- 15 Şubat 2013
- 25.658
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.567
- 798
Yazik ya anne ariyo, anne istiyo, kuucuk hala daha, kiyamadim gozum doldu, benim de kizim var, birakip.gitmr bence,Yavaş yavaş Türkçe öğretmeye başladım onlara. Yalnız benim kendi çocuğum gibi sevdiğim 3 tane yeğenim vardı onları çok özlüyorum. Çok şükür öyle bi sıkıntım yok eşimden yana ama kiz beni çok zorluyor. Banyo ederken bile yalvarıyor beraber banyo edelim diye, her dakika arkamda yanimda sağımda solumda
Valla cocuklara 2. travma, annelerinin yerine koymuslar seni, birakma gıııYazik ya anne ariyo, anne istiyo, kuucuk hala daha, kiyamadim gozum doldu, benim de kizim var, birakip.gitmr bence,
Olmuş bikere duruma adapte olmaya bakın cok yenisiniz ustelik biraz daha zaman gecerse hersey daha bi yoluna girer insaallah cocuklarda oksuz mus zaten insan herseye alisiyor inanin ozleme bile kocanizi evinizi sevmeye bakinHerkese merhaba
Yaklaşık 1 sene telefonla konuştuktan sonra erkek arkadaşım Turkiye ye geldi nişanlandık ve yaklaşık 8 ay sonra onun yanına gittim. 2 çocuk var ve eşi vefat etmis. Eşim Türk ama çocukların annesi Türk değil o yüzden Türkçe de bilmiyorlar. Ben erken yaşta evlenip boşanmıştım çocuğum yok. Bazen diyorum kendi kendime, ben deli miyim manyak miyim, naptim ben diyeannemi kardeşlerimi herkesi çok özlüyorum aynı durumu yaşayanlar var mi
Canım ne çok anneye ihtiyacı varmış kıyamam sevginizi esirgemeyin anneler bazen kendine vakit ayirabilir diyebilirsinYavaş yavaş Türkçe öğretmeye başladım onlara. Yalnız benim kendi çocuğum gibi sevdiğim 3 tane yeğenim vardı onları çok özlüyorum. Çok şükür öyle bi sıkıntım yok eşimden yana ama kiz beni çok zorluyor. Banyo ederken bile yalvarıyor beraber banyo edelim diye, her dakika arkamda yanimda sağımda solumda
Bu konuda bir pedagog yardımı alabilirsiniz. Ayrıca çocuklarla anlaşıyor olmanız çok güzelBen konuyu açarken çok detaylı yazmadım sanırım. Çocuklarla evlenmeden önce Türkiye’de aylarca vakit geçirdik. Çocuklar beni çok seviyor bende onları seviyorum ama 24 saatin 24 saati beraber vakit geçirelim istiyorlar. Uyurken bile zor ayrılıyorum
Nikah olmadıysa ve bu kadar pişmansanız geri dönünHerkese merhaba
Yaklaşık 1 sene telefonla konuştuktan sonra erkek arkadaşım Turkiye ye geldi nişanlandık ve yaklaşık 8 ay sonra onun yanına gittim. 2 çocuk var ve eşi vefat etmis. Eşim Türk ama çocukların annesi Türk değil o yüzden Türkçe de bilmiyorlar. Ben erken yaşta evlenip boşanmıştım çocuğum yok. Bazen diyorum kendi kendime, ben deli miyim manyak miyim, naptim ben diyeannemi kardeşlerimi herkesi çok özlüyorum aynı durumu yaşayanlar var mi
Aile birleşimi vizesiyle gelmeniz için evlenmeniz gerek Tr de. Hangi ulkeye geldiniz?1 ay oldu geleli, 2 ay sonra burada nikah olacak. Türkiye de işlemleri yaptık, evlilik vizesiyle geldim
Ahh ya kıyamam demek anne sıcaklığına çok ihtiyacı varmış ve bunu sizde bulmuş.Ben karakter olarak çok ılımlı bir insanım. Sadece kız ergenlik döneminde 11 yaşında benden hiç ayrılmak istemiyor şimdi okullar da kapalı, çok ince düşünüyo, odasında annesinin fotoları var, bana diyo ki bana kiziyo musun annemin fotoları var diye, defalarca hayır dedim ama 10 günde 1 bu soruyu sorar♀ Küçük kardeşini bile benden kıskanıyor, onunla biraz ilgileniim sen beni sevmiyorsun onu seviyorsun diye ağlar
Yaa maalesef böyle acayip insanlar fazlasıyla var burda yeminle tuhaflar neresinden ne uyduracagini bilmiyor takmayın diyecek ama sinir ediyorlar.ben burdan uzaklaştım tek kelime bu insanlar için artık yazmiyorum ve soğudum burdanÇok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Ben bu siteyi çook yıllar önce (10) yıldan fazla olmustur, ilk evliliğimde sorun yaşarken bulmuştum ve çok faydasını görmüştüm. Şimdi tekrar aklıma geldi ve kaydoldum.Her zamanki gibi tuhaf arkadaşlar var, bilmeden, nereden ne yorum cikardi da, o çocuklara acıdım yazmış. Neye acıdın acaba o çocuklara ben Gül gibi bakıyorum Bi kere sesimi bile tam yukseltmemisimdir
limoncu sanırsın senin evliliğin çok iyi..tanıdın da ne oldu adam pasif seni de seks için kullanıo...memnun deglsin o yüzden altın yapıp firar etmenin yollarını arıosun.belki de adam çok iyidir..en azından o yurtdısına atmış kpağı sen derdine yan....simdi okudun da ee siz telefonda mı konusarak evlendiniz gezip tozmadınız mı hangi ülkedesiniz almanya hollanda fransa dil yeterli dediniz ama esiniz nasıl biri kadına bakıs acısı nedir evde zamnınız nasıl geciyor allta arkadasın ddigi gibi 2 cocuga baksın ev temiz kalsın gecede bi seks yaparm kafası da olmasın eger öyleyse yazık etmissin kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?