Yurt dışına çalışmaya giden eşim ve sorunlarım lütfen fikir verin

Bu hayat pahalılığında adam sizin daha rahat yaşamanız için ülkesini değiştiriyor. Bunda bir kötülük yok.

Allah sağlıklı uzun ömür versin, 2 çocuğunuz var zaten. Onları nitelikli yetiştirmeye çabaladığınıza eminim ama 3.çocuk isteği neden?

Herkesi ben istemedim eşim istedi siz anlamadınız diye salak muamelesi yapıyorsun ama konunda bebeği isteyen sen gibi gözüküyorsun. Ama mesele bu da değil.baba evine gittim kabul etmediler, malesef boşanamıyorum dediğine göre sana göre de bu evlilik güzel gitmiyor. Demek ki ailen sahip çıksa boşanacaksın. E o halde eşin bile istemiş olsa bebeği senin kabul etmemen lazım değil mi? Tedavisiz olsa eşin zorluyor belki derim Bi nebze mantığı olur. Ama sen eşin yokken o iğneleri ilaçları aldığına göre gayet istiyorsun. Şimdi biz mi salağız Allah aşkına konuyu anlamamışım mı? Yanlış Bi karar verdim haklısınız gerçekten ben ne yapıyorum ya demek daha kolay değil mi?

Eşim istedi aslında ama ona güvenmekle hata yaptım. O sebeple vazgeçtim zaten konuşarak anlaştık kendisiyle kapattık

Ben boşanmayı defalarca denedim istedim söyledim ama..... Tehdit etti yani bunu yapmaya cesaret edemedim.. Keşkeeeee boşanmayı istese
Ee ne diyelim. Madem bu kadar çözümsüz bir durum, sesinizi çıkarmayın, kayınvalide ile yaşamaya devam edin.

Sizi hapseden, tehdit eden, bırakıp giden eş istiyor diye -hiç bir rasyonel yanı olmayan- üçüncü çocuk için tedavi olmaya gitmeniz hiç bir zaman yeterli resti çekmediğinizi düşündürüyor bana ama. Ya da durumunuz anlattığınız kadar kötü değil.

Konuda öyle görünüyor olabilir belki haklısınız. Ama öyle değil kendi istiyor. Ve buda mantıksız tabiki..kabul etmemen gerekiyordu erken menopoz diyince doktor başladı konu yani
Ayrıca yanlış bir karar almış olmamı bursa söylemem beni gocundurmaz ki. Asla.
Elbetteki bu yanlıştan döndüm. Yani bu konuyu kapattım ben zaten kendisinede söyledim. Israrla anlatmanın sebebi. Çocuğu ben mi eşimi istiyor değil.
Konum tepkimde haklı olup olmadığım. Yanlış anlamış olabilrmsnz sorumu?

Kayınvalide üst katta onunla birlikte değilim evim ayrı ama aile apartmanı yani başka şehirde değiliz. Bende öyle dediğiniz gibi düşünüp gerekn vicdan azabını çekiyorum zaten :/

Tamam ona da defalarca cevap verdik zaten. Hatta kocanın saygısız olduğunu yazdım. Sana tabi ki yurt dışına gitmek gibi kararda fikrini sormalı, hatta izin almalı. Senin kendi şehrinde çalışmana bile izin vermeyen adam yurt dışına çıkıyor ve sana mı soracağım diyor. Bu konuda haklı olduğunu 5 yaşındaki çocuk da söyler zaten. Hatta boşansan bile hakkın. Ama kusura bakma sormamış da olsan bizde haklı olarak böyle Bi durumda böyle Bi kocaya 3.çocuk için tedavi olman konusunu es geçemiyoruz, o konuda da yorum yapıyoruz.

Evet anlıyorum sizi. Haklısınız elbette. Ve. Sağolun tabiki. Ama öyle konu dışında saçma cevap veren üyeler oldu ki sizinde anlamadığınızı düşündüm
Konu bu değil tabiki ama bu düşünceyide söylemeniz normal tabiki uslubunca :)

Herkesin hayat tarzı farklı ama biz 2. Çocuğa cesaret edemiyoruz kaldı ki 3.. esinizde uzakta çok zor değil mi

Sorunuz hakli ya da haksiz olmaniz ama sorununuz baya cok. Insanlar da sizin gormek istemediginiz sorunlarinıza cevap vermisler. Ek olarak esiniz sizi aldatiyor olabilir mi . Bir onu arastirin derim ben

Sorunuz hakli ya da haksiz olmaniz ama sorununuz baya cok. Insanlar da sizin gormek istemediginiz sorunlarinıza cevap vermisler. Ek olarak esiniz sizi aldatiyor olabilir mi . Bir onu arastirin derim ben
Sorunum tabiki baya çok. Ama onları bursa sormadım. Ve tüm sorunlarımı giriyorum böyle yorumlarla göreceğimi hç sanmıyorum. Herşey in farkındayım
Ve olabilir bunu görmedim şüphede olmadı ama direkt yok diyemem

Arkadaşlar buna benzer bir tanıdığım var yorumlarını okurken bile sanki o kadın karşımda konusuyormus gibi hissettim.
Kocasi tarafindan çalışması okumasi engellenmis ailesiyle yasamaya mahkum edilmiş, saglik sorunlari oldugu halde habire hamile bırakılmış, hayatımı kararttı diye ortalikta gezen birisi o da
Ama aksam sabah biricik aşkım, yoluna öldüğüm diye resimlerini paylasiyor adamın.
Bazı kadınlar dağ ayısı seviyor, onun fikirlerini her sartta onemsiyor ama aslında bunların anornal oldugunu da bildigi icin sıkıştıkca mazlumu oynuyor benim soz hakkim yok diye.
Bırakın bosuna nefes yormayın bu kadin icin. Hesabini kapatip yeni bir hesapla hamilemiyim nasil hamile kalabilirim diye konular acmaya devam edecek . KOCASI İSTİYOR ANLAMIYOR MUSUNUZ

Çalışmıyorum elbette. Ama evde kendimce el işleri yapıp satıyorum. Eşimde destek tabiki ama o tür ihtiyaçları kendi emeğine bile dört dörtlük yapıyorum elbette
Çalışmazsanız bu hayattan asla kurtulamazsınız. Çocuklarınız ileride “bize layık gördüğün hayat bu mu” der. İnsan kaderini bir erkeğin ellerine verir mi? Tut ki öldü gitti,tut ki Sırbistanda evlendi bu adam biriyle,ne yapacaksınız? O sadakatle bağlı olduğunuz doğu kültürü mü sağlayacak geçiminizi? Biraz mantıklı olun, eşiniz belli ki orada yeni bir düzen kurmuş,hiç mi korkmuyorsunuz geleceğinizden,çocuklarınızın geleceğinden? Yazık günah hepinize

Korkmaz olurmuyım. Bu duruma ben bağlı değilim ki onlar bağlı ve ben buna uymak durumundayım. Dediğim gibi sülalede onların sülalesinde yani çalışan bir kadın yok ne yazıkki. Asla buna izin vermezler. Ama ben evde kendi yaptığım el işleri yapıp satıyorum kendi çabalarımla birikim yapıp çocuklara harcıyorum. Bende acıyorum buna vicdan azabı duyuyorum ama tek başıma yapamam desteğe ihtiyacım var. Oda yok:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…