Yurt dışına çalışmaya giden eşim ve sorunlarım lütfen fikir verin

Verilemiyo zaten. Ozellikle ilk bebeklik doneminde buyukleri biraz baskasinin idare etmesi gerekebikiyo. Es yoksa digerlerine bakmak imkansiz gibi

Eşiniz yurtdışına çalışmaya gittiğine göre maddi anlamda ihtiyacınız var. Hal böyleyken, ülke ekonomisi de ortadayken 3. çocuk neden ya neden? Gerçekten merak ediyorum.

2 çocuğunuzu güzelce büyütün, sonra girin bir işe, eşiniz de yurtdışına gitmek zorunda kalmasın, siz de herhangi bir olumsuzluk da maalesef boşanamam demezsiniz belki.

Adam para için yurt dışlarında cebelleşiyor siz ha bire üreyeceğim diye dolanıyorsunuz,Allah bağışlasın zaten halihazırda 2 çocuk varmış. Hiç olmasa tamam haklısınız diyeceğim de,şu devirde 3 çocuk,üstelik eş yurt dışında çalışırken aşırı mantıksız ya. İnanılmaz hayatlarınız var gerçekten

Çocuğu zaten eşim istiyor ben istemiyorum o yüzden kızıyorum zaten hem tedavi yaptırıyor hemde yarıda bırakıyor diyr

Şaka misiniz sizin görüşünüze varliginiza saygı bile duymayan adama 3. Cocugu vereceksiniz bir de. 2 çocukla tek basima usg çektirdim diyorsunuz. 3 çocukla tek başınıza ne yapacaksınız?
Evet hiç bir saygısı yok çocuğu o istiyor

Gelişmekte olan ya da gelişmemiş ülkelerdeki bu çocuk sevdasını asla anlamayacagım arkadaş.
Memleket yangın yeri hala mı ya hala mı ?
Lütfen haklımıyım onu söyleyin siz bende bu mantıkla istemiyorum zaten ama karşımdaki istiyor

Hayır maddi durum var evimiz var Arsamız var birikim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…