- 22 Mart 2014
- 819
- 344
- 53
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #3.581
Bende söylemedim Pazar'a kadar beklemeyi düşünüyorum az daha netleşsin . Bunsager sabah yaparım daha belirgin olur . Akşam litçi istedim ondan yemeğin üstüne hemen yiyince ne oldu sana diyor Kızım annnen aşermiş galiba diyor . Bekliyor garibim o da çok itiyor çok yorgun artık git gel git gel . Etrafın çenesi de durmuyor . bizim tüp bebek yaptığımızı kimse bilmiyor sizden başkaNe duruyoonnnnn aaaaaaaa
Eeee işte bak yazık içi rahatlasın yaaaaaaa canımıniçiBende söylemedim Pazar'a kadar beklemeyi düşünüyorum az daha netleşsin . Bunsager sabah yaparım daha belirgin olur . Akşam litçi istedim ondan yemeğin üstüne hemen yiyince ne oldu sana diyor Kızım annnen aşermiş galiba diyor . Bekliyor garibim o da çok itiyor çok yorgun artık git gel git gel . Etrafın çenesi de durmuyor . bizim tüp bebek yaptığımızı kimse bilmiyor sizden başka
Ben ağlamaktan krız gecırceğim için koca anlar benım heraldeBen olsam, dayanamaz söylerdim. Asla tutamam içimde.
Başlasın halay show
Amelyatların yenımı peki sırf bu yüzden bıle sezaryen yapabılıyolar ondan soruyom canımıniçi
Muhtemelen sezaryen olursun canım. Çok yeniymiş operasyonların.aaa öylemibilmiyordum onu, ama cok yeni degil..
ilki 2015 kisindi, ikincisi 2016 kis, yani tam 1 sene oldu
Doktora sorarsın cünkü benım yengemi sezeryana aldılar sırf bu yüzden belki orda öle deildir canımıniçiaaa öylemibilmiyordum onu, ama cok yeni degil..
Aynen bende öle düşündüm ama gavur mılletı ne bılım burda gebersende sezeryana almıyolar canımıniçiMuhtemelen sezaryen olursun canım. Çok yeniymiş operasyonların.
Yanlış hatırlamıyorsam endometriosis yüzünden ameliyat olmuştun demi .aaa öylemibilmiyordum onu, ama cok yeni degil..
Uyuyordur gene uykucu oldu o artık.
Aynen B bebekborn vardı uykucu bıdeUyuyordur gene uykucu oldu o artık.
Aynen bende öle düşündüm ama gavur mılletı ne bılım burda gebersende sezeryana almıyolar canımıniçi
Aynen hiç sorma kime sorsam burdan bişey istermisin diye çikolata diyor.Selmaal25 canım ne ettın baslıyonmu yolculuk haxırlıklarına benım bi çikolata kabusum var he seferınde sendede varmı resmen bı valizi cıkilota dolduruyommm yaaaaaaa bide herkes syrı sevıyo istıyo
Acebbbb olabılırmııııı hamişlikkkk kızzzzz:)Ay ben yine kotuydum canim sabah.ben de bir sorun var ya cozemedim hala.yine midem bulandu sabah.hicbirsey yokken ortada daha yemek bile yememistim.keyfim yojtu o yuzden.okudum dadece yazilanlari ceva p yazamadim hic.simdi iyiyim
Bide kimse memnun olmuyo yoksa cıkolata neki ayyyyAynen hiç sorma kime sorsam burdan bişey istermisin diye çikolata diyor.
Bende valizi dolduruyorum. Kendime çok az kıyafet falan götürüyorum tabi dönüşte bi sürü alıyorum.Yavastan başladım almaya yeğenlerim var onlara oyuncak falan bakıcam.cikolata almıştım eşim sağolsun yedi hepsini bi iki gün kalsın alicam yoksa bırakmaz. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?