- 1 Eylül 2022
- 355
- 202
- 18
- 28
- Konu Sahibi Caresiolmayancare
-
Eşiniz ne iş yapıyorMrb eşim 7 ay önce Sırbistana çalışmaya gitti gitmesin diye söyledim çok uğraştım türkiyede başka şehirlerde çalışmasını söyledim hatta abileri bile istemiyor gitmesini..benim bu konulara karışmaya hakkım olmadığını bağıra bağıra kırıcı sözlerle hep söyledi. Neyse 2 3 haftadır geldi 7 ay çalıştı. Bu arada hem oğlum hem kızım var çok şükür.4 yıldır kardeş istiyoruz çocuklara doktor erken menapoza girme riski olduğumu söyledi bebek konusunu ertelemeyin dedi. Eşim eve gelene yakın hsg çektirdim 2 çocukla falan. Klomen kullandım neyse eşime dedim ki bu tedavi çözümlenene kadar yakın yerlerde çalış gelip gidersin tedavi boyunca kabul etti tabiki dedi. Dün akşam telefon geldi Sırbistan da 1.5 yıl iş var. Eşim kabul etti ve salı günü gidiyor ben konuşmak istemedim konuyu uyucam dedim. Şimdi nasıl tepki koymalıyım. Haksızmıyım? Ne demeliyim boşanamam maalesef.
Size bagırarak bana karışmaya hakkın yok tarzı konuşan birine neden bir çocuk daha diye sormak istiyorumMrb eşim 7 ay önce Sırbistana çalışmaya gitti gitmesin diye söyledim çok uğraştım türkiyede başka şehirlerde çalışmasını söyledim hatta abileri bile istemiyor gitmesini..benim bu konulara karışmaya hakkım olmadığını bağıra bağıra kırıcı sözlerle hep söyledi. Neyse 2 3 haftadır geldi 7 ay çalıştı. Bu arada hem oğlum hem kızım var çok şükür.4 yıldır kardeş istiyoruz çocuklara doktor erken menapoza girme riski olduğumu söyledi bebek konusunu ertelemeyin dedi. Eşim eve gelene yakın hsg çektirdim 2 çocukla falan. Klomen kullandım neyse eşime dedim ki bu tedavi çözümlenene kadar yakın yerlerde çalış gelip gidersin tedavi boyunca kabul etti tabiki dedi. Dün akşam telefon geldi Sırbistan da 1.5 yıl iş var. Eşim kabul etti ve salı günü gidiyor ben konuşmak istemedim konuyu uyucam dedim. Şimdi nasıl tepki koymalıyım. Haksızmıyım? Ne demeliyim boşanamam maalesef.
3. çocuk büyük cesaret ya, hem de kocanız yok yanınızda. 2 tane varmış, Allah onlara ömür yazsın, ne gerek var?Mrb eşim 7 ay önce Sırbistana çalışmaya gitti gitmesin diye söyledim çok uğraştım türkiyede başka şehirlerde çalışmasını söyledim hatta abileri bile istemiyor gitmesini..benim bu konulara karışmaya hakkım olmadığını bağıra bağıra kırıcı sözlerle hep söyledi. Neyse 2 3 haftadır geldi 7 ay çalıştı. Bu arada hem oğlum hem kızım var çok şükür.4 yıldır kardeş istiyoruz çocuklara doktor erken menapoza girme riski olduğumu söyledi bebek konusunu ertelemeyin dedi. Eşim eve gelene yakın hsg çektirdim 2 çocukla falan. Klomen kullandım neyse eşime dedim ki bu tedavi çözümlenene kadar yakın yerlerde çalış gelip gidersin tedavi boyunca kabul etti tabiki dedi. Dün akşam telefon geldi Sırbistan da 1.5 yıl iş var. Eşim kabul etti ve salı günü gidiyor ben konuşmak istemedim konuyu uyucam dedim. Şimdi nasıl tepki koymalıyım. Haksızmıyım? Ne demeliyim boşanamam maalesef.
Ikinciyi belki ama sonrasi insani korkutuyo. Coook cocuk sevmek yolda gordugun bebeleri yalayip yutmak gerek bu dusunce icinBir çocuğum olunca ikinciyi üçüncüyü dördüncüyü bu kadar körü körüne isteyecek miyim çok merak ediyorum, mantığını anlayamıyorum asla çünkü. Çocukların kardeşi var malum, kardeş istiyoruz demek biraz garip bir bahane.
Her neyse o sizin tercihiniz de, aldığı para daha iyiyse ve Türkiye'de öyle bir para kazanamayacaksa gitmesi bana çok garip gelmiyor. Ama eğer gitme sebebi paraysa adam çocuklarına size bakabilmek yetebilmek için ülke değiştirirken 3.çocuk diye tutturmak bunaltmış da olabilir kendisini.
Size bağırması çağırması, sözünüzü hiçbir şekilde dikkate almaması ayıp, o da ayrı.
Peki sizin üçüncü çocuğu yapmaktaki amacınız ve motivasyonunuz nedir tam olarak?
Her şey bir yana hepsine aynı manevi desteği veremem diye korkarım ben yahu, ergen çocuğun ihtiyacı farklıdır, daha küçük çocuğun farklıdır, bebeğin farklıdır, üçüne de olması gereken psikolojik yaklaşımı hele de böyle bir baba varken yapabilmek imkansız geliyor banaIkinciyi belki ama sonrasi insani korkutuyo. Coook cocuk sevmek yolda gordugun bebeleri yalayip yutmak gerek bu dusunce icin
Bence de çok doğru hem ergen kızım var hemde küçük kızım Ayyyy psikolojisi çok farklı birde bebek düşünemiyorumHer şey bir yana hepsine aynı manevi desteği veremem diye korkarım ben yahu, ergen çocuğun ihtiyacı farklıdır, daha küçük çocuğun farklıdır, bebeğin farklıdır, üçüne de olması gereken psikolojik yaklaşımı hele de böyle bir baba varken yapabilmek imkansız geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?