Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Sen transferini baz alıp hesaplayacaksın bacım.

Canim bu tup bebek teki en zorlu surec transferden sonraki bekleme suresi. Tutundumu, tutunamadimi sorusu?
Benim kafamda bisürü soru acaba ordalarmı acaba tutuncaklarmı acaba ne olcak acaba yanlış bı hareket yaptım mı uyurken bıle ben kollarımı yukarı gererek uyurum acaba zararlımı dıye defalarca uyandım gazım var bıde cok yanı bisirü soru allahım yardım etsın hepimize

Hatcecimm benim değer diyorum normal dimi içimi rahatlat daaa

Vucudunda neler hissettın deişik

Anlatayım ablam. Benim pazartesi yumurtalar toplandı çarşamba transfere çağırdılar. Yumurta toplandığı gün kasık bel ağrım var ertesi güne bişey kalmamıştı. Transferin yapıldığı gün yani çarşamba günü belim ve kasığımda yavaş yavaş ağrılar başladı ablacım.

Gün geçtikçe arttı yaklaşık bi haftaya yakındır göğüs uçlarım minik sıktığım zaman acı oluyodu normalden fazla. Artık kıyafet deydikçe vede komple etrafı ağrımaya başladı... son 2-3 gündür şeffaf akıntım çoğaldı. Kasık ve belimde yürüdükçe batmalar oluştu bide ablam... Gecede uykudan uyanır oldum sürekli ağzım kuru susuyodum çok alakası varmı onu bilmiyorum

Anladım canım teşekkürler:)

abammmmm en zor zaman demi
Çok guzel geçecek ben inanıyorum bebislerin seninle olacak inş

Ayyyyy sorma tatlımmm işte cok istıyıp bıde korkmak tuhaffffff bı duygu allahım yardım etsın canımıniçi:) amin işallah abasının gülü

korkma dicem ama korkacaksın
ben wc ye çıkmaya korkuyordum
öksürmeye hapşırmaya ama suda bi gerçek dünyaya gelecekse hiç bişey engel olmaz
Rabbim mutlu haberler almayı nasip etsin sana ve tüm bekleyen arkadaşlarımıza
hepiniz için canı gönülden dua ediyorum.

Biliyorum allah razı olsun canım benim:)

Canim sag salim olsunlar yeter ki . Ama benim icimden gecen de senin erkek cocugun olacak yonunde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…