- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #4.261
Benımkı etmiyoooooo vallahhhh üç gün dısardan yemek getırdı bıttı nerdeeeeeeeeeeeehahahayyy aynen yaa yokluklarini göstermesin Allahım
hep biz ettik hizmet şimdi sıra onlarda:))))
Yoğurtun içine meyve doğra kuzum, biraz kuruyemiş at içine, 1 tatlı kaşığıda bal. Ağır şeyler yeme gece gece kuzuuuu.Cok aç hissediyorum kendımı ama yersem mideme oturcakkkkk offfffffff daha gece vitamnlerim var iççem ne yesem yaaaaaa
Benımkı etmiyoooooo vallahhhh üç gün dısardan yemek getırdı bıttı nerdeeeeeeeeeeee
Yoğurtun içine meyve doğra kuzum, biraz kuruyemiş at içine, 1 tatlı kaşığıda bal. Ağır şeyler yeme gece gece kuzuuuu.
Aynen kalkım yapımda yıyımmmm saolllll canımıniçi :)Yoğurtun içine meyve doğra kuzum, biraz kuruyemiş at içine, 1 tatlı kaşığıda bal. Ağır şeyler yeme gece gece kuzuuuu.
Bsnimkinde tık yok bacımbenim kide hep dışardan getirdi kız
yaptığı tek iş ev süpürmek oldu
onuda dün kendim yaptım artık
en azından hizmet beklemiyorlar:))))
Ohhhh boncuk gözlüm, yarasın. Benimde canım yoğurt çekti yavay yediğimi gördün kız abla tavsiye ettin hemen bende çilek bal yoğurt yedim :)))))
Hadi kuzumm, afiyet bal şeker olsun şimdidenAynen kalkım yapımda yıyımmmm saolllll canımıniçi :)
Bsnimkinde tık yok bacım
Ohhhh boncuk gözlüm, yarasın. Benimde canım yoğurt çekti yav
Iyiyim canim ben de evdeyim, dinleniyorum bugun. Yarin is basi yapacagim. Esim evde bugun. Beni bol bol uyutmaya calisiyor. Sen uyuyunca agrilarin geciyor diyor. Hapsiriktanda korkma canim , bebise zarari olmaz. Kendini Sikma hapsirmamak icin. Bir deEvet ağrılar olunca olumlu düşünğyo insan ama allah bılır neyın ne olduğnu işallah tutunmayı basarırlar allahın izniyle:) sen nasılsın canım
Allah yardimcisi olsun canim, insallah yarin sagligina kavusur. Ailesinin de gozu aydin olsun. Bebis kiz mi erkek mi?37 haftalık doğdu, solunumu sıkıntılı ve ağlayamıyordu. Hala gözümün önünde, mosmordu.
25 kasim di canim.senin transfer tam hangi tarihti canım??
25 kasim di canim.
Evet canim, bebislerimiz hemen hemen ayni zaman da dogacak insallah10 gün var aramızda o zaman :))
Canım benımde. Kimse yok biliyon bende hemen ayaklandım mecbur sadece eşim opudan sonraı yemek geturdı baska bişey yapmaz zaten yapısında yok benım bugün tam transfer günümle beraber dört günüm doldu canımıniçiIyiyim canim ben de evdeyim, dinleniyorum bugun. Yarin is basi yapacagim. Esim evde bugun. Beni bol bol uyutmaya calisiyor. Sen uyuyunca agrilarin geciyor diyor. Hapsiriktanda korkma canim , bebise zarari olmaz. Kendini Sikma hapsirmamak icin. Bir deyasminsay canim bugun hurisimizin 3. Gunu, 5. Gunu degil canim.
Allah yardimcisi olsun canim, insallah yarin sagligina kavusur. Ailesinin de gozu aydin olsun. Bebis kiz mi erkek mi?
25 kasim di canim.
Saolllll bacımmmmmmHadi kuzumm, afiyet bal şeker olsun şimdiden
Evet canim, bebislerimiz hemen hemen ayni zaman da dogacak insallah
Aynen vallahhhh benımki öleeee canımıniçihadi yaa görüyor musun enişteyi
yarın TF+ 13 :)
uzman kızlar gelse de bi aydınlatsa heycan dorukta da bende bugün gene basinizin etini yicem abammmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?