- 23 Nisan 2023
- 1.607
- 282
- 53
- 37
- Konu Sahibi Unconscionable
-
Yumurtlamam belli degil benim bugun adetim 2 gun geciyor ben yumrtlama donemleridne kanama görmüştüm ondan hamilelik olabilir mi diye bekliyiruz varsa da gec olcak herhalde cok net cizgi hic cikmadiEVET BUNDA BENDE GÖRDÜM.KAÇ GÜN GEÇTİ YUMURTLAMADAN BERİ
Dha olamadım olmadikca umudum artıyor ama arada kanama gördüm diye mi geçiyor onu merak ediyorumKasette görünüyor kuzu
Yerleşmeysi o kanama. Bu da bi ihtimal dimiDha olamadım olmadikca umudum artıyor ama arada kanama gördüm diye mi geçiyor onu merak ediyorum
Evwt ama testekrde cikmazmiydi o zman net bur cizgi hic görmedimYerleşmeysi o kanama. Bu da bi ihtimal dimi
Bilmiyorum ki kuzu valla bu işler belli olmuyor sonuçta, bizde çıktı de noldu kocaman negatif, regl oldum bitti bile yaniEvwt ama testekrde cikmazmiydi o zman net bur cizgi hic görmedim
Wvet bndde merak ediyorum sira aldim persembeye adetim gelirse iptal edecegim gelmezsee gidecegim son testim az oncekiBilmiyorum ki kuzu valla bu işler belli olmuyor sonuçta, bizde çıktı de noldu kocaman negatif, regl oldum bitti bile yanibir rüzgar gibiiii geçtiiiiii nınınıııınıııım
Yine görünüyor kuzu, iyi yapmışsın perşembeye almakla. Ay inşallah vardır yaaaWvet bndde merak ediyorum sira aldim persembeye adetim gelirse iptal edecegim gelmezsee gidecegim son testim az onceki
Benimki bildiğin su gibiydi bazen de kremsi kıvamda idi kuzuIns ya canim akinti konusunda fikrin var mi seffat ve jel gibu geliyor su rengi
Perşembe ola hayrola, var gibi yani, eskiler adetin üzerinden 2 hafta geçmesine beklermiş ya biz de öyle olabilsek keşke, çok bilmekten bu haldeyiz kızlar. Çok merak ediyorum perşembeye de çok var gibiBenimki bildiğin su gibiydi bazen de kremsi kıvamda idi kuzu
Ben olacagim diye korkuyorum sivi geliyor gidiyorum lavoboya bakıyorum beyaz yada seffaf karnim agriyor birazPerşembe ola hayrola, var gibi yani, eskiler adetin üzerinden 2 hafta geçmesine beklermiş ya biz de öyle olabilsek keşke, çok bilmekten bu haldeyiz kızlar. Çok merak ediyorum perşembeye de çok var gibiinşallah bebiş vardır ve sağlıklı bi şekilde tutunuyordur diyelim
Persembeye kadar gelmez insPerşembe ola hayrola, var gibi yani, eskiler adetin üzerinden 2 hafta geçmesine beklermiş ya biz de öyle olabilsek keşke, çok bilmekten bu haldeyiz kızlar. Çok merak ediyorum perşembeye de çok var gibiinşallah bebiş vardır ve sağlıklı bi şekilde tutunuyordur diyelim
Tamam gebelikte de böyle oluyor kuzuBen olacagim diye korkuyorum sivi geliyor gidiyorum lavoboya bakıyorum beyaz yada seffaf karnim agriyor biraz
Bebek yoksa gelsin kuzu düzen önemli, bebek varsa tabiki gelmesin, ama bence var hislerim öyle söylüyorPersembeye kadar gelmez ins
Hislerin güçlü mu yengecmsin sendeBebek yoksa gelsin kuzu düzen önemli, bebek varsa tabiki gelmesin, ama bence var hislerim öyle söylüyor
İnşallah olumlu haber alırsın ve bizde burdan olumlu bi haber çıktı diye sevinir umut dolarız aminnnIns yaa iyi sonuc olur şok olurum mitlu olurum
Hislerin güçlü mu yengecmsin send
Bogayım kuzuHislerin güçlü mu yengecmsin sende
canım merhaba.adetim bitiyor demişsin.bize de fikir olsun ovu testleri falan yaparsan atsanBogayım kuzu
Aylarca yumurtlama belirtisi arayıp testlerde boğulmuş biri olarak şunu söylemek istedim hamile kaldığım ay hiçbir şekilde yumurtlama akintim yoktu hatta hiç ihtimal vermedim ama hamile kaldimMerhaba arkadaşlar,aranıza yeni katıldım, gebelik istiyorum öncesinde buralara gelip sürekli insanların yorumlarını okurdum, ovulasyon testi almaya karar verdim bundan iki ay önce 5 haftalık bir düşük yaşadım. Şimdi ise ovulasyon testi ile takip ederek nokta atışı yapmak istiyorum. 1 temmuz regl başlangıcı idi. Döngü ise 27 gün düzenlidir. Testlere başladım ve foto yükledim umarım doğru yüklemişimdir. sorunum ise ayın 10 unda yumurta akı kıvamında dediğimiz akıntı başladı buna rağmen testlerde pik vs göremiyorum testlerde bi sorun olabilir mi başına gelen varmı? Testleri sabah sekiz dokuz gibi uyanıp ilk idrarı yaptıktan iki saat sonraki idrar ile yaptım. Ayrıca 10. Ve 11. Günü değerlendirdim tabi ancak kafamda soru işaretleri var, bu arada testim innovitanın sattığı aynı hassaslıkta olan arsima testlerden, yani üç gündür azalarak devam eden akıntı var testlerde pik yok. cevaplarınızı bekliyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?