- 11 Şubat 2018
- 536
- 848
- 23
- Konu Sahibi PortakalSevgisi
-
Teşekkür ederimmm :))Maddi imkaniniz ve is bulma ihtimaliniz yuksekse kesinlikle yurtdisi. Ileride anne babanizi bile oraya aldirabilirsiniz belki :) ama ben olsam gidemezdim sanirim ailemi birakip. Cunku benn de aile sevgisi bi tık önde geliyor. Hayirlisi olsun hakkinizda :)
Bana niye denk geliyor( ağladım şu an cidden. Babam bana bir kuruş ödetmez, aman kızımın harcadığı gitmesin diye ama bende bişi istemiyorum onlardan çalışmaya başladığımdan beri etrafta erkekler sırtlan gibi
Birde şey ayıp anne babamın kaç yıldır emekle aldığı eve göz koyuyorlar ben tek çocuğum AA kardeşin Yok mu deyip ( onu daha bu hafta fark ettim), herhalde biz bu evde otururuz evlenirsek diye düşünüyorlar herhalde ...mutevazi iyi niyetli cemkiremeyengillerden olarak gorduyse seni
maliyedeki bu tuzagi fark eden kiz tavri;
ay benimle ayni isi yapan biriyle asla olmaz, benden su kadar fazla almasi lazim, hesabi odeten erkekten aninda sogurum ne o oyle diye yayin yapcaksin ara ara
bide aglama valla degmez canim ya
senin iyiniyetini o kullanabilirim sanmistir
cok sukur ki yaniltmissin
burda yazanlar oluyo ne iliskiler ne asalaklar yapisiyo cagnim kizlara kadinlara
Birde şey ayıp anne babamın kaç yıldır emekle aldığı eve göz koyuyorlar ben tek çocuğum AA kardeşin Yok mu deyip ( onu daha bu hafta fark ettim), herhalde biz bu evde otururuz evlenirsek diye düşünüyorlar herhalde ...
Tüm hepsine haklısınız. Hepsini tek tek çizdim adam kalmadı. Kendi dengim adamlarla da aynı prtamda değiliz anca Facebook’tan filan eklemek lazım onu da ben kullanmıyorum ne yapmak lazım bilmiyorum . Ama şu 10 yıldır aşık olduğunu iddia edip hesap ödemeye çekinen adamı tak diye sildim ya gerçek dünyaya geldim.aynen öyle
senin gibi kariyerli miras sorunu olmayan kizi nerde bulcaklar ki
bunlara sen dikkat etceksin maalesef
hatta sirf bu yuzden yurt dışında yasamak bile mantıklı
turkiyede kadin erkek esittir ama erkek hep daha esittir
hayat musterektir kadin pisirir erkek yer, kadin sofrayi toplar erkek yatar
tam tersi olan erkekler de illa vardir ama asktan gözün kapali gidemezsin arkasindan bi goz hep acik olcak
hatasina hatalisin diceksin sineye cekeyim duzelir demiceksin
Onlar eşitliği savunurkusuratla ugrastirmamis iste seni yuvarlamis hesabi adam
ya 2016 da atandim maliyeye, evliydim atandigimda. bekar erkekler resmen pusuda ceylan bekleyen kedigiller gibiler.
benle ayni maasi alsin, memur olsun, hayat müşterek, herseyi ortak odeyip birikim yapalim. memur olsun ki isten cikarilma vb maasi teke indirecek durumlar cikmasin.
ama evin bütün islerini kadin yapsin, yemegi kadin yapsin, utuyu kadin yapsin, ücretsiz izne ayrilmasin calissin para sart bu devirde....
bu kulaklar neler duydu neler
eşitliği savunan erkekler bunlar hep tabiki
İşte aynen işine geldikleri gibi de ben dengim adam nasıl bulacağım onu da bilmiyorum Onlar eşitliği savunuyor
Ama erkeklerin işine yaradığı yerde eşitliği savunurlar
Yemeğin altı yandığında ne biçim kadınaın muhabbeti yapan kadının maaş kartını isteyen adam eşitlik savunucusu olmaz
Tüm hepsine haklısınız. Hepsini tek tek çizdim adam kalmadı. Kendi dengim adamlarla da aynı prtamda değiliz anca Facebook’tan filan eklemek lazım onu da ben kullanmıyorum ne yapmak lazım bilmiyorum . Ama şu 10 yıldır aşık olduğunu iddia edip hesap ödemeye çekinen adamı tak diye sildim ya gerçek dünyaya geldim.
Yazdıklarınız çok iyi geldi çok sağolun inşallah :))zaten önemli olan bu durumu fark etmek gerisi cok daha güzel ve kolay olcak emin ol
yurtdışı daha verimli olabilir sevgili icin sanki
ama o kadar eglendim ki konunu
okurken allah kalbinin ekmegini yedirsin
bu da dert ama cok güzel bi dert umarim hep herseyin en guzeli gelir onune
Onlar eşitliği savunur
Ama erkeklerin işine yaradığı yerde eşitliği savunurlar
Yemeğin altı yandığında ne biçim kadınsın muhabbeti yapan kadının maaş kartını isteyen adam eşitlik savunucusu olmaz
Ben tam olarak anlayamadım. Yurtdışına kariyeriniz için mi gitmek istiyorsunuz yoksa kafanıza göre birini bulmak için mi?Birde ekstra bir korkum var ben burada da istediğim gibi birini bulamadım da ya orada da bulamazsam?
İşte ikisi içinde hatta şu sıra hiç bir şeye karar veremeden eve gelince mal gibi oturuyorumBen tam olarak anlayamadım. Yurtdışına kariyeriniz için mi gitmek istiyorsunuz yoksa kafanıza göre birini bulmak için mi?
İşte erkekler paraya bakıyor bende diyorum. Benim avantajım ilk veya ikinci buluşmada belli diyorlar kendilerini. Eli açık adamın hakikaten eli açık oluyor. Bir stajyer çocuk vardı çocuk kyk işe geçiniyordu ; hepimize tek tek hediye almıştı ki çocuk bizim yerde değil başka yerde çalışacaktı yani belliydi o zamandan , gönlü ferah insan başka oluyoraynen teşbihte hata olmaz derler. hayvan çiftligi kitabinda bütün hayvanlar esittir domuzlar daha esit dendigi gibi
ya da niye ücretsiz izne ayriliyosun herkes nasil birakiyo bakiciya krese anneanneye falan diye
ben ücretsiz izne ayrilcam dedigimde esim istedigin herseyi yapabilirsin demisti
is yerindeki erkekler saçmalama ne ucretsiz izni yilda su kadar para ediyo evde napcaksin herkes is basi yapiyo falan neler neler
erkeklerden sogudum resmen
sana ne imkanim varsa istedigimi yaparim
ne demek yilda su kadar para bankamatik miyim ben
İşte erkekler paraya bakıyor bende diyorum. Benim avantajım ilk veya ikinci buluşmada belli diyorlar kendilerini. Eli açık adamın hakikaten eli açık oluyor. Bir stajyer çocuk vardı çocuk kyk işe geçiniyordu ; hepimize tek tek hediye almıştı ki çocuk bizim yerde değil başka yerde çalışacaktı yani belliydi o zamandan , gönlü ferah insan başka oluyor
inşallah dengini bulursun yaaa comertlik gercekten onemli bisey, ne kadar ince dusunceli biriymis tek tek hediyler falan
sen boyle radarlar acik yola devam baktin belesci pinti sıkıntılı tip arkana bakmadan kacarsin
zaten böyle seylerde is ask cevre birden hepsi corap sokugu gibi gelir. sen bile sasirirsin tak tak herseyin rayina girmesine
Pardon ? Zaten İngiltere’den burs alıp bir yıl yüksek lisans yaptım orada böyle bir şeye denk gelmedim dedim kaldı ki bu kısma alındıysanız yarası olan gocunur :) isterseniz birebir görüşelim ?Diğer kadınlarda öyle fingirdek ki görseniz erkekler bizden de aynı fingirdekliği bekliyor , kızın birlikte olduğu adam kalmamış hala el üstünde tutuluyor iyice psikolojim bozuldu.
bu laflar sana ait niye fikirdek kızlara bakan adamlara değil de kadınlara bileniyorsun, senin de iyi bi bok olduğunu düşünmüyom yurtdışına çıkıp orayı da boklamaman taraftarıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?