- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #3.661
Bu tahminleri bir yere not alalım canım ya. Bakalım tutucakmı:))Aynen canim bakalim. Yeter ki olsunlar canim kiz erkek farketmez. Dur sizlere de tahmin yapiyim senin kizinyasminsay in oglu Selma arkadisimizin da kizi olacak diyorum. Bugun baya tahmin yaptim
Ben Ekran goruntusunu aldim canim. Bakalim kac ta kac dogrum cikacak.Bu tahminleri bir yere not alalım canım ya. Bakalım tutucakmı:))
Vermeye gittik canım eşimden sperm testi falan istediler neden anlamadım doktordan istedik onda vardı yollayacak sonra vericez sizden de aldılar mı.Selmaal25 naptın canım verdınmı içeri keğatları
Zaten herkes bana kız diye tahminde bulunuyor bende hep ilk kızım olacakmış gibi hissediyorum.Aynen canim bakalim. Yeter ki olsunlar canim kiz erkek farketmez. Dur sizlere de tahmin yapiyim senin kizinyasminsay in oglu Selma arkadisimizin da kizi olacak diyorum. Bugun baya tahmin yaptim
Aaaaa nedenki bize klınık evrak verdı doldurduk yolladık onlara ne sanki anlıcaklarmi sonuçta doktor gereken evrakları hazırlamiş vermiş tuhaf yaniiii canımıniçiVermeye gittik canım eşimden sperm testi falan istediler neden anlamadım doktordan istedik onda vardı yollayacak sonra vericez sizden de aldılar mı.
Aynen bende sınır oldum zaten onlara neyse testten artık.zaten dedik sorun bende ameliyat da oldum diye ama yinede gerekli dediler artık onu alınca bi daha gidicez.Aaaaa nedenki bize klınık evrak verdı doldurduk yolladık onlara ne sanki anlıcaklarmi sonuçta doktor gereken evrakları hazırlamiş vermiş tuhaf yaniiii canımıniçi
Aaaaa nedenki bize klınık evrak verdı doldurduk yolladık onlara ne sanki anlıcaklarmi sonuçta doktor gereken evrakları hazırlamiş vermiş tuhaf yaniiii canımıniçi
Aynen bende sınır oldum zaten onlara neyse testten artık.zaten dedik sorun bende ameliyat da oldum diye ama yinede gerekli dediler artık onu alınca bi daha gidicez.
Allah allah sorun kimde onu soramazlar ya zaten tuhaf inan biz gıttık sadece teslim ettik çıktık zaten sorun olmasa neden tüp bebek yapasın tövbe yarabbım tövbeAynen bende sınır oldum zaten onlara neyse testten artık.zaten dedik sorun bende ameliyat da oldum diye ama yinede gerekli dediler artık onu alınca bi daha gidicez.
Yok burda öle bişey canımıniçi sasırdım esıme sordum oda hayır dıyo belkı ben unuttum dedım yok yanıbizim burda da eşim kağıtları vermeden 2 kere sperm testine gitti onuda evraklara koydular canım
sigorta istiyor kadından erkekden neden olmuyor diye
belki o yüzden istemişlerdir
Neyseeeeee ne derlerse yapcan mecbur canımıniçiAynen bende sınır oldum zaten onlara neyse testten artık.zaten dedik sorun bende ameliyat da oldum diye ama yinede gerekli dediler artık onu alınca bi daha gidicez.
Yok burda öle bişey canımıniçi sasırdım esıme sordum oda hayır dıyo belkı ben unuttum dedım yok yanı
Evet bizede 2 tane yazmış mecbur vericez.benimde sorunum belli oldugu halde eşimde sıkıntı yoktu 2 kere istediler canım
prosedür galiba çoğu yer istiyor
Yani öyle valla sorun yoksa sanki keyfimizden yapıyoruz. Hem sperm testinde sorun olsa yine yapılacak.Allah allah sorun kimde onu soramazlar ya zaten tuhaf inan biz gıttık sadece teslim ettik çıktık zaten sorun olmasa neden tüp bebek yapasın tövbe yarabbım tövbe
Bilmiyorum inan eyalet eyalet yasalar deişiyo heraldeYani öyle valla sorun yoksa sanki keyfimizden yapıyoruz. Hem sperm testinde sorun olsa yine yapılacak.
Evet bu ay içind e vermemiz lazım yeni yıl da kanunlar değişince daha farklı olabilir defi doktorumuz .bizde bi an önce verip bekleyelim.belki hastaneden hastaneye fark ediyordur canım
Selmaal25 bi an önce verinde çabuk çıkıyor sonuçlar zaten
Bizim sigorta yüzde yüzünü karşılıyor bizim doktor öyle söyledi o yüzden belki biraz zorlastiriyorlar.iyice emin olmak istiyorlar .Bilmiyorum inan eyalet eyalet yasalar deişiyo heralde
Bizim sigorta yüzde yüzünü karşılıyor bizim doktor öyle söyledi o yüzden belki biraz zorlastiriyorlar.iyice emin olmak istiyorlar .
Bizimkide öyleydı ama biz üç asılamada yaptık onuda karsıladılar bu yüzden yarı yarıya düştü zaten ilacları cebımızden aldık sonra topluyon fişlerını yolluyosun onlar belli kısmını verıyo belli kısmını vermiyo canımBizim sigorta yüzde yüzünü karşılıyor bizim doktor öyle söyledi o yüzden belki biraz zorlastiriyorlar.iyice emin olmak istiyorlar .
Nasip canım benim, sağlıkla gelsinde, kız erkek farketmez.Aynen canim bakalim. Yeter ki olsunlar canim kiz erkek farketmez. Dur sizlere de tahmin yapiyim senin kizinyasminsay in oglu Selma arkadisimizin da kizi olacak diyorum. Bugun baya tahmin yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?