yurt dışında essay sorunu acil bakın lütfen :(

o öğrenci tezinin yürütüldüğünü duysa ne hisseder acaba.. Tezler uluslararası bir sisteme kaydediliyor eğer o üniversite de öğrencinin tezini kaydetmişse bulur..
tezi bulmak isteyen bulur zaten de nerden anlıycak tezden geçirdiğini işte programda çıkmıyor alıntı oldugu neyse ya zmanı gelince ögrenır artık

burda insanlarin takildigi sey, yakalanip yakalanmamasindan ziyade arkadasinizin hirsizlik yaptigi gercegi.
Kendi emegi silinir gider bu onun sorunu, fakat baskasinin emegine yaptigi saygisizlik,
Ustelik lisans okurken hatadir der, dersten kalir tekrarlamazsin.
Fakat akademik birseyler yapma gayesindeki insanlar boyle davranislari kabul edilemez...

Bu arada silinme olayi benim de basima gelmisti, hocayla konustum yazabildigin kadarini yaz dedi.
Kaynaklar zaten isaretliydi, onlari toparlayip eksiklerim olsa da yazdim.
Dusuncelerimi toparlarken unuttugum diger kaynaklara da haksizlik olmasin diye referans gosteremedigim cumleler icin ek olarak diger kaynaklarin adini yazmistim.
Iyi bir not almadim, hatta ekside yazdigi gibi kopyayla gecenler de vardi, fakat basimi yastiga koydugumda tum uykusuzlugma ragmen huzurluydum...

aynen ben de tez yazarken senin yaptıklarını yapıyordum ki en basit ödevimde bile yapardım. en kötü ihtimal kaydettikten sonra kendime mail atardım sadece.

turnıtınde %4 çıkıyo kendi de bakmış kendi cümleleriyle karışık yazdıgı için sanırım orjınal çıkıyo sorun çıkmaz inşallah

yalnızca bir ödev için kimse oturup onu araştırmaz, yayımlanmayacaksa zaten ortaya bile çıkmaz.

İntihalin ortaya çıkması için ciddi araştırmalar yapılıyor, kurullar inceliyor uzun bir süreç.

Yayımlanmayan, yalnızca bir ödev olarak birkaç yıl mecburen saklanıp atılacak bir ödevden bahsediyoruz.

Kim oturup onunla uğraşır?

ama birde arkadaş universitenin english kursunda bunu bitirince master başlayacak yani bu essay onun writing testi gene de bulamazlarmi diyosun uğraşmazlar mı acaba ?

Hoca kendisi programa yükleyin, alıntı çıkmıyorsa getirin dediyse kontrol de eder. Baştan öğrencilere bunu tembih eden adam kesin bakar bence. Ben olsam %4e de bakardım nereler benzeşiyor diye. Sonuçta benzeme oranı düşsün diye iki-üç cümle"çalıp" araya birkaç cümle ekleyenler olabilir arkadaşınız gibi.

İncelenir, bulunur, bilinir diyen arkadaşlarımın açıp intihal haberlerine göz atmalarını tavsiye ederim.

İntihalciler prof oluyor da intihalleri tesadüfen ortaya çıkıyor 20 yıl sonra, ki bunlar yayımlanmış tezler, makaleler.

Daha yakın bir zamanda bir profun tüm tezini İran'daki bir bilim adamının kitabından alıp yazdığı ortaya çıktı.

20 seneden fazla zaman geçmiş, kolay mı zannediyorsunuz intihali ispatlamak?

O kıza bir şey olursa ne olayım.

http://www.haberturk.com/etiket/intihal

%4 de sadece sadece referanslar varmış onda sorun yok yani, arkadaşın ögrenmek istediği araştırırlarsa alıntı yaptıgı bizim yökte ki teze ulaşabilirlermi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…