, ne olursa olsun hayırlısı olsunKuzum aynısını yaşadım ben de yine test yap regl olmazsan ama üzme kendini de reglin düzenliyse bir dahaki aya inşallah benim regl de düzensiz en son aynı şeyi yaşadım 4 pozitif test çıktı acelece özel hastaneye gittim elim titreye tireye sonuç negatif çok üzüldüm bide üstüne 55 gün regl olmadım düzensiz pcostan dolayı, ümidini kaybetme hep beraber mutlu haberlerle ayrılcaz burdan bugün değilse de başka bi gün
BendeAaaa cok.sasirdim su an
Benim.merakim iyice artacak yaaa her sonuc cikti o cikmadi doktor unutulmus tekrar kan ver dediBendeama geçti şaşkınlığım
Oooo şansımız yine yaver gidiyo kankaBenim.merakim iyice artacak yaaa her sonuc cikti o cikmadi doktor unutulmus tekrar kan ver dedi
Tabiki var, gayet normal bi durum aklına başka bişi getirme testi aynı şekilde yapmaya devam et, silikleşmeye başlayacaktır eli kulağında yaniKızlaaar 3 gündür Ovülasyon testim pik böyle olan var mı acaba yumurta oluşup çatlamıyor mu diye düşünmeye başladım gerçi doktora gittim daha önce pcos falan demedi testi böyle olanlar var mı aranızdaaa
Ama verecek zamanim yok artik bekleyecegim 3 gun kaldiOooo şansımız yine yaver gidiyo kankaver bakalım kuzu. Vardır bunda da bi hayır ya. Allahım inşallah bebiş vardır burda sevinç göz yaşları dökeriz çok aminnnn
Ver kuzu ya nolacak lütfen ver valla merak ederiz. Ama beklerim diyosan böylesi daha iyi gelecekse tabiki sen bilirsinAma verecek zamanim yok artik bekleyecegim 3 gun kaldi
Veririm de çalışıyorum zaman yok artik sali boşum sadeve kan alimi 10 da bitiyor burdaVer kuzu ya nolacak lütfen ver valla merak ederiz. Ama beklerim diyosan böylesi daha iyi gelecekse tabiki sen bilirsin
Evet ya ne sıkıntılı işler, yani gelmişiz bilmem kaç yılına, çok mu zor acaba şu gebelik için yeni testler üretmek filanVeririm de çalışıyorum zaman yok artik sali boşum sadeve kan alimi 10 da bitiyor burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?