Yurtdışında Çalışmak vs Türkiye’de Çalışmak

Ya izin hakkınız nasıl ?

Yok yahu işte yurtdışında çevrede yaşarken senin gibiler yoktu hanım abla :) fesat insanlar yoktu diyorum hemen yurtdışıdan okuyan durumu iyi olan insanlara saldırıyorsunuz Ya.
Ben fesatim o dogruda:)) ama sen benim kac tane dis devlet gorup gormedigimi maddi durumumu olanaklarimi nerden biliyorsunda sirf yurt disinda okudun diye burda sana fesatlik yaptigimi cikardin:)) bu kk ya biseyler oluyo tobe bismillah:)

Ben fesatim o dogruda:)) ama sen benim kac tane dis devlet gorup gormedigimi maddi durumumu olanaklarimi nerden biliyorsunda sirf yurt disinda okudun diye burda sana fesatlik yaptigimi cikardin:)) bu kk ya biseyler oluyo tobe bismillah:)

Konu sahibi haric hepimiz fesatiz

Konu sahibi haric hepimiz fesatiz

Bide bunu ciddi soyluyolar ya valla, nasil kendilerini onemsiyo bu insanlar:)) fesatiz kiskanciz, sevgilisi olsa butun kadinlar onu ayartacak ele gecirecek:)) milletin isi gucu yok onun olmayan sevgilisini manipule (!) etsin.
Yazik ufo goren masum koylu gibi, ilk defa yurt disi gormuski kendini kaybediyor her konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…