- 25 Ocak 2019
- 395
- 139
- 18
- 31
- Konu Sahibi PortakalSevgisi
-
Aynen ortam daha iyiydi ama aile kısmı düşündürüyor bir yıl Londra’da okudum ana burs vardı birde öğrencilik hayatı keyifliydi bayağı :) Çalışmaya gidenlere yazdım linkedinden cevap bekliyorum .Tabi ki yurtdışını seçerdim
Hem daha cok kazanırsın hem de ortamı daha insani
AA ekran göeüntüsünü aldım yarın suç duyurusunda bulunacağım :) bu tipte şeylerden etrafta o kadar çok ceza alan ve sonra ne yapacağını şaşıran kadınlar var ki aklın hayalin dururDiğer kadınlarda öyle fingirdek ki görseniz erkekler bizden de aynı fingirdekliği bekliyor , kızın birlikte olduğu adam kalmamış hala el üstünde tutuluyor iyice psikolojim bozuldu.
bu laflar sana ait niye fikirdek kızlara bakan adamlara değil de kadınlara bileniyorsun, senin de iyi bi bok olduğunu düşünmüyom yurtdışına çıkıp orayı da boklamaman taraftarıyım
İşte nereden teklif gelirse :) Oradan gelse oraya yönelirdim de İngiltere’den geldi o da orada okudum diye yoksa sallamazlardı beni.Bi arkadaşım da yazılım alanında Dublin’de çalışıyor. Gideli de 5-6 ay falan olmuştur. Ama instada paylaşımlarını görünce benim sinirlerim bozuluyor. Nasıl mutlu, enerjik anlatamam. Sürekli faaliyetler, sosyal de birisi zaten
İrlanda iyi bir seçim olabilir sizin için de.
O zaman İngiltere’ye yönel. Bu zaman da Türkiye dışı her yer mübahtır zaten :)İşte nereden teklif gelirse :) Oradan gelse oraya yönelirdim de İngiltere’den geldi o da orada okudum diye yoksa sallamazlardı beni.
Buradaki işim de çok iyi, birde ailemle yaşamak keyifli tek eksiğim sevgili veya eş şu an diğer konularda çok memnunum :) napmam gerek konusu ondan kararsız bıraktı beni.O zaman İngiltere’ye yönel. Bu zaman da Türkiye dışı her yer mübahtır zaten :)
boş boş konuşma ya, hakim savcı salak da bi sen akıllısınAA ekran göeüntüsünü aldım yarın suç duyurusunda bulunacağım :) bu tipte şeylerden etrafta o kadar çok ceza alan ve sonra ne yapacağını şaşıran kadınlar var ki aklın hayalin durur
Aynen haklısınız kesinlikle.Madem ortam iyi 1 yıl çalış bak kız, sonra onlar da seni beğenirse parttimrya geçersin öyle doktora yaparsın. Yaşın genç. Ben senin yerinde olsam 1-2 yıl çalışırdıö beğendiğin içine sinen yer buşmak çok çok zor burayı kesip atma.
Aynen onların gelmesini de istiyorum Ya :)git düşünme bile
aileni buraya bağlayan bir şey yoksa emekli olduklarında onlar da gelir
Aynen onların gelmesini de istiyorum Ya :)
Evet kesinlikle ama ingilterede sağlık sistemi pek iyi değildi de ortam güzel nezih :)valla bence süper olur hem yaşlılıklarında güzel sağlık bakımı olan bi ülkede olmaları onlar için de iyi olur. türkiyede yaşlı olmak çok zor
Evet kesinlikle ama ingilterede sağlık sistemi pek iyi değildi de ortam güzel nezih :)
Harika ! Ben benim sosyal ortamlarımdan çoook sıkıldım göçme maksadım bu. Benden hoşlanan olsa adamı manipüle ederler sonra eheh biz bişi yapmadık ki derler.nasıl kurtaracağım paçamı bilmiyorumIngiltereyi bilmiyorum ama Hollandada yasiyor calisiyorum. Saglik oldugu icin bi aksam bi sabah bi hafta sonu degişik oluyor. Yanlis bilmiyorsam mesela turkiyede saglikta yeri geliyir uzun mesai yapiliyor mesela 12 saat calismak (uzun sure calisanlara saygimnsonsuz) , burda 8 saatim bittimi isimi sonlandirir eve giderim mesela. Is arkadaslarimdan cok memnunum aralarinda bir ben yabanciyim hic saygisizliklarini gormemisimdir.
Mudurumuz yeri gelir bizimle kahve icmek icin bizim bolume gelir sorar nasil gidiyor diye mesela, takim elbiseylede degil gorseniz dersinizki bu nasil mudur olmus :)) hatta bi keresinde saat sabah 7de bizle beraber ise baslayip 8 saat boyunca bizle beraber calisti ne desem harfiyen uyguladi.
Kiz senin psikolojin normal degil bence.. senden adam hoslansa nasil bu kadar kolay ele gecirecekler adami? Kendine mi guvenin yok cevreye mi desem? Kesin cevre dersin ama bence kendine guvenmiyiorsun sen. Su yazdigin cuMleleri bi oku cok tuhafHarika ! Ben benim sosyal ortamlarımdan çoook sıkıldım göçme maksadım bu. Benden hoşlanan olsa adamı manipüle ederler sonra eheh biz bişi yapmadık ki derler.nasıl kurtaracağım paçamı bilmiyorum
yurtdışında eğitim almış olmama takılıp içi vurulup konuyu çarpıtan kadınlar konudan çıkarsa sevinirim onlara zaten başka bir şey diyorum da ben buraya yazarsam dava açılır, günlük hayatta da Oo lafı kullanıyorum zaten bu tip kompleksli olup başkasını kompleksli gösteren kadınlara.
Yok yahu işte yurtdışında çevrede yaşarken senin gibiler yoktu hanım abla :) fesat insanlar yoktu diyorum hemen yurtdışıdan okuyan durumu iyi olan insanlara saldırıyorsunuz Ya.Kiz senin psikolojin normal degil bence.. senden adam hoslansa nasil bu kadar kolay ele gecirecekler adami? Kendine mi guvenin yok cevreye mi desem? Kesin cevre dersin ama bence kendine guvenmiyiorsun sen. Su yazdigin cuMleleri bi oku cok tuhaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?