- 1 Eylül 2022
- 355
- 204
- 18
- 29
- Konu Sahibi Caresiolmayancare
-
Tavsiyenize ihtiyacım yok. Elbette çalışmayı çok istiyorum fakat buna asla müsaade etmezler. Elbetteki onların emri altından çıkmam gerek normali bu. Elbetteki geçen ve gelecek yıllarıma yazık ve pişman olacağım ki zaten pişmanım. Konumun sebebi verdiğim tepki de haklı yada haksız olmamdı. Konu dışında ki tavsiyeniz için sağolun ama sizin söylediğiniz şeyleri yıllarca yapmaya çalıştım ben zaten hoşçakalınToplu anlamamışız
Sana bir tavsiye. Arkadaşların dediği gibi çocuk yapmayı değil çalışmayı düşün. Kocanın yurtdışında çalışmaya ayrı bir isteği var. Karşına her şey çıkabilir heeeer şey. Kocan olmadan kocanın ailesinin boyunduduğundan çıkmalısın. İlerde kaybettiğin vakit için çok pişman olacaksın.
Bu konular benim mi?Tüp bebek tedavisi yaptırdığımızı tam olarak konunun neresinden uydurdunuz
Merhabalar. Buraya sırf bunları yazmak içim geldim. Kendimde çok araştırdım kafam karıştı bir nebze anlaşılır olmak istiyorum
Konumuz hsg çekimi
Aslında 2 çocuğum var çok şükür yanlız 4 yıldır gebe kalamadım hsg istendi. 2 hafta boyunca grip oldum ve ertelendi bugün çektim. Adet tarihimden 16 gün fln geçti.
Doktor yumurtlama döneminde çekildiği için asla ilişkiye izin vermedi.
Konu dağıldı :) neyse anestezi ile çektim ben sonrasında ve şuan bile ağrım var onun dışında kanamam var. Oturmakta güçlük çekiyorum. Bazıları basit anlatıyor bunu kşiden kişiye elbet değişir. Acı eşiği yüksekte biriyim kızım 4 kilo ile normal doğum yaptım. Ona rağmen cesaret edemedim. Şuan olan ağrıdan ötürü iyiki böyle yapmışım diyorum. Bu konu hakkında söylicrklerim bu kadar..
Size sormak istediğim sorum var. Yukarıda anlattığım üzere doktor ilişkiye izin vermedi ve eşim 7 aydan sonra ilk defa yarın gelicek
Korunmalı olarak ilişkiye girmemde sakınca olurmu lütfen bilenler yardımcı olsun
Mrb. Bir kaç aydır klomen ve çatlama iğnesi tedavisi görüyorum. 1 hafta oldu iğneyi kullanmam.. Doktor bu ayda olmazsa gebelik iğne ile tedaviye geçeceğiz dedi. Bu iğne ile tedavi ne oluyor bilen varmı?
Haklısınız tabiki. Kapattım konuyu ben kafamda ve belirttim deKarışma hakkınızın olmadığı birine, boşanamam diyebileceğiniz birine neden 3.çocuk?
Çok fark etti ya gerçekten. Haldır huldur çocuk yapmaya çalışıyorsunuz, bu yöntemler de olmasa sonunuz tüp bebek. Sorun yöntem değil, sorun yanınızda bile olmayan adamdan üremeye çalışmanız.Bu konularda tüp bebek varmı?
Klomen ve ovitrelle var.. Tüp bebek ne demek biliyormusunuz acaba. Klomen sonrası doğal yolla cinsellik yaşanıyor ve sonucu bekleniyor
İyi madem çek öyle gud bayTavsiyenize ihtiyacım yok. Elbette çalışmayı çok istiyorum fakat buna asla müsaade etmezler. Elbetteki onların emri altından çıkmam gerek normali bu. Elbetteki geçen ve gelecek yıllarıma yazık ve pişman olacağım ki zaten pişmanım. Konumun sebebi verdiğim tepki de haklı yada haksız olmamdı. Konu dışında ki tavsiyeniz için sağolun ama sizin söylediğiniz şeyleri yıllarca yapmaya çalıştım ben zaten hoşçakalın
Para mı konuşuyoruz şimdi? Para yetmez ama, önce adam lazım, e adam gidiyor? Kimle göreceksiniz tedaviyi?Yo sorun tüp bebek diye aksettritmenizz.elbettki fark etti tüp bebek büyük paralar. Ama klomen ovitrelle toplam 500 TL bile değil. Lütfen önce üremek ne demek yolları nedir. Onları öğrenin. Çünkü aralarında dağlar kadar fark var. İyi akşamlar :)
Oldu by canımİyi madem çek öyle gud bay
Para mı konuşuyoruz şimdi? Para yetmez ama, önce adam lazım, e adam gidiyor? Kimle göreceksiniz tedaviyi?
Asıl siz yormayın ayol.Önce yaptığım tedaviyi anlayın siz. Basit bir şekilde anlamanız için harcanan parayla örnek verdim. Tüp bebek değil yani anlayın önce sonra. Adam da istediği tedaviyi yarıda bıraktığı için sorun yaşadık zaten. Yani sizin şuan yeni anladığınız sorunu. Konu halinde sordum bende. Siz yormayın kendinizi iyi akşamlar :),
By:)Asıl siz yormayın ayol.
Arkadaşlar topluca sen haklısın deyip dağılıyoruz
Oda eşimin, müthiş zekası:/Size bir sorum olacak. Sadece buna cevap verin başka şey istemiyorum. Eşinizin memleketine gitmek kimin parlak zekasının ürünü?
Anladım.Oda eşimin, müthiş zekası:/
Ben boşanmayı defalarca denedim istedim söyledim ama..... Tehdit etti yani bunu yapmaya cesaret edemedim.. Keşkeeeee boşanmayı isteseBu döngüyü kırmak zorundasınız başka yapacak bir şey yok. Artık eşinize rest çekip çalışır mısınız, boşanmakla mı tehdit edersiniz, gerçekten mi dava açarsınız bilemem.
Bu direnci gösteremezseniz eşiniz orada yeni bir hayat kurar, siz de en güzel yaşlarınızı kayınvalide evinde tek başınıza geçirirsiniz.
Varsayın ki eşiniz yarın geldi sizden boşanmak istedi. Bu durumda “gitmem” diye diretecek misiniz? Yoksa aile evinize dönmek, çalışıp iş bulmak gibi çözümler mi arayacaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?