- 8 Kasım 2016
- 2.873
- 4.449
- 133
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #3.681
Bütün ilaçları karsilamiyor mu .Bizimkide öyleydı ama biz üç asılamada yaptık onuda karsıladılar bu yüzden yarı yarıya düştü zaten ilacları cebımızden aldık sonra topluyon fişlerını yolluyosun onlar belli kısmını verıyo belli kısmını vermiyo canım
Hayır fitiller özel vitaminler özel sadece iğneler oda yüzde yetmişi gıbı zaten dedımya sız alcanız sonra yollucanız sonra beklicenız ıkı ayı buluyo parayı almakBütün ilaçları karsilamiyor mu .
Anladım canım. Onlar önemli değil biz karşılarız yeterki herşey sorunsuz olsun.Hayır fitiller özel vitaminler özel sadece iğneler oda yüzde yetmişi gıbı zaten dedımya sız alcanız sonra yollucanız sonra beklicenız ıkı ayı buluyo parayı almak
Hsg rahim filmi oluyor demi .En korktuğum o .Türkiye de, erkekten 15 gün ara ile 2 defa sperm testi isteniyor. Kadındanda tüm hormon değerleri ve bilimum kan değerleri isteniyor birde HSG gerekiyor. Bunlara göre tedavi başlanıyor. 3 defa rapor hakkı oluyor ve %70 ini devlet karşılıyor.
Olur olur işallah canım yeterkı iyi düşün allahın izniyle hersey yolunda gıtcekAnladım canım. Onlar önemli değil biz karşılarız yeterki herşey sorunsuz olsun.
Inşallah ablacımOlur olur işallah canım yeterkı iyi düşün allahın izniyle hersey yolunda gıtcek
Çekilcekmi senın pekiHsg rahim filmi oluyor demi .En korktuğum o .
Hsg rahim filmi oluyor demi .En korktuğum o .
Yok laparoskopi yapıldı bana karından bakıldı. Yapılmaz bidaha inşallah.Çekilcekmi senın peki
Bende çok korktuğum için anestezili çektirdim canım.Hsg rahim filmi oluyor demi .En korktuğum o .
Raporların yenıyse yapılmaz canımıniçiYok laparoskopi yapıldı bana karından bakıldı. Yapılmaz bidaha inşallah.
Sorcam sorcam unutuyom julide ne bulmuş ki orda bakıyo öleeee kızkorkma adet sancisi gibi bi kaç dakka sonra geçiyor canimmm
Biz kaç pozitif aldık canım kaç Sevinç'imiz elimizde kaldı . Test çok net olmadığı için eşim emin bi mutluluk yaşayamaz pazar sabahı yaparsam net olur bu akşam üzeriydi . Bu sefer oldu diye içimde bi ımut var sanki . Kucağıma alabileceğimi hayal edebiliyorum. Eşim ben üzülüyorum diye duygularımı belli edemiyor . Pazartesi test günüm zaten içim titriyor ama belli edemiyorum Sevinç'imiEeee işte bak yazık içi rahatlasın yaaaaaaa canımıniçi
İşallah o sevınçççç dokuz ayyyyy sürer bıdeeeee paşaaaaa oğlusun olur bi kız bı oğlannnn ohhhhhh şükür elhamdulillah:)Biz kaç pozitif aldık canım kaç Sevinç'imiz elimizde kaldı . Test çok net olmadığı için eşim emin bi mutluluk yaşayamaz pazar sabahı yaparsam net olur bu akşam üzeriydi . Bu sefer oldu diye içimde bi ımut var sanki . Kucağıma alabileceğimi hayal edebiliyorum. Eşim ben üzülüyorum diye duygularımı belli edemiyor . Pazartesi test günüm zaten içim titriyor ama belli edemiyorum Sevinç'imi
Bi yıl olmadı daha .inşallah yapılmaz.Raporların yenıyse yapılmaz canımıniçi
Sanmam çekmezler yeni cünkü canımıniçiBi yıl olmadı daha .inşallah yapılmaz.
Canımsın rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize . Ben kızım olmasını isterim ama eşim oğlan tabiki . Kızımın erkekten farkı Yok babasıyla top ve arabalarıyla oynuyor . Kızım araba uçak kamyon hele iş kamyonlarını sokakta görse anne baksana ne kadar heyecanlı diyor :) ama bende kızımın bir kız kardeşi olsun istiyorum hayatta tutunacağım bir dalı olması istiyorum sığınacağı kucak olsun kız kardeşi ona . Ama rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin . üç tane koydular bakalım bellimi olur bi kız bi oğlan olurmuş kapatırmışız defteri oh ne güzel :)))Canim senin de kizin diye hissediyorum. @bebekborn da kiz @mertugce35Gentille ve benim erkek gibi hissediyorum. Bakalim tahminlerimin kaci tutacak.
Oh rahatladım. Ben böyle alttan olan şeylerde çok geriliyorum.Sanmam çekmezler yeni cünkü canımıniçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?