- 23 Ağustos 2012
- 51.386
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.236
- 898
- Konu Sahibi Caresiolmayancare
-
üyemiz sert yorum istiyorMerhaba ovulasyon testi almayı düşünüyorum
Ama hiç kullanmadım adetten kaç gün sonra kullanılır kaç defa. Kaç kutu alınmalı? Ve çıkan çizgiler ne anlam ifade ediyor
Bilenler yardımcı olabilir mi?
Not/ konum ve sorduğum soru dışında hiç bir yorum istemiyorum.. Cevap verenler için şimdiden teşekkür ederim
Yapabirlirsinizüyemiz sert yorum istiyor
Bedeni sağ ama ruhu yokAllah Allah!
Hiç kimseye de cevap vermemiş…
Benim bedenim benim kararım demek istiyor galiba…
Çok ilginç!
15 sayfa mesajda çoğunluk 3. çocuğu makul bulmamış ve çok haklılar. Yurt dışında para kazanmaya çalışan ve çoluk çocuğunu buralarda perişan eden bir baba ve üçüncüyü yapma derdine düşmüş bir anne. Konuyu burada tartışmaya açmış ve gerçekten yazılanlar hiç umrunda olmamış.
Yeni konusu Ovulasyon testi nasıl kullanılır
Valla hangi cesaretle üçüncüye yelteniyor, anlamıyorum. Sosyoekonomik durumum iyi olmasına rağmen 3,5 yaşında tek çocuğum var ve ikinciye kararımızı ancak alabildik. Üçüncüyü hayal bile edemiyoruz. Öylesine üreyip masum ve günahsız çocukları da perişan ediyorlar. Yazık, çok yazık.
Öncelikle konuyu tartışmaya açtığımda dair bir cümle gösterin konu çocuk yapıp yapmamam mı yoksa Bi tepki konusunda haklı yada haksız olduğumu sormammı.?15 sayfa mesajda çoğunluk 3. çocuğu makul bulmamış ve çok haklılar. Yurt dışında para kazanmaya çalışan ve çoluk çocuğunu buralarda perişan eden bir baba ve üçüncüyü yapma derdine düşmüş bir anne. Konuyu burada tartışmaya açmış ve gerçekten yazılanlar hiç umrunda olmamış.
Yeni konusu Ovulasyon testi nasıl kullanılır
Valla hangi cesaretle üçüncüye yelteniyor, anlamıyorum. Sosyoekonomik durumum iyi olmasına rağmen 3,5 yaşında tek çocuğum var ve ikinciye kararımızı ancak alabildik. Üçüncüyü hayal bile edemiyoruz. Öylesine üreyip masum ve günahsız çocukları da perişan ediyorlar. Yazık, çok yazık.
Şikayet edildiniz.
Ooo fena...Şikayet edildiniz.
Bu şartlarda 3. çocuk telaşı nedir ya? Her şeyi geçtim her birine birer simit ayran almaya kalksan 75tl (halk ekmekten anca). Okul masrafları vs saymıyorum bile.Mrb eşim 7 ay önce Sırbistana çalışmaya gitti gitmesin diye söyledim çok uğraştım türkiyede başka şehirlerde çalışmasını söyledim hatta abileri bile istemiyor gitmesini..benim bu konulara karışmaya hakkım olmadığını bağıra bağıra kırıcı sözlerle hep söyledi. Neyse 2 3 haftadır geldi 7 ay çalıştı. Bu arada hem oğlum hem kızım var çok şükür.4 yıldır kardeş istiyoruz çocuklara doktor erken menapoza girme riski olduğumu söyledi bebek konusunu ertelemeyin dedi. Eşim eve gelene yakın hsg çektirdim 2 çocukla falan. Klomen kullandım neyse eşime dedim ki bu tedavi çözümlenene kadar yakın yerlerde çalış gelip gidersin tedavi boyunca kabul etti tabiki dedi. Dün akşam telefon geldi Sırbistan da 1.5 yıl iş var. Eşim kabul etti ve salı günü gidiyor ben konuşmak istemedim konuyu uyucam dedim. Şimdi nasıl tepki koymalıyım. Haksızmıyım? Ne demeliyim boşanamam maalesef.
Çok bilmiyorum burayı lütfen kopyala yapıştır yaparmısınızOoo fena...
Çeviriyorsun dediğimde inkar etmiştin hatırladın mı?
Çok bilmiyorum burayı lütfen kopyala yapıştır yaparmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?