Yumurtlama akıntısı olup ovulasyon sonucu negatif olanlar

Kızlar, hastaneyi aradım sonuç sordum ve negatif olduğunu öğrendim. Yani gebe değilim aşırı şaşırdım. Artimed kullanmayın dört tane test yaptım üç gün içerisinde ve dördü de pozitif gösterdi aman diyeyim.

Eklentiler

• 1000009726.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 45
Kuzum aynısını yaşadım ben de yine test yap regl olmazsan ama üzme kendini de reglin düzenliyse bir dahaki aya inşallah benim regl de düzensiz en son aynı şeyi yaşadım 4 pozitif test çıktı acelece özel hastaneye gittim elim titreye tireye sonuç negatif çok üzüldüm bide üstüne 55 gün regl olmadım düzensiz pcostan dolayı, ümidini kaybetme hep beraber mutlu haberlerle ayrılcaz burdan bugün değilse de başka bi gün

Üzülmedim kuzu, ne olursa olsun hayırlısı olsun

Kızlaaar 3 gündür Ovülasyon testim pik böyle olan var mı acaba yumurta oluşup çatlamıyor mu diye düşünmeye başladım gerçi doktora gittim daha önce pcos falan demedi testi böyle olanlar var mı aranızdaaa

Eklentiler

• IMG_3682.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 29
Tabiki var, gayet normal bi durum aklına başka bişi getirme testi aynı şekilde yapmaya devam et, silikleşmeye başlayacaktır eli kulağında yani PCOS da insanlar pik giremiyor kuzu. Aklına getirme yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…