- 30 Aralık 2009
- 23.879
- 96.084
- 1.123
- Konu Sahibi Caresiolmayancare
-
Aman ya.Bende artık tedavi olmayacağımı söyleyeceğim zaten
Karşımda çocuk diye tutturan biri var. Doktor bu tedaviyi uyguladı. Başta eşime gelecek kaygısı yüzünden çocuk istemediğimi söyledim. Oda Kabul etmediBu mu sizin istemeyen haliniz
Çocuk yaparken sözü dinleniliyor ama çalışmaya giderken gönülsüz. Çok ilginç, o çocuklar neyle büyütülecek acaba?Bu mu sizin istemeyen haliniz
Doğuracak olan sen degil misin ?Karşımda çocuk diye tutturan biri var. Doktor bu tedaviyi uyguladı. Başta eşime gelecek kaygısı yüzünden çocuk istemediğimi söyledim. Oda Kabul etmedi
Napabilirim
Hayır durumumuz iyi. Ev arsa var. Gitmesin diye değil. Öncesinde 7 ay zaten kaldı orda artık ihtiyacı yok parayaAman ya.
Bazen gerçekten boşa anlatıyoruz bazı şeyleri.
Arkadaşım bak eşim boyacı diyorsun, zengin de degilsiniz.
Olsanız eşiniz zaten gitmezdi.
3. çocugu eşin istiyor diyelim peki.
Sen ne diye istiyorsun ?
Ben aslında nedenini biliyorum.
GİTMESİN DİYE !
Öyle yapacağımDoğuracak olan sen degil misin ?
Ne demek n'apabilirim ?
İstemiyorum diyeceksin bitecek.
Daş mı yiyecekler ki, tedaviye tonla para, doğuma tonla para, mamaya beze doktora tonla para...Aman ya.
Sen ne diye istiyorsun ?
GİTMESİN DİYE !
Ne demek ihtiyacı yok ?Hayır durumumuz iyi. Ev arsa var. Gitmesin diye değil. Öncesinde 7 ay zaten kaldı orda artık ihtiyacı yok paraya
Annem gibi konuşacağım.Karşımda çocuk diye tutturan biri var. Doktor bu tedaviyi uyguladı. Başta eşime gelecek kaygısı yüzünden çocuk istemediğimi söyledim. Oda Kabul etmedi
Napabilirim
Hanımefendi ben çocuk istemiyorum demiş beyefendi kabul etmemiş. Bak sen şu işeÇocuk yaparken sözü dinleniliyor ama çalışmaya giderken gönülsüz. Çok ilginç, o çocuklar neyle büyütülecek acaba?
Hanımefendi evin arsanın yapı malzemesini yiyemeyeceğiniz için adam gidiyor işe. 2 çocuklu bir ev nasıl geçindiriliyor şu ekonomik şartlarda haberiniz var mı?Hayır durumumuz iyi. Ev arsa var. Gitmesin diye değil. Öncesinde 7 ay zaten kaldı orda artık ihtiyacı yok paraya
Halbuki 2 tanenin tutamadığını 3.sü tutmaz amaAman ya.
Sen ne diye istiyorsun ?
GİTMESİN DİYE !
Adam sizi takmıyor bile, hala 3. Çocuk diye kovalama amacınızı anlamıyorum. Boşanamam diyorsun daha da üremeye çalışıyosun ki iyice bağlan adama diye. Allah akıl fikir versin.Mrb eşim 7 ay önce Sırbistana çalışmaya gitti gitmesin diye söyledim çok uğraştım türkiyede başka şehirlerde çalışmasını söyledim hatta abileri bile istemiyor gitmesini..benim bu konulara karışmaya hakkım olmadığını bağıra bağıra kırıcı sözlerle hep söyledi. Neyse 2 3 haftadır geldi 7 ay çalıştı. Bu arada hem oğlum hem kızım var çok şükür.4 yıldır kardeş istiyoruz çocuklara doktor erken menapoza girme riski olduğumu söyledi bebek konusunu ertelemeyin dedi. Eşim eve gelene yakın hsg çektirdim 2 çocukla falan. Klomen kullandım neyse eşime dedim ki bu tedavi çözümlenene kadar yakın yerlerde çalış gelip gidersin tedavi boyunca kabul etti tabiki dedi. Dün akşam telefon geldi Sırbistan da 1.5 yıl iş var. Eşim kabul etti ve salı günü gidiyor ben konuşmak istemedim konuyu uyucam dedim. Şimdi nasıl tepki koymalıyım. Haksızmıyım? Ne demeliyim boşanamam maalesef.
Adam seni takmıyor ki? Sorsa ne değişecek fikirlerin umrunda gibi mi duruyo. Hayır boşanmayacaksın da, kurcalama. Otur bari para yollar takıl çocuklarınla.Yani
Bana sorması gerekmezmi gitsemmi gitmesemmi diye
Neden saygı duymadığını düşünüyorsunuz aynı şey bizle riçin olsa kadına iş teklifi gelse adam istemese size saygısı yok üçüncü çocuğu yapıp evde oturtacak dersinizSize saygi bile duymuyor bu adam. Sirf uc cocuk olsun diye boyle bir adamdan cocuk yapmak istemek akil tutulmasi yasiyorsunuz sanirim. Siz onun hayatina karismicaksaniz ne diye evlenmis beyfendi kac yillik evlisiniz? Ben tepki vermezdim hayatima olabildigince bakmaya calisir hic bi konuda da o kisiye hesap vermezdim.
O zaman eşiniz sizden kaçıyordur belkiHayır maddi durum var evimiz var Arsamız var birikim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?