Yurtdışında Çalışmak vs Türkiye’de Çalışmak

Teşekkür ederimmm :))

mutevazi iyi niyetli cemkiremeyengillerden olarak gorduyse seni

maliyedeki bu tuzagi fark eden kiz tavri;

ay benimle ayni isi yapan biriyle asla olmaz, benden su kadar fazla almasi lazim, hesabi odeten erkekten aninda sogurum ne o oyle diye yayin yapcaksin ara ara

bide aglama valla degmez canim ya
senin iyiniyetini o kullanabilirim sanmistir

cok sukur ki yaniltmissin

burda yazanlar oluyo ne iliskiler ne asalaklar yapisiyo cagnim kizlara kadinlara

Birde şey ayıp anne babamın kaç yıldır emekle aldığı eve göz koyuyorlar ben tek çocuğum AA kardeşin Yok mu deyip ( onu daha bu hafta fark ettim), herhalde biz bu evde otururuz evlenirsek diye düşünüyorlar herhalde ...

aynen öyle
senin gibi kariyerli miras sorunu olmayan kizi nerde bulcaklar ki

bunlara sen dikkat etceksin maalesef
hatta sirf bu yuzden yurt dışında yasamak bile mantıklı

turkiyede kadin erkek esittir ama erkek hep daha esittir

hayat musterektir kadin pisirir erkek yer, kadin sofrayi toplar erkek yatar

tam tersi olan erkekler de illa vardir ama asktan gözün kapali gidemezsin arkasindan bi goz hep acik olcak

hatasina hatalisin diceksin sineye cekeyim duzelir demiceksin

Tüm hepsine haklısınız. Hepsini tek tek çizdim adam kalmadı. Kendi dengim adamlarla da aynı prtamda değiliz anca Facebook’tan filan eklemek lazım onu da ben kullanmıyorum ne yapmak lazım bilmiyorum . Ama şu 10 yıldır aşık olduğunu iddia edip hesap ödemeye çekinen adamı tak diye sildim ya gerçek dünyaya geldim.

Onlar eşitliği savunur
Ama erkeklerin işine yaradığı yerde eşitliği savunurlar
Yemeğin altı yandığında ne biçim kadınsın muhabbeti yapan kadının maaş kartını isteyen adam eşitlik savunucusu olmaz

İşte aynen işine geldikleri gibi de ben dengim adam nasıl bulacağım onu da bilmiyorum ‍

zaten önemli olan bu durumu fark etmek gerisi cok daha güzel ve kolay olcak emin ol

yurtdışı daha verimli olabilir sevgili icin sanki

ama o kadar eglendim ki konunu
okurken allah kalbinin ekmegini yedirsin

bu da dert ama cok güzel bi dert umarim hep herseyin en guzeli gelir onune

Yazdıklarınız çok iyi geldi çok sağolun inşallah :))

aynen teşbihte hata olmaz derler. hayvan çiftligi kitabinda bütün hayvanlar esittir domuzlar daha esit dendigi gibi

ya da niye ücretsiz izne ayriliyosun herkes nasil birakiyo bakiciya krese anneanneye falan diye

ben ücretsiz izne ayrilcam dedigimde esim istedigin herseyi yapabilirsin demisti
is yerindeki erkekler saçmalama ne ucretsiz izni yilda su kadar para ediyo evde napcaksin herkes is basi yapiyo falan neler neler

erkeklerden sogudum resmen

sana ne imkanim varsa istedigimi yaparim
ne demek yilda su kadar para bankamatik miyim ben

İşte erkekler paraya bakıyor bende diyorum. Benim avantajım ilk veya ikinci buluşmada belli diyorlar kendilerini. Eli açık adamın hakikaten eli açık oluyor. Bir stajyer çocuk vardı çocuk kyk işe geçiniyordu ; hepimize tek tek hediye almıştı ki çocuk bizim yerde değil başka yerde çalışacaktı yani belliydi o zamandan , gönlü ferah insan başka oluyor

inşallah dengini bulursun yaaa comertlik gercekten onemli bisey, ne kadar ince dusunceli biriymis tek tek hediyler falan

sen boyle radarlar acik yola devam baktin belesci pinti sıkıntılı tip arkana bakmadan kacarsin

zaten böyle seylerde is ask cevre birden hepsi corap sokugu gibi gelir. sen bile sasirirsin tak tak herseyin rayina girmesine

Önceki işyerinde çok hoşlandığım biri varı iş aşk yolunda gidiyordu iş arkadaşlarının entrikasına kurban gittik çünkü 23 yaşında insan çaylak oluyor :) çok teşekkürler güzel dileklerinize :)

Diğer kadınlarda öyle fingirdek ki görseniz erkekler bizden de aynı fingirdekliği bekliyor , kızın birlikte olduğu adam kalmamış hala el üstünde tutuluyor iyice psikolojim bozuldu.

bu laflar sana ait niye fikirdek kızlara bakan adamlara değil de kadınlara bileniyorsun, senin de iyi bi bok olduğunu düşünmüyom yurtdışına çıkıp orayı da boklamaman taraftarıyım

Pardon ? Zaten İngiltere’den burs alıp bir yıl yüksek lisans yaptım orada böyle bir şeye denk gelmedim dedim kaldı ki bu kısma alındıysanız yarası olan gocunur :) isterseniz birebir görüşelim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…