- Konu Sahibi PortakalSevgisi
-
Yabancı hayranı mı ? Fesat insanları sevmiyorum dedim nasıl çarpıttınız olayı, sanırım sizde bu grup içerisindesiniz. İmkan olursa cidden yüzyüze görüşmek isterim.Önceki konunuzda banlanma nedeniniz sevgili ya da koca bulanlara fingirdek yakistirmanizdi. Madem bu kadar kendi insaninizdan dertlisin gidin yurtdisina ailenizi de zamanla alin yaniniza onlari da kurtarin madem oyle buradan hem siz kurtulun hem bu ulke insanini bu derece sevmeyen yabanci hayrani olan birinden kurtulsun.
Ooo 40 gün mü ?? Ben haftaya görüşmeye çağrıldım bir yerden ama koşullar ne henüz bilmiyorum, ilk aşamayı geçersem bakalım herhalde söylerler, iş ortamınız nasıl ?ben is acisindan yurtdisi derim.
kendim zaten yurtdisindayim- trye biletler baya ucuz. yani senelik tatilini güzel kullanirsan her ay ucabilirsin ailenin yanina. ben senelik tatilimi her 3 aya bölüyorum. yasal tatillerle beraber senede 40 gün ücretli tatilim oluyor- haftasonlarida eklenince baya baya istedigim yere ucabiliyorum
Çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur.en doğru insanı allahım en dogru zamanda senın karşına çıkar merak etme ,
eğitim , iş ortamı , kariyer senın karşına çıkacak kişiyi eliyerek karşına çıkarır,
En hayırlısı olsun valla onun için .benım bir kızım var rabbim bagışlasın inşallahhhh
hayalım yurtdusunda eğitim alması çok iyi yabancı dil konuşması
ama inan hayal edince bile ağlıyorum yüreğime fil oturuyor ve daha çocuk 10 yaşında
ama genede gidip en iyi eğitimi alamasını hayal ediyorum .
bu ömür hayat senın
Aynı duyguları paylaşıyorum da bu kızlara haset ve fesat deyince millet hemen bana saldırıyorValla bende öyle hoşlanma meselesi değil de, ne bileyim kızların habire sen aradın ben aradım hesabı yapmasından, sürekli bi yarış halinde olmalarından, gösterdiğim ilgi ve dostluğun bana gösterilmemesinden, anlamsızca araya mesafe koymalarından, hasetliklerinden , tezdüzeliklerinden ( son zamanlarda en çok bu canımı sıkıyor) , sıkıcı ve belli kalıpların dışına çıkamamalarından.
Aktivite olarak kafe kafe dolaşmaktan başka bi anlayışları olmamalarından , erkeklerinse tüm bunlar artı onlara yakın davranıldığında kendilerine aşık olduğumu zannetmelerindengına geldi. Kaç çevre değiştirdim, şehir değiştirdim yok bitmiyor anam. Şimdiye kadar muhafazakar şehirlerde bulundum bi de daha serbest olan İstanbul İzmir gibi yerleri denicem . Yok olmadı yallah yurtdışına.
Valla bıktım artık zamanım , gençliğim tükeniyor gibi hissediyorum .
Uzun oldu biraz pardon
AA sizle birde yabancılarla da arkadaşlık yapmanızı öneririm- olacağınız varsa işiniz ne bilmiyorum, burada genelde işsiz güçsüz tayfa saldırıyor ve kompleks yapıyor da,( harbiden işsiz güçsüz olanlardan bahşediyorum tabiki deÖnceki konunuzda banlanma nedeniniz sevgili ya da koca bulanlara fingirdek yakistirmanizdi. Madem bu kadar kendi insaninizdan dertlisin gidin yurtdisina ailenizi de zamanla alin yaniniza onlari da kurtarin madem oyle buradan hem siz kurtulun hem bu ulke insanini bu derece sevmeyen yabanci hayrani olan birinden kurtulsun.
Arkadaşlar merhaba, ya ben yurtdışında çalışmakla Türkiye’de kalmak arasında gelip gidiyorum. En büyük nedende ailem. Yani inanılmaz iyi bir iletişimimiz var ve anne babamla zaman geçirmekten çok mutluyum. Ammavelakin, kariyer anlamında yurtdışı çok verimli olur diye de düşünüyorum. Birde ortam açısından. Türkiye’de çok fazla çirkef insana denk geliyorum ve hepsi de şirinlik muskası görünüyor, eğitim için yurtdışında bulunmuştum bir tane bile böyle tipe ne stajda ne okulda denk gelmemiştim, bu insanları bizim ülkeye toplamışlar sanırımAma aile deyince akan sular duruyor. Yani uzun süre onlarsız kalmak istemem, evde kendimi çok sevgi dolu ve huzurlu hissediyorum artı annemlerle çok güzel zaman geçiriyoruz. İş yerimden de memnunum ama bir adım öteye gidiyor mu kariyerim ondan emin değilim, iş arkadaşlarımda bu dediğim çirkef, art niyetli tiplerden değil, ama dediğim gibi sosyal ortamlarda çok denk geliyorum, ve oldukça sıkıldım bunlardan. Yurtdışında özellikle İrlanda/İngiltere’de yazılım alanında çalışanlardan fikir bekliyorum. Memnun musunuz ? Ne kadar sürede bir Türkiye’ye geliyorsunuz ?
Ooo 40 gün mü ?? Ben haftaya görüşmeye çağrıldım bir yerden ama koşullar ne henüz bilmiyorum, ilk aşamayı geçersem bakalım herhalde söylerler, iş ortamınız nasıl ?
Aynı duyguları paylaşıyorum da bu kızlara haset ve fesat deyince millet hemen bana saldırıyorBenim iş ortamımda bunlardan hiç yok, ama sosyal ortamda çok bol... Çok iyi karakterde 2 erkekle aramı daha hoşlanma aşamasında bozdular bende illallah dedim biri üniversitede oldu diğeri de ilk iş yerinde
Yuzyuze gorusmek niye ki?Yabancı hayranı mı ? Fesat insanları sevmiyorum dedim nasıl çarpıttınız olayı, sanırım sizde bu grup içerisindesiniz. İmkan olursa cidden yüzyüze görüşmek isterim.
Oo Harika !ingilterede 28+8 gün yasal tatil hakkin var. bunun icine cumartesi (IT bölümü) ve pazar dahil degil.
net olarak türkcesini bilimiyorum ama köprü günleri kullanirsan 60 güne denk gelir.
mesela almanyada 3.10. yasal tatil- cuma gününü isten izin alirsan 1 günlük hakkinla 4 gün cikartiyorsun. ben genelde hep böyle yapiyorum. noel icin 6 gün izin aldim ama 17 gün evde kaldim :)
Yıldızlı yorum vallaYani ben elimde olsa yurtdışında doğum büyümek isterdim. Yine Türk yine müslüman olayım ama orda büyüseymişim keşke. Sosyal ve mesleki açıdan çok farklı bir noktada olabilirdim. Türkiye'de ilişki kurmak çok zor ama bi o kadar çabuk laçkalaşabiliyor . Anlam veremiyorum.
Fesatlar anacım Fesatlar sana yok öyle bişey yağğğğ diye saldıranlar daha bi fesat hele.
Ahah ablacım yaBurdaki çocuklar hesabı kime kitleyecek lütfen yurtiçi tabiki
Valla dışardaki ülkelerde daha iyi imkanlar varsa kendini düşün önce derim bunu o melbourne giderken bindiğim uçaklardada duymuş olmalısın oksijen maskeni önce kendine bi tak gerisini sonra düşün,sen nerde daha mutluysa orayı seç.
Bakin baş etme yonteminiz bu. Karsinizdakini kucumsemek. B.k atmak. Tarziniz bu sizin.AA sizle birde yabancılarla da arkadaşlık yapmanızı öneririm- olacağınız varsa işiniz ne bilmiyorum, burada genelde işsiz güçsüz tayfa saldırıyor ve kompleks yapıyor da,( harbiden işsiz güçsüz olanlardan bahşediyorum tabiki deiş yerinde bir sürü başarılı sağlam kadın var onlardan böyle tavırlar görmedim nedense
E ben sana yazmıştım zaten batının en hızlı cüzdan çeken kızı diye :)Ahah ablacım yaTürklerden hesap yiyen bir ben varım sanırım sitede. Bir site var ya soru cevap oraya da yazdım cüzdanınıza hızlı götürmeyecektiniz elinizi demişler .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?