- 25 Ocak 2019
- 395
- 139
- 18
- 31
- Konu Sahibi PortakalSevgisi
-
İşte tek aile kısmı düşündürüyor beni burada arkadaşlarımdan da çok sıkıldım şu sıraTabii ki yurt dışı.
Ben gerekçe söyleyeyim bu ülkede kadın olmak başlı başına bir eşitsizlik her konuda,niye kalmak isteyeyim ki ?
Katılıyorum haklısınız çoğu yer hakkı vermiyor ama çalıştığım kurumda en iyi yerlerden biri, diyelim gittim yapamadım kısmı beni korkutuyoryurtdışı,emegimin karsılığını almak isterim.
Benim çalışma arkadaşlarım çok iyi ama sosyal ortamlardan gına geldi. İlişkilerde ara bozucu çok vs vs ben baş edemiyorumBencede yurt dışında çalışmak. Burdaki milletin egosundan patrondan çok patronculuklarından gına geldi. İmkanınız varsa hiç düşünmeyin derim.
İşte ablacım insanı seven ve destekleyen birinin olmadı çok iyi olur o ayrı konuda onla alakalı da konu açmıştım da sonra ban aldım :) Tek fark ettiğim şey burada arkadaşlıklar biraz vahşi ve fesatlık var insanlarda, yabancı ülkede bunun oranı düşük ama orada da aile Yokevlenınce ne yapacaksın iç güveysimi alacaksın kocanı ,
kendi kariyerine odaklan lütfen ,
eğitimli kendine güvenen aktif çalışan kadınlara bu ülkenın ihtiyacı var .
Özel değilse sosyal ortamlarla ilgili ne şikayetiniz var ? Ben benden hoşlanan adamlara hakkımda yalan yanlış bilgi verilmesinden , arkadaşların hasetlenmesinden bıktım da ondan ülkeden göçmek istiyorumYurt dışı , kimse için fedakar etmeye gelmez bu ailede olsa böyle. Sonra mutsuz oluyorum insan zamanla. Maalesef değmiyor. Gidin maaşınız el veriyorsa sık sık gelirsiniz onlar sizde kalır vs . Dediğiniz gibi Türkiye'deki sosyal ortamdan bana da gına geldi. Atıcam kendimi bi yerlerden
İşte ablacım insanı seven ve destekleyen birinin olmadı çok iyi olur o ayrı konuda onla alakalı da konu açmıştım da sonra ban aldım :) Tek fark ettiğim şey burada arkadaşlıklar biraz vahşi ve fesatlık var insanlarda, yabancı ülkede bunun oranı düşük ama orada da aile Yok
Çok güzel söyledinizailen sağlıklı olsunlar iyi olsunlar sen onların adına mutlu ol
onlarda sen mutluysan onlar daha mutlu olur inan ,
Birde ekstra bir korkum var ben burada da istediğim gibi birini bulamadım da ya orada da bulamazsam?ailen sağlıklı olsunlar iyi olsunlar sen onların adına mutlu ol
onlarda sen mutluysan onlar daha mutlu olur inan ,
Çok güzel söylediniz
Birde ekstra bir korkum var ben burada da istediğim gibi birini bulamadım da ya orada da bulamazsam?
Özel değilse sosyal ortamlarla ilgili ne şikayetiniz var ? Ben benden hoşlanan adamlara hakkımda yalan yanlış bilgi verilmesinden , arkadaşların hasetlenmesinden bıktım da ondan ülkeden göçmek istiyorumAma aile de çok önemli birde işyerimdekiler çok iyi insanlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?