Bende öyle yapayım dedim ama yaşadığım yerde sadece salı çarşamba kan alınıyor bugün falan vermezsem bir hafta beklemek zorundayım bende geldim o yüzden vereceğim sen içine nasıl sinerse öyle yap benceEn güvendiğim testti o bile ylancı çıktı artıkay bakalım ya bekleyeyim diyorum adet günüme kadar ya da test alayım koyulaşıyo mu diye takıp edeyim bilemedim valla
Evet geçen ay özellikle predictor softec silik çıkardı aynı bugünki attığım gibiydi.kan verdim 0.5 çıktı.bu bende senede 4-5 kere oluyoAaa çok ilginç farklı farklı testlerle deniyorsun değil mi
İnşallah güzel haberler alırsın canımReglim gelmezse vereceğim canım kısmet
Ayy kan ver bence 1 hafta zor beklenir.inşallah gönlünce olur her şeyBende öyle yapayım dedim ama yaşadığım yerde sadece salı çarşamba kan alınıyor bugün falan vermezsem bir hafta beklemek zorundayım bende geldim o yüzden vereceğim sen içine nasıl sinerse öyle yap bence
Predictor a da baya iyi diyorlar hatta ben de övüyor insanlar diye yeni aldım kargoda su an hiçbiri guvenilir değil demek ki çare kan vermekEvet geçen ay özellikle predictor softec silik çıkardı aynı bugünki attığım gibiydi.kan verdim 0.5 çıktı.bu bende senede 4-5 kere oluyo
Amin hepimizin inşallahAyy kan ver bence 1 hafta zor beklenir.inşallah gönlünce olur her şey
Predictor çok iyiydi ama kendini bozdu bu senePredictor a da baya iyi diyorlar hatta ben de övüyor insanlar diye yeni aldım kargoda su an hiçbiri guvenilir değil demek ki çare kan vermek
İnşallah sen de hepimiz güzel haberler alırızİnşallah güzel haberler alırsın canım
Ins canimİnşallah sen de hepimiz güzel haberler alırız
Bu benim var dediklerim mi sonrakiler mı çünkü iki türlüde gördüm o silik çizgiyiBunlar
Bunu seninle yazistiktan sonra yaptim aksamki degil yani sabah 9 gibi yaptim yukariya bakarsan cikmadi yazdim sana sonra bir baktim ciktiBu benim var dediklerim mi sonrakiler mı çünkü iki türlüde gördüm o silik çizgiyi
Biz seninle diğer grupta da konuşmuşuz aynı anlardaBunu seninle yazistiktan sonra yaptim aksamki degil yani sabah 9 gibi yaptim yukariya bakarsan cikmadi yazdim sana sonra bir baktim cikti
Bnde bunda net görüyorum bakalim artik evet grup cok.bnde hangine yazacagimi şaşıyorumBiz seninle diğer grupta da konuşmuşuz aynı anlarda
Ben iki görselde de gördüm hafif her iki gurptaki fotoları teyit ettim tekrar
Ya zaten laboquickin olayı o hiç kuruma yalancı pozitif çıkarmıyor o yüzden sen yine bir takip et ihtimal varKuruma olabilir ama dunkunde cikmadi hala copte bembeyaz dünkü
Kız naptın ne durumdasinDoğru diyorsun canım ah hepimiz güzel haberler alalım bu ay inşallah
Kan verdim canım sonuç bekliyorumKız naptın ne durumdasin
Hadi inşallah ya bende erken gebelik testi yaptım şimdi days doktor negatif çıktı cumartesi günü son günüm olsa çıkardı herhaldeKan verdim canım sonuç bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?