Yurt dışına çalışmaya giden eşim ve sorunlarım lütfen fikir verin

Bende artık tedavi olmayacağımı söyleyeceğim zaten
Aman ya.
Bazen gerçekten boşa anlatıyoruz bazı şeyleri.
Arkadaşım bak eşim boyacı diyorsun, zengin de degilsiniz.
Olsanız eşiniz zaten gitmezdi.
3. çocugu eşin istiyor diyelim peki.
Sen ne diye istiyorsun ?
Ben aslında nedenini biliyorum.
GİTMESİN DİYE !

Bu mu sizin istemeyen haliniz
Karşımda çocuk diye tutturan biri var. Doktor bu tedaviyi uyguladı. Başta eşime gelecek kaygısı yüzünden çocuk istemediğimi söyledim. Oda Kabul etmedi
Napabilirim

Karşımda çocuk diye tutturan biri var. Doktor bu tedaviyi uyguladı. Başta eşime gelecek kaygısı yüzünden çocuk istemediğimi söyledim. Oda Kabul etmedi
Napabilirim
Doğuracak olan sen degil misin ?
Ne demek n'apabilirim ?
İstemiyorum diyeceksin bitecek.

Hayır durumumuz iyi. Ev arsa var. Gitmesin diye değil. Öncesinde 7 ay zaten kaldı orda artık ihtiyacı yok paraya

Daş mı yiyecekler ki, tedaviye tonla para, doğuma tonla para, mamaya beze doktora tonla para...

Hayır durumumuz iyi. Ev arsa var. Gitmesin diye değil. Öncesinde 7 ay zaten kaldı orda artık ihtiyacı yok paraya
Ne demek ihtiyacı yok ?
Ev barınma ihtiyacınız için gerekli.
Para da geçinmeniz için.
2 çocugunuz var, bunların hayatlarını idame ettirmeleri için evin duvarlarını kaşıkla sıyırıp yedirmeyeceksiniz.

Napabilirim
Annem gibi konuşacağım.

Eşiniz camdan atla dese atlayacak mısınız? Ne demek kabul etmedi? Kendi vücudunuz hakkında söz sahibi değil misiniz? Birikimimiz var diyorsunuz eşim boyacı diyorsunuz, babalar da çocuklarını düşünmeli tamam ama sizin anne olarak onların geleceğini daha fazla düşünmeniz gerekirken "kabul etmedi" bahane, kusura bakmayın

Çocuk yaparken sözü dinleniliyor ama çalışmaya giderken gönülsüz. Çok ilginç, o çocuklar neyle büyütülecek acaba?
Hanımefendi ben çocuk istemiyorum demiş beyefendi kabul etmemiş. Bak sen şu işe

Hanımefendi evin arsanın yapı malzemesini yiyemeyeceğiniz için adam gidiyor işe. 2 çocuklu bir ev nasıl geçindiriliyor şu ekonomik şartlarda haberiniz var mı?

Halbuki 2 tanenin tutamadığını 3.sü tutmaz ama
Onu düşünemiyor işte

Adam sizi takmıyor bile, hala 3. Çocuk diye kovalama amacınızı anlamıyorum. Boşanamam diyorsun daha da üremeye çalışıyosun ki iyice bağlan adama diye. Allah akıl fikir versin.

Neden saygı duymadığını düşünüyorsunuz aynı şey bizle riçin olsa kadına iş teklifi gelse adam istemese size saygısı yok üçüncü çocuğu yapıp evde oturtacak dersiniz

Bakın dayanamadım eski konunuza baktım.
Siz rahatsızken eşinizin yurtdışı dönüşü doktor ilişkiyi yasakladıgı halde korunmalı ilişkiye girebilir miyim diye sormuş ve eşim anlayışla karşılamaz maalesef demisşiniz.
Bu adama niye 3 ya niye ?
Daha senin hasta haline bile saygısı yok ya.
Amaaaaan

Adamı 2 çocuk eve bağlamamış 3 hiç bağlamaz daha çok uzaklaşır ha bi de aylarca görüşmüyorsunuz bi gidiyor hiç gelmiyor size saygısı yok evle ilgisiz adamın başka hayatı var resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…