- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #4.301
Evet haklısın tabiki ama ne yapalım bir yandan umut bekliyoruz .en sağlıklısı kan vermek canım
keşke elimizde olsa da test gununu beklesek ama olmuyor iste sabır bi yerde bitiyor
hakkımızda hayırlısı ben bile şuan sancı olunca 4 test pozitif olsa da korktum
hakkimizda hayırlısı ne diyelim
emeği verdik kalanı Allaha bıraktık
Canım benim lütfen ağlama benim için ağlama olurmu en azından kanda öğrenelim bi lütfen sen orda paralanırken ben rahat uyuyamam arkadasım allah büyük yarın ola hayrola ne olur topla kendını lütfen benım için yarın sonucu bı görelim olurmuhatice-yakup
İnşalalh canım benim sabah ola hayrola
Hurihuri2013
Sen yazındadır göz yaşlarımı tutamadım bilmiyorum ama tümendim artık
Rabbim inşalalh sana hayırlısıyla nasip edecektir içden bir ses öyle diyor . Ama kendim için öyle düşünemiyorum. İçimde olsa tutunmuş olsa böyle üzülmeme izin vermezdiler . Onları üzmemek için üzülmezdim .
Test bozuktur inşaşah diyorum . Okudum bir çok forumda aynı durumda insanlar ikizlerine hamile . Kanda çok yüksek olmasına rağmen evdeki test negatif çıkanlar var . Ama işte kendimi kandırsamda elime ne geçecek koca bi sıfır yine vakit geçmez sabah olmaz güneş doğmaz bu sabah .Canım benim lütfen ağlama benim için ağlama olurmu en azından kanda öğrenelim bi lütfen sen orda paralanırken ben rahat uyuyamam arkadasım allah büyük yarın ola hayrola ne olur topla kendını lütfen benım için yarın sonucu bı görelim olurmu
Ahhhhh be arkadaşım ne desem senı sakinleştıremicem ama kensınede bu kadar yüklenmen günahhhhhh iyi deil şükür kuzucuğun var ıkıncısını istemek günahta deil şükürsüzlükte deil sadece cok isteyıp olmayınca büyük hayalkırıklığı oluşuyor bu bi eşya deil bı canlı üstelik ama ne gelirse allahtan bıtanem işallah yarın müjde verirsınde mutlu oluruz be srkadasımTest bozuktur inşaşah diyorum . Okudum bir çok forumda aynı durumda insanlar ikizlerine hamile . Kanda çok yüksek olmasına rağmen evdeki test negatif çıkanlar var . Ama işte kendimi kandırsamda elime ne geçecek koca bi sıfır yine vakit geçmez sabah olmaz güneş doğmaz bu sabah .
Sen üzülme lütfen bazen gerçekler daha iyidir. Kabul etmeliyim benim üzülmeye pek hakkkım yok rabbim bana Nur yüzlü cennet kokulu bir kız evlat vermiş . Benim ağlayıp paralanmam bile şükürsüzlük oluyor . Elhamdülillah kucağım dolu en azından ona sığınıyorum. Rabbim evlat isteyen tüm anne babaların kucağını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun
Kızlar uykum kactı bakıyım dedım canlar sakıin olun azcık lütfen biliyorum cok zor ama yasancak bişey varsa yasancak ben bıle dördüncü gün olmasına rağmen korkmaya basladımGentille canım benım test belki bozuktur lütfen sabah kan verene kadar en azından topla kendını olurmu hatice-yakup sen nıye stres yapıyosun ve kavga edıyosun canımıniçi hersey yolunda bı sakinleş olurmuuuu lütfen
İyi geldi seninle konuşmak elimlerde paylaşamadığı onu da önceden yıkmak istemedim . Son gün yarın zaten o bekledi . İyimi ona söylememişim toksa bugün çok üzülürdü . Ben üzülmeyeyim diye beni teselli ederken kendini unutacaktı.Ahhhhh be arkadaşım ne desem senı sakinleştıremicem ama kensınede bu kadar yüklenmen günahhhhhh iyi deil şükür kuzucuğun var ıkıncısını istemek günahta deil şükürsüzlükte deil sadece cok isteyıp olmayınca büyük hayalkırıklığı oluşuyor bu bi eşya deil bı canlı üstelik ama ne gelirse allahtan bıtanem işallah yarın müjde verirsınde mutlu oluruz be srkadasım
hatice-yakup
İnşalalh canım benim sabah ola hayrola
Hurihuri2013
Sen yazındadır göz yaşlarımı tutamadım bilmiyorum ama tümendim artık
Rabbim inşalalh sana hayırlısıyla nasip edecektir içden bir ses öyle diyor . Ama kendim için öyle düşünemiyorum. İçimde olsa tutunmuş olsa böyle üzülmeme izin vermezdiler . Onları üzmemek için üzülmezdim .
Daha iyiyim sizde oömasanız bizi anlayan Yok canım . Eşlerimizde bir yere kadar . Şeytan diyor yükle progesteronun ona bayor bi çatlama iğnesi yüklensin hormonlar bakalım ne olacak o zaman anlarlar hormon takviyesinin insanı kaç bucak yaptığını . Bugün de benim eşim beni deli etti kahvaltı biti bulaşık makinaya akşam yemeği yemek bitmeden çay çay bitmeden meyve hayda adam bide kıçını kaldırmadı. Millet gitti oturdu . Çatı ısıtırmışım dedim ısıttı getirdi hayda doldursana belim kopuyor yerinden . Ne yiyebildik ne içebildim . Kızım kalabalıktan hem şımardı hem hasta hem huysuz . Bir yandan insanların gereksiz müdahalesi kızıma sus kız ağlama annenin işi var . Demeleri benim ha kızıma ha misafirlere yetişme çabam . Eşimde bi çayımı doldurmaya aciz . Eyvallah dedim içimden sana bi tane evlat yeter . Ben bu kadar hormonu yerken sen yal gel yat oh kebap .ablacım insan destek bekliyor korkularını alsın istiyor bide üstüne laf duyunca kötü oluyor zaten sancım da var korkum çoğaldı
5 saat sonra testim var ben uyuamıyorum
hatasını anladı geldi ama yapıp ettikten sonra uzuldukden sonra anlamı kalmio işte
i
Evet teyzesi o benim dünyam o benim yaşama Sevinç'im hayata tutunduğum dal . Üff bile desem anne neden üzgünsün der . Üzülme ben senin yanındayım der . O zaman işte unutuyorum herşeyi . Varsın olmasın eşim kimse olmasın o olsun . Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasınGentille
bu halinde bide beni rahatlattin sancılarım la ilgili canım
Rabbimde seni rahatlarsın inş
umarım testin güzel bi sonuç verir de uzulmelerin boşa çıkar
canı gönülden diliyorum canım benim
bu arada resimdeki güzellik kızın mi ALLAH bağışlasın ne kadar da güzel
senin gibi yapmadım kan testi yapsaydım belki bu kadar üzülmezdim. İlk tedavimde 12. Güne kadar sessiz sedasız test yapmadan bekledim . Şimdi bekleyemiyorum artık kuşağım da beynimde doku onca sorular ve bilgiler yığıldı . Sabır tükendi . Ama Gine'de kana cesaret edemedim olurda çıkmaz kesin sonuçla bugünü bekletemem diye .Gentille
bu halinde bide beni rahatlattin sancılarım la ilgili canım
Rabbimde seni rahatlarsın inş
umarım testin güzel bi sonuç verir de uzulmelerin boşa çıkar
canı gönülden diliyorum canım benim
bu arada resimdeki güzellik kızın mi ALLAH bağışlasın ne kadar da güzel
canim benim suan Be diyecegimi dahi bilmiyorum. Insallah testin bozuktur canim. Kan testini gormeden umudunu kaybetme. Kizin ile arandaki bag o kadar buyuk ki senin ben burdan hissediyorum canim. Sen cok kuvvetli bir annesin. Sonucunu sabirsizlikla bekliyorum canim.Eki Görüntüle 2080718
Aynen canım koca bi negatif ilk yaptığım da pek net değildi sonuçta ondan Ümit kalmadı artık negatifse neden pozitif çıktı sonra negatif . Ben çatlama iğnesinden 5 gün sonra transfer oldum sonuçta benden yumurta toplanmadı . Bilmiyorum artık sabah bakacağız . Şimdide sabah olmaz . Olsada saat 7 de açık eczane olmaz . Bende korkudan eve test alıp koymam hayırlısı bakalım
Aynisini ben de yasadim canim. Esim de bana kotuyu konusup cagirma dedi. Destek verecekleri yerde kostek oluyorlar bazen.çatlama etkisi geçmiştir sonuçta toplama işleminden önce vurdun
üstüne zaman geçti transfer oldun 8 günde geçtiğini okumuştum
idrar testleri bazen yanıla bilir canım
en önemlisi kan testi orda belli olur
sen git kanını ver rahatla
varsa da yoksa da yoksa boyle kafayı yersin
ben sabah kan vericem uyuamıyorum kötü bişey mı çıkacak diye
eşimle de tartıştık korkularımı söyledim beni neden korkutuyorsun diye çıkıştı
destek olacağı yerde
her durumda üstesinden gelecegiz canım olsun veya olmasın metanetli ol her durumda
en azından kızın var
benim çok sancım var bugun nedense adet olacak gibiyim korkuyorum şuan feçi şekilde
Daha iyiyim sizde oömasanız bizi anlayan Yok canım . Eşlerimizde bir yere kadar . Şeytan diyor yükle progesteronun ona bayor bi çatlama iğnesi yüklensin hormonlar bakalım ne olacak o zaman anlarlar hormon takviyesinin insanı kaç bucak yaptığını . Bugün de benim eşim beni deli etti kahvaltı biti bulaşık makinaya akşam yemeği yemek bitmeden çay çay bitmeden meyve hayda adam bide kıçını kaldırmadı. Millet gitti oturdu . Çatı ısıtırmışım dedim ısıttı getirdi hayda doldursana belim kopuyor yerinden . Ne yiyebildik ne içebildim . Kızım kalabalıktan hem şımardı hem hasta hem huysuz . Bir yandan insanların gereksiz müdahalesi kızıma sus kız ağlama annenin işi var . Demeleri benim ha kızıma ha misafirlere yetişme çabam . Eşimde bi çayımı doldurmaya aciz . Eyvallah dedim içimden sana bi tane evlat yeter . Ben bu kadar hormonu yerken sen yal gel yat oh kebap .
Evet teyzesi o benim dünyam o benim yaşama Sevinç'im hayata tutunduğum dal . Üff bile desem anne neden üzgünsün der . Üzülme ben senin yanındayım der . O zaman işte unutuyorum herşeyi . Varsın olmasın eşim kimse olmasın o olsun . Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın
Canımsın teşekkür ederim bende öyle umud ediyorum inşalalh test bozuktur inaşşah öyledir . Kızımla bağımız hamileyken başladı teyzesi . Sabahları bi kaşık Nutella yer oturup onu severdim . Elimle hafif bastırdığım yerde hareket ederdi tekmelerini vururdu . . Doğduğundan beri göğsümde Yaşar . Birlere olsun hiç birşeye sebebi onu kucağıma almayı ihmal etmedim . Anne geç dedi ama dilberdi 1 yaşında . Şimdi ise akşama kadar milyon kere anne anne der susmaz az bi sus ta kafam dinlendin desem vicdanımı affetmem. Kızım tıpkımın aynısı huyumuz suyumuz şeklimiz . Eşim der bu kadar olmadı imkansız . Diyorum kafamı karnımdan kaldırmadım ki kızım hep beni gördü bana benzedi normal yani :) . Bazen sinirlenince kızmışsam eğer o gece uyuyamam . Alırım hemen koynuma severim yatağından çıkarıp onuyurkwn çok sinirlenir pislik :) bu sefer ağlamasın diye yerine koyarım valla çok huysuz şimarık bi alem :)canim benim suan Be diyecegimi dahi bilmiyorum. Insallah testin bozuktur canim. Kan testini gormeden umudunu kaybetme. Kizin ile arandaki bag o kadar buyuk ki senin ben burdan hissediyorum canim. Sen cok kuvvetli bir annesin. Sonucunu sabirsizlikla bekliyorum canim.
Aynisini ben de yasadim canim. Esim de bana kotuyu konusup cagirma dedi. Destek verecekleri yerde kostek oluyorlar bazen.
senin gibi yapmadım kan testi yapsaydım belki bu kadar üzülmezdim. İlk tedavimde 12. Güne kadar sessiz sedasız test yapmadan bekledim . Şimdi bekleyemiyorum artık kuşağım da beynimde doku onca sorular ve bilgiler yığıldı . Sabır tükendi . Ama Gine'de kana cesaret edemedim olurda çıkmaz kesin sonuçla bugünü bekletemem diye .
Sen rahat ol inşalalh sen 9 ay 10 günü dolduracaksın bebeğine kavuşacaksın . Hissediyorum. Hamile anne üzülsen bile onu sev onunla konuş doğduğunda hesabını gazlarla sorar haberin olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?