Yurt dışına çalışmaya giden eşim ve sorunlarım lütfen fikir verin

Tavsiyenize ihtiyacım yok. Elbette çalışmayı çok istiyorum fakat buna asla müsaade etmezler. Elbetteki onların emri altından çıkmam gerek normali bu. Elbetteki geçen ve gelecek yıllarıma yazık ve pişman olacağım ki zaten pişmanım. Konumun sebebi verdiğim tepki de haklı yada haksız olmamdı. Konu dışında ki tavsiyeniz için sağolun ama sizin söylediğiniz şeyleri yıllarca yapmaya çalıştım ben zaten hoşçakalın

Tüp bebek tedavisi yaptırdığımızı tam olarak konunun neresinden uydurdunuz
Bu konular benim mi?

Mrb. Bir kaç aydır klomen ve çatlama iğnesi tedavisi görüyorum. 1 hafta oldu iğneyi kullanmam.. Doktor bu ayda olmazsa gebelik iğne ile tedaviye geçeceğiz dedi. Bu iğne ile tedavi ne oluyor bilen varmı?

Bu konularda tüp bebek varmı?
Klomen ve ovitrelle var.. Tüp bebek ne demek biliyormusunuz acaba. Klomen sonrası doğal yolla cinsellik yaşanıyor ve sonucu bekleniyor

Bu konularda tüp bebek varmı?
Klomen ve ovitrelle var.. Tüp bebek ne demek biliyormusunuz acaba. Klomen sonrası doğal yolla cinsellik yaşanıyor ve sonucu bekleniyor
Çok fark etti ya gerçekten. Haldır huldur çocuk yapmaya çalışıyorsunuz, bu yöntemler de olmasa sonunuz tüp bebek. Sorun yöntem değil, sorun yanınızda bile olmayan adamdan üremeye çalışmanız.

Yo sorun tüp bebek diye aksettritmenizz.elbettki fark etti tüp bebek büyük paralar. Ama klomen ovitrelle toplam 500 TL bile değil. Lütfen önce üremek ne demek yolları nedir. Onları öğrenin. Çünkü aralarında dağlar kadar fark var. İyi akşamlar :)

İyi madem çek öyle gud bay

Para mı konuşuyoruz şimdi? Para yetmez ama, önce adam lazım, e adam gidiyor? Kimle göreceksiniz tedaviyi?

Önce yaptığım tedaviyi anlayın siz. Basit bir şekilde anlamanız için harcanan parayla örnek verdim. Tüp bebek değil yani anlayın önce sonra. Adam da istediği tedaviyi yarıda bıraktığı için sorun yaşadık zaten. Yani sizin şuan yeni anladığınız sorunu. Konu halinde sordum bende. Siz yormayın kendinizi iyi akşamlar :),
Para mı konuşuyoruz şimdi? Para yetmez ama, önce adam lazım, e adam gidiyor? Kimle göreceksiniz tedaviyi?

Asıl siz yormayın ayol.

Bu döngüyü kırmak zorundasınız başka yapacak bir şey yok. Artık eşinize rest çekip çalışır mısınız, boşanmakla mı tehdit edersiniz, gerçekten mi dava açarsınız bilemem.

Bu direnci gösteremezseniz eşiniz orada yeni bir hayat kurar, siz de en güzel yaşlarınızı kayınvalide evinde tek başınıza geçirirsiniz.

Varsayın ki eşiniz yarın geldi sizden boşanmak istedi. Bu durumda “gitmem” diye diretecek misiniz? Yoksa aile evinize dönmek, çalışıp iş bulmak gibi çözümler mi arayacaksınız?

Ben boşanmayı defalarca denedim istedim söyledim ama..... Tehdit etti yani bunu yapmaya cesaret edemedim.. Keşkeeeee boşanmayı istese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…