Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

İşallah o sevınçççç dokuz ayyyyy sürer bıdeeeee paşaaaaa oğlusun olur bi kız bı oğlannnn ohhhhhh şükür elhamdulillah:)
İnşalah canım benim ne güzel olur beraber oynarlar arabalarıyla zaten bi oğlum olursa ona hiç oyuncak almayacağım gibi görünüyor kızım ssgolsun her alışverişte bi araba alır .
Sen nasılsın nasıl geçiyor bişeyler hissediyormusun . Bir kaçgün bel ve karın agrısı olabilir benim bacak agrım geçiyor yavaş yavaş mesela ilk defa böyle bacak agrısı çektim . Ama tabi heyecanla çekilen en güzel agrılar:)

Kasıklarımda kramplar oluyo anı batmalar cok yenı daha ıkı gün oldu cok gazım var bırde belirtıler için cok erken zaten bakalım canım işallah hersey güzel olur allahın izniyle:)

Oh rahatladım. Ben böyle alttan olan şeylerde çok geriliyorum.
Canım bu muayeneler kadınların en büyük sıkıntısı . Hele bu durumda hiç bitmiyor . İki günde bir gidip muayene olmaktan canım çıkmıştı . Sabada bitmedi . Kese görülecek kalp atışı dinlenecek sonrasında yine devam eden muayeneler . Ne yapalım mecburuz rahat ol . Ben Doğum yaparken çok sarkandım ebe bana dedimki bak canım biz bu iş için eğitim alıyoruz rahat ol sen sadece bebeginii düşün demişti .

Bende her ay gidiyorum hep bakılıyor artık mecbur ne yapalım.

Kasıklarımda kramplar oluyo anı batmalar cok yenı daha ıkı gün oldu cok gazım var bırde belirtıler için cok erken zaten bakalım canım işallah hersey güzel olur allahın izniyle:)
Progesteronun etkisi gaz yapıyor gaz da sancıya sebep oluyor dediğin gibi canım inşallah herşey çok güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…