- 24 Mayıs 2017
- 7.494
- 14.701
- 248
- 34
- Konu Sahibi Caresiolmayancare
-
Verilemiyo zaten. Ozellikle ilk bebeklik doneminde buyukleri biraz baskasinin idare etmesi gerekebikiyo. Es yoksa digerlerine bakmak imkansiz gibiHer şey bir yana hepsine aynı manevi desteği veremem diye korkarım ben yahu, ergen çocuğun ihtiyacı farklıdır, daha küçük çocuğun farklıdır, bebeğin farklıdır, üçüne de olması gereken psikolojik yaklaşımı hele de böyle bir baba varken yapabilmek imkansız geliyor bana
Eşiniz ne iş yapıyor
Önce çatlatma iğnesi konusunda dolandı, şimdi hesap bilgilerini düzenliyorAllah Allah!
Hiç kimseye de cevap vermemiş…
Benim bedenim benim kararım demek istiyor galiba…
Çok ilginç!
Çocuğu zaten eşim istiyor ben istemiyorum o yüzden kızıyorum zaten hem tedavi yaptırıyor hemde yarıda bırakıyor diyrAdam para için yurt dışlarında cebelleşiyor siz ha bire üreyeceğim diye dolanıyorsunuz,Allah bağışlasın zaten halihazırda 2 çocuk varmış. Hiç olmasa tamam haklısınız diyeceğim de,şu devirde 3 çocuk,üstelik eş yurt dışında çalışırken aşırı mantıksız ya. İnanılmaz hayatlarınız var gerçekten
Ama evli barklı adam. Tedaviyi bana yaptırdı yarıda bırakıyor şimdideAllah Allah!
Hiç kimseye de cevap vermemiş…
Benim bedenim benim kararım demek istiyor galiba…
Çok ilginç!
Bu ne demek?Ama evli barklı adam
Evet hiç bir saygısı yok çocuğu o istiyorŞaka misiniz sizin görüşünüze varliginiza saygı bile duymayan adama 3. Cocugu vereceksiniz bir de. 2 çocukla tek basima usg çektirdim diyorsunuz. 3 çocukla tek başınıza ne yapacaksınız?
Lütfen haklımıyım onu söyleyin siz bende bu mantıkla istemiyorum zaten ama karşımdaki istiyorGelişmekte olan ya da gelişmemiş ülkelerdeki bu çocuk sevdasını asla anlamayacagım arkadaş.
Memleket yangın yeri hala mı ya hala mı ?
Sen de isteme o zaman ?Evet hiç bir saygısı yok çocuğu o istiyor
Bana sorması gerekmezmi gitsemmi gitmesemmi diyeBu ne demek?
Degilsin.Lütfen haklımıyım onu söyleyin siz bende bu mantıkla istemiyorum zaten ama karşımdaki istiyor
Bende artık tedavi olmayacağımı söyleyeceğim zatenSen de isteme o zaman ?
Tepkim yersiz mi diye düşündümDegilsin.
Adam istiyorsa sen isteme yahu.
Bu kadar basit, nesine haklı haksız mantıgı yürütelim.
Lütfen haklımıyım onu söyleyin siz bende bu mantıkla istemiyorum zaten ama karşımdaki istiyor
Bende klomen ve ovitrelle kullandım adetime daha var ama ovitrelleden 13 gün geçti. Eşime test almasını söyledim bugün
Resmen negatif olmasını göreceğimi bile bile bakmak istiyorum
Ovitrelleden sonra 15 günde test yapılırmış
Hayır maddi durum var evimiz var Arsamız var birikim varEşiniz yurtdışına çalışmaya gittiğine göre maddi anlamda ihtiyacınız var. Hal böyleyken, ülke ekonomisi de ortadayken 3. çocuk neden ya neden? Gerçekten merak ediyorum.
2 çocuğunuzu güzelce büyütün, sonra girin bir işe, eşiniz de yurtdışına gitmek zorunda kalmasın, siz de herhangi bir olumsuzluk da maalesef boşanamam demezsiniz belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?