Yurt dışına çalışmaya giden eşim ve sorunlarım lütfen fikir verin

Caresiolmayancare

✳ 🎀 𝒜𝓈𝒶𝒻&𝒜𝒹𝒶 🎀 ✳
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2022
355
202
18
28
Mrb eşim 7 ay önce Sırbistana çalışmaya gitti gitmesin diye söyledim çok uğraştım türkiyede başka şehirlerde çalışmasını söyledim hatta abileri bile istemiyor gitmesini..benim bu konulara karışmaya hakkım olmadığını bağıra bağıra kırıcı sözlerle hep söyledi. Neyse 2 3 haftadır geldi 7 ay çalıştı. Bu arada hem oğlum hem kızım var çok şükür.4 yıldır kardeş istiyoruz çocuklara doktor erken menapoza girme riski olduğumu söyledi bebek konusunu ertelemeyin dedi. Eşim eve gelene yakın hsg çektirdim 2 çocukla falan. Klomen kullandım neyse eşime dedim ki bu tedavi çözümlenene kadar yakın yerlerde çalış gelip gidersin tedavi boyunca kabul etti tabiki dedi. Dün akşam telefon geldi Sırbistan da 1.5 yıl iş var. Eşim kabul etti ve salı günü gidiyor ben konuşmak istemedim konuyu uyucam dedim. Şimdi nasıl tepki koymalıyım. Haksızmıyım? Ne demeliyim boşanamam maalesef.

Eşiniz ne iş yapıyor

Size bagırarak bana karışmaya hakkın yok tarzı konuşan birine neden bir çocuk daha diye sormak istiyorum

Size saygi bile duymuyor bu adam. Sirf uc cocuk olsun diye boyle bir adamdan cocuk yapmak istemek akil tutulmasi yasiyorsunuz sanirim. Siz onun hayatina karismicaksaniz ne diye evlenmis beyfendi kac yillik evlisiniz? Ben tepki vermezdim hayatima olabildigince bakmaya calisir hic bi konuda da o kisiye hesap vermezdim.

3. çocuk büyük cesaret ya, hem de kocanız yok yanınızda. 2 tane varmış, Allah onlara ömür yazsın, ne gerek var?

Bir çocuğum olunca ikinciyi üçüncüyü dördüncüyü bu kadar körü körüne isteyecek miyim çok merak ediyorum, mantığını anlayamıyorum asla çünkü. Çocukların kardeşi var malum, kardeş istiyoruz demek biraz garip bir bahane.

Her neyse o sizin tercihiniz de, aldığı para daha iyiyse ve Türkiye'de öyle bir para kazanamayacaksa gitmesi bana çok garip gelmiyor. Ama eğer gitme sebebi paraysa adam çocuklarına size bakabilmek yetebilmek için ülke değiştirirken 3.çocuk diye tutturmak bunaltmış da olabilir kendisini.

Size bağırması çağırması, sözünüzü hiçbir şekilde dikkate almaması ayıp, o da ayrı.

Ikinciyi belki ama sonrasi insani korkutuyo. Coook cocuk sevmek yolda gordugun bebeleri yalayip yutmak gerek bu dusunce icin

Ikinciyi belki ama sonrasi insani korkutuyo. Coook cocuk sevmek yolda gordugun bebeleri yalayip yutmak gerek bu dusunce icin
Her şey bir yana hepsine aynı manevi desteği veremem diye korkarım ben yahu, ergen çocuğun ihtiyacı farklıdır, daha küçük çocuğun farklıdır, bebeğin farklıdır, üçüne de olması gereken psikolojik yaklaşımı hele de böyle bir baba varken yapabilmek imkansız geliyor bana

Bence de çok doğru hem ergen kızım var hemde küçük kızım Ayyyy psikolojisi çok farklı birde bebek düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…